Politika
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Re: Politika
Az OFFban felröppent a devizahitelek ügye és sok szomorú dolgot felelevenített, amik barátaimmal, rokonaimmal történtek.
Namost, hogy ezt miért hoztam ide? Zsigerből gyűlölöm Ferencet és minden csatolt részét, de ami tény, az tény: Az első Orbán kormány engedélyezte a lakossági devizahitelezést és ezzel ők indították el katasztrófát. (2001. évi XCIII. törvény)
Aztán együtt mosolygott Vágó Pista meg Semjén Zsótika, hogy miként mennek tönkre a magyar családok.
Ez egy brancs.
Sajnálom azokat, akik energiát fektetnek olyanokba, mint előválasztások stb.
Namost, hogy ezt miért hoztam ide? Zsigerből gyűlölöm Ferencet és minden csatolt részét, de ami tény, az tény: Az első Orbán kormány engedélyezte a lakossági devizahitelezést és ezzel ők indították el katasztrófát. (2001. évi XCIII. törvény)
Aztán együtt mosolygott Vágó Pista meg Semjén Zsótika, hogy miként mennek tönkre a magyar családok.
Ez egy brancs.
Sajnálom azokat, akik energiát fektetnek olyanokba, mint előválasztások stb.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
Igen, ha MZP nyer, akkor itt olyan karaktergyilkolas fog menni aprilisig, hogy arra nincs felkeszulve senki. Hadhazynal is lehoztak a hireket, hogy "Meghalt Hadhazy aldozata", tehetjuk fel a kerdest, hogy Markinal mi lenne.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ha akarnák Semjénről is elhitetnék a szavazóikkal hogy 99% Feri.
Ellenzéknek úgy kell készülni, hogy a fidesz zsebre tesz 2,8-3 millió szavazatot.
Ezt kell űberelni, úgy hogy közben a választókerületet nyered.
Ez a mission impossible, nem Tom Cruise filmje az űrben.
Ellenzéknek úgy kell készülni, hogy a fidesz zsebre tesz 2,8-3 millió szavazatot.
Ezt kell űberelni, úgy hogy közben a választókerületet nyered.
Ez a mission impossible, nem Tom Cruise filmje az űrben.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Nehéz Gyurcsányozni?'shutterisland írta: az is erdekes, hogy ugye hollik anno azt mondta, hogy mzp nem nyerhet az elovalasztason, mert nem gyurcsany embere.
ezzel ergo hozzasegitheti ot a gyozelemhez dobrev ellen, es aztan ugye mar nehez lenne gyurcsanyozni meg ha nyilvan nyomjak is majd.
rendesen veszelybe sodorja a fideszt, legalabb is a ketharmadot tuti, es szerintem neki akkor meszeltek is, bar a tranzit garazsvitat elnezve nem is sajnalom.![]()

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jaja, aztán max jinx.nmate írta: Szerintem továbbra is sima Klára, nehéz elképzelni MZP győzelmet.

Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szerintem továbbra is sima Klára, nehéz elképzelni MZP győzelmet.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az is erdekes, hogy ugye hollik anno azt mondta, hogy mzp nem nyerhet az elovalasztason, mert nem gyurcsany embere.
ezzel ergo hozzasegitheti ot a gyozelemhez dobrev ellen, es aztan ugye mar nehez lenne gyurcsanyozni meg ha nyilvan nyomjak is majd.
rendesen veszelybe sodorja a fideszt, legalabb is a ketharmadot tuti, es szerintem neki akkor meszeltek is, bar a tranzit garazsvitat elnezve nem is sajnalom.
rendesen veszelybe sodorja a fideszt, legalabb is a ketharmadot tuti, es szerintem neki akkor meszeltek is, bar a tranzit garazsvitat elnezve nem is sajnalom.

A kisemberek partja.kierkegaard írta: A dk a videkizès mellett már budázik is. Kemèny.

-
A dk a videkizès mellett már budázik is. Kemèny.
En nem talalkoztam semmi infoval, de az MSZP tamogatasa, meg a DK aggresszivabb fokozatra valo kapcsolasa nalam azt mutatja, hogy tudjak, hogy szarban vannak.Marky írta:Innen-onnan leakelt infok szerint nagy elonnyel megy MZP.
Én már olyanba futottam bele MZP CIA ügynök, USAban is kiképzésen volt, az egész Momentum meg francia ügynökök hada

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Innen-onnan leakelt infok szerint nagy elonnyel megy MZP.
Mivaaan Klaarikaaa?sebydani írta:Jól érezte a gumiarcú asszony, nem rá voksoltam Budáról![]()

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Amúgy meglepően gyors ez az online szavazás, kb. 2 perc alatt meg voltam mindennel. Jól érezte a gumiarcú asszony, nem rá voksoltam Budáról

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- flori
Én is megnéztem a reggelihez, tényleg elkeserítő. A mai napig működnek ezek a hangzatos lózungok és panelmondatok, elképesztő. A kisemberezést konkrétan büntetném, a fidesz is megbukott ezzel a rogán kampánnyal anno. Érdemes megnézni és számolni, hogy mennyi konkrétumot tudott mondani DK. Nullát.BlancoMark írta:Számomra egyértelmű ezekből a DK-s kapkodásokból meg az MSZP állásfoglalásából, hogy MZP valószínűleg vezethet jelenleg.BBarni írta: Elég lesz most már pofátlan budaiak.![]()
![]()
Ez a Greenpeaces vita meg. Te jó ég, ha én lennék Dobrev Klára, akkor azonnal visszalépnék. Fájó volt nézni hogy MZP-hez képest mennyire felkészületlen és hozzánemértő a témához. "Akisembereketkellsegíteni". Ilyen szinten tart jelenleg Magyarországon a baloldali politika.![]()
Remélem a betétdíjat sikerül visszavezetni, nagyon jó ötletnek tartom. Konkrétan nem lenne szemét az utcán, hiába kerülne többe az adott ital.
A "kapkodásból" nem következtetnék azonnal erre, szerintem teljesen kiszámíthatatlan. Tényleg nem tudjuk az új szavazók miért mozdultak meg ennyire és kire szavaztak. Izgalmas lesz a vasárnap.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flori 2021. október 15., péntek 12:43-kor.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én budaiként visszafogom magam és nem szavazok, Dobrevnek egy szava se lehet.

- BlancoMark
Számomra egyértelmű ezekből a DK-s kapkodásokból meg az MSZP állásfoglalásából, hogy MZP valószínűleg vezethet jelenleg.BBarni írta: Elég lesz most már pofátlan budaiak.![]()

Ez a Greenpeaces vita meg. Te jó ég, ha én lennék Dobrev Klára, akkor azonnal visszalépnék. Fájó volt nézni hogy MZP-hez képest mennyire felkészületlen és hozzánemértő a témához. "Akisembereketkellsegíteni". Ilyen szinten tart jelenleg Magyarországon a baloldali politika.

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
link
DK-s hírlevél, beszarok....

DK-s hírlevél, beszarok....

Még jó, hogy tegnap kezet fogtak, hogy nem lesz több mocskolódás. Lmao