Amúgy félve kérdezemferni írta:Hogy fogja börtönbe csukni a saját férjét?'shutterisland írta: de legalabb dobrev is elszamoltat mindenkit.![]()
![]()
Ami 2010 előtti ugy, az nem evult már el?
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. október 13., szerda 19:27
Amúgy félve kérdezemferni írta:Hogy fogja börtönbe csukni a saját férjét?'shutterisland írta: de legalabb dobrev is elszamoltat mindenkit.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 13., szerda 19:21
Hogy fogja börtönbe csukni a saját férjét?'shutterisland írta: de legalabb dobrev is elszamoltat mindenkit.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 13., szerda 19:18
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. október 13., szerda 19:02
Mindig arról beszél.ferni írta:Dobrev konkrétan beszél a semmiről.....csababarca írta: Dobrev negédességétől, magabiztosnak tűnő álarcától kivagyok.
Demagóg ígéretek, üres lózungok. Tragédia.
OV gesztikulációja, nonverbális eszköztára köszön vissza ha őt nézem.![]()
![]()
![]()
![]()
Zseniális![]()
![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 13., szerda 19:02
Bárki aki az ellenzék kormányában szerepet kap SZÁZSZOR jobb mint aki most van a pozícióban.ferni írta:
Dobrev konkrétan beszél a semmiről.....![]()
![]()
![]()
![]()
Zseniális![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 13., szerda 18:59
Dobrev konkrétan beszél a semmiről.....csababarca írta: Dobrev negédességétől, magabiztosnak tűnő álarcától kivagyok.
Demagóg ígéretek, üres lózungok. Tragédia.
OV gesztikulációja, nonverbális eszköztára köszön vissza ha őt nézem.
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2021. október 13., szerda 18:59
szerintem ebben a vitában is nagyon ellenszenves Dobrev, inkább agresszívnek érzem mint összeszedettnek, de jogos ehhez is kell összeszedettségTjacks írta: Hát nekem eddig MZP elfogyott....Dobrev magabiztosabb, összeszedettebb. Ettől még remélem behúzza MZP.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 13., szerda 18:57
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. október 13., szerda 18:53
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 13., szerda 18:35
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. október 13., szerda 17:24
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. október 13., szerda 17:20
Es ahogy latom mar Toroczkainak is sikerult beleszallnia.ferni írta: Hát arra senki nem gondolt, hogy még a baloldal is összeáll ellene, ez a kemény inkább, nem a fidesz![]()
Semmi értelme megnyernie az előválasztást az a helyzet sajnos.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 13., szerda 16:25
Gyurcsány olyan mint Orbán, egy az egyben.füst írta: Így a második forduló közepe táján elég kemény lett a baráti tűz.
Ez tervszerű volt, vagy ők szimplánk csak így szállnak le a bicikliről?
HozzászólásSzerző: füst » 2021. október 13., szerda 16:00
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. október 13., szerda 10:18
Szigorúan fél 8kor amikor a teli banyatankkal jönnek a piacról ugyan azzal a busszal amivel mindenki suliba menne. Mert 10-kor már nem olyan az áru, meg aludni sem tudnak.davi10 írta:Én is így vagyok vele. Én is tegnap szavaztam és többségében fiatalok voltak, mondjuk az öregek gondolom korán reggel mennek. Vagy amikor viszi őket a busz.'shutterisland írta: elvileg ez jot jelentene mzp szempontjabol, de mar abban sem vagyok biztos, hogy ez a magas reszvetel nem a dk es fidesz jo mozgositasa miatt van.![]()
HozzászólásSzerző: davi10 » 2021. október 13., szerda 10:16
Én is így vagyok vele. Én is tegnap szavaztam és többségében fiatalok voltak, mondjuk az öregek gondolom korán reggel mennek. Vagy amikor viszi őket a busz.'shutterisland írta: elvileg ez jot jelentene mzp szempontjabol, de mar abban sem vagyok biztos, hogy ez a magas reszvetel nem a dk es fidesz jo mozgositasa miatt van.![]()
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. október 13., szerda 10:12
Egyébként hihetetlen milyen tábora van Ferinek, néhány nyugdíjas kb Isteníti.'shutterisland írta:elvileg ez jot jelentene mzp szempontjabol, de mar abban sem vagyok biztos, hogy ez a magas reszvetel nem a dk es fidesz jo mozgositasa miatt van.97 ezren szavaztak tegnap.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 13., szerda 10:06
elvileg ez jot jelentene mzp szempontjabol, de mar abban sem vagyok biztos, hogy ez a magas reszvetel nem a dk es fidesz jo mozgositasa miatt van.97 ezren szavaztak tegnap.
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. október 13., szerda 10:04
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. október 13., szerda 9:54
Lehet hogy nem sok, de több azért mint Dobrevnek.ferni írta: Hát arra senki nem gondolt, hogy még a baloldal is összeáll ellene, ez a kemény inkább, nem a fidesz![]()
Semmi értelme megnyernie az előválasztást az a helyzet sajnos.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem