sajna ezt nem teheti meg...Faust írta:MZP veszte az lesz szerintem hogy mindenkihez probal szolni, es ilyen vitakban keves konfliktust vallal. Orulnek ha ez lenne az uj legkor, de neha kicsit komolyabban odaszolhatott volna a gyurcsany-fele amokfutas miatti joggal felvetodo kerdesekre (neha azert odaszolt de keves). A bizonytalanoknak talan tobb “ratermettseg” kell. Egyebkent elo adasban, fomusoridoben olyan mondatok hagytak el a szajat ami az elmult 30+ evben paratlan, es udvozito, kivancsi vagyok a nep hogy reagal ra, en tovabbra is nagyon szurkolok neki. Az egyetlen hianyossaga a sok ev tapasztalat a kulonbozo parlamenti felszolalasokban, neha elegge kiutkozik.ateeemadrid írta: Elég egyértelmű, ki nyerte ezt a vitát, Dobrev csak a szokásos demagóg faszságokkal jött, meg az elején biztos ami biztos személyeskedett kicsit. Nagyon kevés.
Szerintem amúgy viszonylag magabiztosan hozni fogja MZP, nincs az országban fiatal, aki a DK felé húzna, a nyugdíjashadsereg már kevés lesz most. Max ha a fidesz jól mozgósít lehet baj.
óvatosan kell kommunikálnia és sakkoznia most. egyszer el is mondja a vita során, h "most visszafogom magam"