45ezerbol hat millió
Kb. így számolt egy régi fundas aki rám akart sózni valami szart. Van rokonod errefelé?
Ez nagyon kellett ma. Úgyis kontrollert keresek, ez lesz az egyik példa feladat
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 15., péntek 7:29
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. október 15., péntek 0:32
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. október 14., csütörtök 22:59
De en nem ezt mondtam_Bushido_ írta:Régebben, fiatalon még jobban fogott az agyam ilyen okosságok ügyében!h3x0r írta:
Csinaltal mar ezer excel tablazatot, de pont ezt akarnad papiron kiszamolni?Vagy mitol lenne olyan hosszadalmas? Elso oszlopba beirod az eveket, masodikba a kamatot (meg ha szar datumot is nezel, ha 7,25 helyett 7-et irsz be, nem lesz olyan nagy kulonbseg a vegeredmenyben), C1-be beirod, hogy 45000, C2-be meg, hogy =C1+C1*B2/100 majd lehuzod a tobbi sorra is; vegul pedig csodalkozol, hogy 'je, csak ennyi? '
![]()
amúgy ilyen bonyolult dolgokat sosem csináltam, csak pl Madridom Filmklubot, az ezerszer egyszerűbb volt, mint ez.
DE köszi, megcsináltam , így ahogy mondtad, és 45 ezer és különböző értékei jöttek ki. Vagyis 45xxx. És a végén akkor ezt a sok számot kell összeadnom, vagyis kicsivel több, mint 6 millió jött ki.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. október 14., csütörtök 22:18
Régebben, fiatalon még jobban fogott az agyam ilyen okosságok ügyében!h3x0r írta:Csinaltal mar ezer excel tablazatot, de pont ezt akarnad papiron kiszamolni?_Bushido_ írta:
köszönöm a tippeket, elég sok % itt van egy excel táblázatban, az összes, ahogy változott menet közben, szóval nem csak a félévenkénti százalékok, úgyhogy ezt így elég hosszadalmas és bonyolult lenne kiszámítani. de gondolom a végösszeg 7 számjegyűre rúg a legvégén.Vagy mitol lenne olyan hosszadalmas? Elso oszlopba beirod az eveket, masodikba a kamatot (meg ha szar datumot is nezel, ha 7,25 helyett 7-et irsz be, nem lesz olyan nagy kulonbseg a vegeredmenyben), C1-be beirod, hogy 45000, C2-be meg, hogy =C1+C1*B2/100 majd lehuzod a tobbi sorra is; vegul pedig csodalkozol, hogy 'je, csak ennyi? '
![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. október 13., szerda 21:00
Mivel nincs a hatteren kivul?Realista24 írta: Azért a szövegertelmezessel is komoly gond van Rej, nem csak a matekkal ahogy látom.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. október 13., szerda 20:55
Csinaltal mar ezer excel tablazatot, de pont ezt akarnad papiron kiszamolni?_Bushido_ írta:köszönöm a tippeket, elég sok % itt van egy excel táblázatban, az összes, ahogy változott menet közben, szóval nem csak a félévenkénti százalékok, úgyhogy ezt így elég hosszadalmas és bonyolult lenne kiszámítani. de gondolom a végösszeg 7 számjegyűre rúg a legvégén.ANDS írta:
Kamatszámítás.
Az elemzeskozpont.hu oldalon elég érthetően van megfogalmazva.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 13., szerda 20:10
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. október 13., szerda 18:45
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. október 13., szerda 18:38
Ez szép és jó, de egészen pontosan hány éves leszel amikor már nem leszel tele antitesttel??Realista24 írta:Mert neki ez a kor emlegetése a fétisenmate írta: 30, de ez miért számít?
Én most tele vagyok antitesttel, de sztem jövő év elején csapatok egyet, legkésőbb tavasszal.
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. október 13., szerda 17:57
Be, minden évben. Alapvetően sosem vagyok kb. beteg, szeretem is amikor nem vagyok az.ANDS írta:Csak kíváncsi voltam, mert az influenza elleni oltást is beadatod...nmate írta: 30, de ez miért számít?
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. október 13., szerda 17:38
köszönöm a tippeket, elég sok % itt van egy excel táblázatban, az összes, ahogy változott menet közben, szóval nem csak a félévenkénti százalékok, úgyhogy ezt így elég hosszadalmas és bonyolult lenne kiszámítani. de gondolom a végösszeg 7 számjegyűre rúg a legvégén.ANDS írta:Kamatszámítás._Bushido_ írta: ....
Adott 45,000 ft.
1991 május 1. napjától most nov 1-ig járó, a késedelemmel érintett naptári félév első napján érvényes jegybanki alapkamattal megegyező mértékű késedelmi kamata kellene.
vagyis 30 és fél évnyi. Ezt hogy a fenébe kell kiszámolni?
Az elemzeskozpont.hu oldalon elég érthetően van megfogalmazva.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. október 13., szerda 16:29
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. október 13., szerda 15:08
Szerintem nem, max ha 2 Pfizert is kérsz.Marky írta: Ha Szputnyikra lovetek Pfizert, akkor utazhatok kulfoldre PCR nelkul? Nekem is letelt a 6 honap...
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. október 13., szerda 15:08
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. október 13., szerda 14:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 13., szerda 13:55
Mert neki ez a kor emlegetése a fétisenmate írta: 30, de ez miért számít?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. október 13., szerda 13:54
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. október 13., szerda 13:52
HozzászólásSzerző: füst » 2021. október 13., szerda 13:42
Az már szinte B oldal a kazettán.nmate írta: 30, de ez miért számít?
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem