köszönöm a tippeket, elég sok % itt van egy excel táblázatban, az összes, ahogy változott menet közben, szóval nem csak a félévenkénti százalékok, úgyhogy ezt így elég hosszadalmas és bonyolult lenne kiszámítani. de gondolom a végösszeg 7 számjegyűre rúg a legvégén.ANDS írta:Kamatszámítás._Bushido_ írta: ....
Adott 45,000 ft.
1991 május 1. napjától most nov 1-ig járó, a késedelemmel érintett naptári félév első napján érvényes jegybanki alapkamattal megegyező mértékű késedelmi kamata kellene.
vagyis 30 és fél évnyi. Ezt hogy a fenébe kell kiszámolni?
Az elemzeskozpont.hu oldalon elég érthetően van megfogalmazva.

OFF
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Re: OFF
- _Bushido_
- Kapcsolat:
Matekzseni van itt?
Adott 45,000 ft.
1991 május 1. napjától most nov 1-ig járó, a késedelemmel érintett naptári félév első napján érvényes jegybanki alapkamattal megegyező mértékű késedelmi kamata kellene.
Adott 45,000 ft.
- ateeemadrid
Szerintem nem, max ha 2 Pfizert is kérsz.Marky írta: Ha Szputnyikra lovetek Pfizert, akkor utazhatok kulfoldre PCR nelkul? Nekem is letelt a 6 honap...

Én két Szputnyik után nyomtam egy Pfizert, szembe jött mert feleségem miatt kellett rendelniük egy adagot, és kellett mellette 4 ember a körzetből akinek beadják (5ösével csomagolják elvileg).
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mert neki ez a kor emlegetése a fétisenmate írta: 30, de ez miért számít?

Én most tele vagyok antitesttel, de sztem jövő év elején csapatok egyet, legkésőbb tavasszal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Világos. Köszi.nmate írta: Hát igazából most van értelme. Közel 5 hónap eltelt a második kínai óta, keresztoltásról pozitív visszajelzések jönnek mindenhonnan. Ezzel tavasz végig jó eséllyel elég védett leszek, onnantól az UV sugárzás újra véd minket kicsit. Illetve nem látjuk mi jön még most télre, bennem van, hátradőlhetek, 3-4 hét múlva meg kérem az influenza ellenit is.
1 évig simán jó vagyok, jövőre ilyenkor meg újra jöhet egy booster, ha van valami.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hát igazából most van értelme. Közel 5 hónap eltelt a második kínai óta, keresztoltásról pozitív visszajelzések jönnek mindenhonnan. Ezzel tavasz végig jó eséllyel elég védett leszek, onnantól az UV sugárzás újra véd minket kicsit. Illetve nem látjuk mi jön még most télre, bennem van, hátradőlhetek, 3-4 hét múlva meg kérem az influenza ellenit is.
1 évig simán jó vagyok, jövőre ilyenkor meg újra jöhet egy booster, ha van valami.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Miért kérted amúgy? Nezettel ellenanyagot?nmate írta:Kis fejfájás, de azt lehet a KEG-ben elfogyasztott T.O.R.I.S. The Tyrant Stout okoztanmate írta: Harmadiknak 2 Sinopharm után tolt már valaki Pfizert? Nekem most jön a cucc![]()
![]()
A karom szépen bedurrant, ennyi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kis fejfájás, de azt lehet a KEG-ben elfogyasztott T.O.R.I.S. The Tyrant Stout okoztanmate írta: Harmadiknak 2 Sinopharm után tolt már valaki Pfizert? Nekem most jön a cucc![]()

A karom szépen bedurrant, ennyi.
- h3x0r
by click downloader_Bushido_ írta: Youtuberól leszedő programot v oldalt tudnátok ajánlani, eddig a y2mate.com működött, de nagyon sokszor már errort ír ki. Régebben voltak böngészőbe beépült pluginok is, de azokat se találom már.
Amikor elinditom a programot, van olyan resze, hogy Figyeles, ahol be lehet allitani, hogyha kimasolod a linket, automatikusan le is tolti.
- _Bushido_
- Kapcsolat:
Youtuberól leszedő programot v oldalt tudnátok ajánlani, eddig a y2mate.com működött, de nagyon sokszor már errort ír ki. Régebben voltak böngészőbe beépült pluginok is, de azokat se találom már.
Es negyediknek mit lottok majd be?

- Kyller
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
Én is 2 kínai után Modernát kaptam, mert nem volt ellenanyag. Moderna után nem néztem meg, de nagyon fosul voltam 2 napig. Kínai után meg sem éreztem...ANDS írta:Anyósomék Modernat kaptak a 2 Sinopharm után. Jól vannak, 73 és 80 évesek.nmate írta: Harmadiknak 2 Sinopharm után tolt már valaki Pfizert? Nekem most jön a cucc![]()
A 2. Sinopharm után csináltattak ellenanyagmérés, nekik az jó magas volt.
A szomszédban 70 éves házaspárnál meg alig volt ellenanyag a 2 Sino után.