BlancoMark írta:
Számomra egyértelmű ezekből a DK-s kapkodásokból meg az MSZP állásfoglalásából, hogy MZP valószínűleg vezethet jelenleg.
Ez a Greenpeaces vita meg. Te jó ég, ha én lennék Dobrev Klára, akkor azonnal visszalépnék. Fájó volt nézni hogy MZP-hez képest mennyire felkészületlen és hozzánemértő a témához. "Akisembereketkellsegíteni". Ilyen szinten tart jelenleg Magyarországon a baloldali politika.
Én is megnéztem a reggelihez, tényleg elkeserítő. A mai napig működnek ezek a hangzatos lózungok és panelmondatok, elképesztő. A kisemberezést konkrétan büntetném, a fidesz is megbukott ezzel a rogán kampánnyal anno. Érdemes megnézni és számolni, hogy mennyi konkrétumot tudott mondani DK. Nullát.
Remélem a betétdíjat sikerül visszavezetni, nagyon jó ötletnek tartom. Konkrétan nem lenne szemét az utcán, hiába kerülne többe az adott ital.
A "kapkodásból" nem következtetnék azonnal erre, szerintem teljesen kiszámíthatatlan. Tényleg nem tudjuk az új szavazók miért mozdultak meg ennyire és kire szavaztak. Izgalmas lesz a vasárnap.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
flori 2021. október 15., péntek 12:43-kor.