Kis fejfájás, de azt lehet a KEG-ben elfogyasztott T.O.R.I.S. The Tyrant Stout okoztanmate írta: Harmadiknak 2 Sinopharm után tolt már valaki Pfizert? Nekem most jön a cucc![]()

A karom szépen bedurrant, ennyi.
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. október 13., szerda 11:37
Kis fejfájás, de azt lehet a KEG-ben elfogyasztott T.O.R.I.S. The Tyrant Stout okoztanmate írta: Harmadiknak 2 Sinopharm után tolt már valaki Pfizert? Nekem most jön a cucc![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. október 13., szerda 9:32
by click downloader_Bushido_ írta: Youtuberól leszedő programot v oldalt tudnátok ajánlani, eddig a y2mate.com működött, de nagyon sokszor már errort ír ki. Régebben voltak böngészőbe beépült pluginok is, de azokat se találom már.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. október 13., szerda 8:16
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. október 12., kedd 10:41
Jöhet a vektor, szerezd meg hát mindFaust írta:Es negyediknek mit lottok majd be?
HozzászólásSzerző: Kyller » 2021. október 12., kedd 10:12
Én is 2 kínai után Modernát kaptam, mert nem volt ellenanyag. Moderna után nem néztem meg, de nagyon fosul voltam 2 napig. Kínai után meg sem éreztem...ANDS írta:Anyósomék Modernat kaptak a 2 Sinopharm után. Jól vannak, 73 és 80 évesek.nmate írta: Harmadiknak 2 Sinopharm után tolt már valaki Pfizert? Nekem most jön a cucc![]()
A 2. Sinopharm után csináltattak ellenanyagmérés, nekik az jó magas volt.
A szomszédban 70 éves házaspárnál meg alig volt ellenanyag a 2 Sino után.
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. október 12., kedd 9:09
HozzászólásSzerző: flori » 2021. október 12., kedd 9:06
HozzászólásSzerző: NewZoo » 2021. október 12., kedd 8:57
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. október 11., hétfő 19:07
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. október 11., hétfő 18:58
Ez így vanfüst írta: Bizonyos tekintetben ő innen a legnagyobb viking, mert kötve hiszem hogy azok mashoz vitték buzeráltatni a szakállukat.![]()
Nyilván átmenetet elég nehezen tudna létrehozni bárki is, ahhoz fodrász kellene már. Fodrász. Az is meg tudja oldani szerintem sokkal olcsóbban, mint barber. Kenegetni? Fésülni? Soha életemben nem kentem, fésültemMarky írta:Kepzeld el, hogy otthon szeretnel atmenetet vagni a hajadba. Na ennyire kivitelezheto az otthoni szakallvagas._Bushido_ írta: Szakállat miért nem csinálja mindenki magának?![]()
Itthon mosom, kenegetem, fesulom, esetleg a nagyon kiallo szalakat levagom.
HozzászólásSzerző: Zubkov » 2021. október 10., vasárnap 23:35
Párom fodrász. Igaz még kezdőnek számít talán a 28 évével illetve olyan helyen dolgozik ahol hagyományosan elég alacsonyak az árak… kb 400-450 marad neki miután a szék pénzt ami 70k kilöki… de persze még van Kata, anyag költség, könyvelő stb…. Nem tudom. Talán ha már mindent kifizet akkor marad neki 350k. De mivel nem én végzem a könyvelését így nem tudom egész pontosanANDS írta:Mennyit keresmost havonta szerintetek egy fodrász Budapesten?Swineherd írta: Érdekes jelenség amúgy, hogy a több évszázados borbély szakma gyakorlatilag kikopott, aztán most, hogy a divat visszahozta néhány éve, már barbereknek hívják őket széles körben.
Mondjuk az igaz, hogy a legtöbbjük esetében jobb is így...![]()
Nettóban, ami marad neki, ha kifizeti az üzletben az asztalpénzt?
HozzászólásSzerző: flori » 2021. október 10., vasárnap 23:29
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 10., vasárnap 23:23
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. október 10., vasárnap 23:14
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. október 10., vasárnap 23:08
Szerintem 400-600.000 kozott, de tudok olyat aki efolott, igaz, o kijar hazhoz is neha es hetvegen is nyomja.ANDS írta:Mennyit keresmost havonta szerintetek egy fodrász Budapesten?Swineherd írta: Érdekes jelenség amúgy, hogy a több évszázados borbély szakma gyakorlatilag kikopott, aztán most, hogy a divat visszahozta néhány éve, már barbereknek hívják őket széles körben.
Mondjuk az igaz, hogy a legtöbbjük esetében jobb is így...![]()
Nettóban, ami marad neki, ha kifizeti az üzletben az asztalpénzt?
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. október 10., vasárnap 0:12
Ritkított bajuszról még nem hallottan, de szerencsére a man bun már kiment a divatból. Annál kevés magát menőnek képzelő figura hajat volt az utóbbi időben.ziro4vr írta: A divat most a ritkitott bajusz és a Man bun, csak mondom hehe dehát honnan is tudnád, a tasnádbivalyi helka clubban a szakáll megy még.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. október 9., szombat 23:18
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 9., szombat 22:19
azok a jó kis telepi golyófejű lányok:Dhehetheoriginal írta: Lol divat meg a trendek, sok egymast masolo birka, legyel olyan akinek egyenisege van, nem ez a sok balfasz egyenfiu a hozzajukillo tetovaltszemoldokos ugyanolyanfeju egyenlannyal![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. október 9., szombat 22:16
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem