HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. november 8., hétfő 16:20
... viszont ez a Star Wars - The Bad Batch zseniális volt. Hülye voltam, utána olvastam sorozatjunkie blogot, és kommenteket, ott eléggé lehúzták. Viszont nekem kifejezetten tetszett. Báár abban így utólag egyet kell értenem, hogy a
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!csapatból 2 karakterren észrevehető a karakterfejlődés, de a másik hármon semmi. Csak úgy ott vannak. Még a kicsi csaj is többet fejlődik, mint ők
Viszont kellemes kis kikapcsolódás volt a Clone Wars és Rebels hiányában.
Emellett nem tudom ismeri-e valaki a Guillermo del Toro alkotását, a Trollvadászok című animációs sorozatot. Elején még gyerekesnek tűnt, de aztán átjött a dolog, kifejezetten élvezhető sorozatot készített a Toro bácsi. Kár, hogy nem készült hozzá több évad, ez tipikusan olyan, hogy vágysz a folytatásra. E mellé készítettek side storykat, 2 melléksorozat is van, plusz egy film, ami összeköti a 3at és lezárja a storyt. Kurvajócuccok!
Akik meg szeretik a gengszteres sorozatokat, azoknak tudom ajánlani a Powert. Amerikai gettóból, egy senkiből nagy üzletember lett. De a sötét múltja kísérti. És el is éri őt. Zseniális sorozat ez is.