Zeneklub

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Zeneklub

HozzászólásSzerző: babaking » 2021. október 17., vasárnap 11:03

Coone - Loyalty is Everything

Kellemesen indult és bár nem az én stílusom egész jól tartotta a végéig 1-2 kivétellel talán.

Ami bejött az a Painkiller, Beat of the drum - ezek nekem felfelé lógtak ki, az utolsó szám viszont abszolút lefelé és egy kicsit rossz szájízt hagy.

Amit nem tudok még hova tenni az Witcher remix. Kellemes meglepetés volt ismerős dallamot hallani és ugrókötelezik a "nagyon bejön" és a "lehetett volna ezt sokkal jobban" érzés is. Összeseégében egy párszor azért visszatekertem.

Az album minőségének nem tudok nagyin hozzászokott, mert nem nagyon vagyok otthon a stílusban. Szépen van kikekerve, elég tisztának hat, nem nagyon van benne elmosódott töltelék. Viszont kicsit 90es évek diszkóhatást kelt néha.

Ez most 6,5/10 lehetne akár hetes is - max a többi ajánlás után visszatérek rá:)

Köszönöm jó album volt :agree:
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

davi10
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: davi10 » 2021. október 16., szombat 11:37

Na ez a vonal nekem nagyon nincs meg, mégis elég sok ismerős pillanatot találtam benne. Egyáltalán nem vagyok képben ezzel a stílussal, de nekem baromira "elavultnak" hangzott, el is csodálkoztam, hogy ez egy 2021-es album.
Jól elszórakoztatott, egyetlen kritikám van, ami valószínűleg a stílus velejárója. Minden számban benne van ugyanaz a pumpálás kb. ugyanazzal a szintivel, ez a végére nekem már kicsit komikus is volt :D Egész változatosak a számok, aztán egyszer csak mintha bele copypastelték volna minden számba ugyanazt, nem is értem.
Kiemelni a Painkilller-t és az Inception-t tudnám, és talán az utolsó remix számot, az legalább kicsit kilógott a többi számtól.
A többi szám úgyahogy elment, a Witcher-es szám nekem se lett a szívem csücse, de ami a legkevésbé jött be az az I Like To Move It.

Köszi az ajánlást, jól szórakoztam!
6/10

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. október 16., szombat 10:36

Meghoztam picit idő előtt a saját ajánlásom. Nagyon nem tértem el a korábbiaktól de azért mégis más élmény lesz (remélem). Az egyik személyes kedvencem idei, új albumát hoztam. A house illetve több alműfaja jelenik meg a legtöbb számban plusz van pár kiemelkedő vokál is. Győzelemre nem számítok vele de bízom benne, hogy tudok majd picit újat mutatni elektronikus zenében. :)

Solomun - Nobody is not loved (12 szám, 50 perc)

YouTube
Spotify

Mindenkinek jó hallgatást! :)

u.i.: Faust ne félj a fülesed ennél az albumnál egyben marad majd :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. október 15., péntek 17:10

Süti ez váratlanul ért a múltkori Disclosure után :kalapos:

A hardstyle eléggé kívül esik az ízlésemen de Coone-t ismertem korábbról, volt pár kollabja illetve remixe ami sokat pörgött nálam is kb. 8-9 éve (most meghallgattam a Madnesst, az még beadja most is. :kalapos:) Az album teljesen ismeretlen volt számomra de jó szórakozás volt, rekordtempóban készültek az irodában a reportok és mentek az e-mailek :lol: Világmegváltó gondolatok nem jutnak eszembe, hogy mit is írhatnék az albumról de ahogy másodjára is végighallgattam rájöttem azért, hogy miért nem pörög nálam többet a hardstyle. A mostanában melódikusabb, tech-house zenékhez szokott fülemnek néha sok volt már a BPM meg a basszus, főleg ahol kevesebb vagy szinte semmi ének nem párosult hozzá. Bántónak azért nem találtam csak elszoktam tőle. Pár szám kifejezetten tetszett (Painkiller, Inception, Beat of the drum) amik valószínűleg előkerülnek majd alkalomadtán ellenben a Witcher amit Barni kiemelt nem igazán jött be.

Nekem kifejezetten jó ajánlás mert én úgy gondoltam már kevésbé szeretem ezt a stílust viszont hallgatni ennek ellenére nem igazán tudnám itthon gyakrabban, ehhez dukálna valami jó fesztiválon való düdörgés is. Élőben simán kúszna feljebb, így viszont buli nélkül most dobok rá egy 10/7-t. A kedvemet viszont meghoztad, úgyhogy pattintok is valamit inni aztán megnyitom a pénteket :mrgreen:

u.i.: A saját ajánlásom valószínűleg már holnap bedobom mert a vasárnap-hétfőn nem biztos, hogy lesz alkalmam.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. október 15., péntek 9:30

Spiritbox - Eternal Blue 5,5/10

jól indít. csípem az Evanescence féle lírikusabb mégis vadabb rock zenét, így még itt is belefért a "hörgés" is egy ideig, de annyira kettős érzéseket váltott ki belőlem a teljes, hogy néha azt hittem átváltott a spotify egy másik előadóra. a férfi énekes nélkül jobb lenne ez az album. :D
kicsit olyan NFS Most wanted hangulata volt pár dalnak. sweet childhood memories...
a végére nekem viszont sok lett. 2x toltam le az albumot, egyszer se sikerült egybe.
a Secret Garden és a The Summit volt ismerős, de ez a banda se kerül be a favoritok közé.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2021. október 14., csütörtök 19:29

Nekem ugye minden zenénél az első és legfontosabb, hogy legyen benne ének. Nem kell lehengerlő énekhang, de legalább valami legyen.

Itt ez többségében sikerült, annak ellenére, hogy ugyanúgy, ahogy az előző metál ajánlásnál, amikor itt beindult a dara, az néha nekem már sok volt. De élőben biztos nagyon más lehet, pláne, ha már szomjas sem vagy. :mrgreen:

Az a baj, hogy sok mindent nem tudok írni az albumról. Nekem a legtöbb szám nagyon hasonlónak tűnt, nem éreztem, hogy túl változatos lett volna. A közreműködők is teljesen jók voltak egy ilyen stílushoz. Az első két szám nagyon bejött, főleg a Painkiller. Utána nekem jött egy kis lefele lejtő, egészen a Witcherig. Ezt a változatot eddig sosem hallottam, az alapverzió nagyon tetszett anno, és ezt is nagyon jól megcsinálták. Viszont ezután megint nem tudtam fennmaradni a partivonaton, talán Insanity volt, ami tetszett még az albumról.

Ez már hasonló elektronikus zene volt, mint amit én szoktam néha hallgatni, de valahogy nem éreztem, hogy bármiben is újat mutatnak, vagy jobb mint, amit eddig hallottam. Olyan átlagos "buliban tök jó" zenék voltak, de ha most 10 random elektronikus zenét mutatnának a rádióból, nem hiszem, hogy meg tudnám különböztetni ezektől.
Az előző körben a Disclosure albumára adtam 5, a Bronsonra 6, és a Bakermat albumra 7 pontot (ezt utólag már magasabbra pontoznám). Az első kettőnél ez jobban tetszett, viszont az utóbbi nekem más szint volt. Igaz innen is felkerült két szám próbajelleggel az egyik listámra (Painkiller, Witcher) Szóval akkor legyen,

10/6,5

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. október 14., csütörtök 19:06

soadroli írta:
Sierra írta: új Lorna Shore-t is beajánlhattad volna nekik, ha már az a képed. :D
Egyébként meglepődtem amikor megláttam a Spiritboxot. :shifty:
Na végre egy hozááértő kolléga. Az kellett volna, igaz hogy csak 3 szám, de milyen 3 az te jó ég :sziv: Februárban élőben is.
És mi a véleményed Spiriboxék lemezéről?
odáig még nem jutottam el. :D De sok ismerős ajnározza, meg sok helyen láttam már.
Ja fura párosítás, Lorna Shora meg BMTH. :D De legalább nem lesz olyan drága a jegy.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2021. október 12., kedd 15:56

soadroli írta:
ateeemadrid írta: Én nem nagyon vagyok oda ezért a stílusért, de a To the Hellfire-nél nem sok jobb dolgot hallottam még életemben, az az utolsó 1 perc valami egészen pofátlanul beteg.
én se voltam, egészen addig amíg meg nem hallottam ezt a mesterművet. én is így vagyok vele, naponta muszáj többször meghallgassam :D
Itt mindenki elfogadó meg minden, tök safe space --insert rainbow flag--- viszont ajánlani tudok egy nagyon fasza nyugtató kamillateát :mrgreen:

Gondoltam meghallgatom, hogy milyen felemelő operalezárást tettek a végére (ebben a stílusban nem ritka). Hát olyan mintha amikor disznóvágás előtt meglovagolják a malacot, de a malac nyer és ö vágja le az embereket.

az "... And I return to nothingness" viszont fasza, az bejött :-*
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2021. október 12., kedd 13:56

lestat írta: Hat ha igyis tud enekelni akkor minek horog :lol:
mert hörögni nehezebb és menőbb, meg ki kíváncsi egy sima éneklős tucatra... :mrgreen:
Kép

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2021. október 12., kedd 13:42

Hat ha igyis tud enekelni akkor minek horog :lol:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

soadroli

HozzászólásSzerző: soadroli » 2021. október 12., kedd 13:18

lestat írta: A zenei alap amugy ütős tudott lenni,a dobtól kezdve minden csak aztán elkezd üvölteni a csávó és teljesen lehozhott a zenéről. :lol:
Nő volt az a csávó :mrgreen:
A Yellowjacket-ben amúgy az Architects énekese van, ha valaki nem ismerte volna fel.
Kép

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2021. október 12., kedd 13:07

Spiritbox - Eternal Blue

Nem vagyok a műfaj rajongója de nem volt olyan vészes mint gondoltam. A hörgős részeket még mindig nem érzem de hallgattam edzés közben is az albumot ott eltudtam viselni :D
De nekem nem olyan a műfaj amit előveszek bármikor puszta szórakozásból.
Azok a számok jobban bejöttek ahol a női hang volt előtérben. Evanescence feelingje volt kicsit nekem.

A zenei alap amugy ütős tudott lenni,a dobtól kezdve minden csak aztán elkezd üvölteni a csávó és teljesen lehozhott a zenéről. :lol:

Elég nehéz értékelnem mert műfajában lehet a jobbak közé tartozik de én sem itt leszek a rajongója.
A női hang és a hangzás miatt 4/10
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

soadroli

HozzászólásSzerző: soadroli » 2021. október 11., hétfő 21:47

ateeemadrid írta: Én nem nagyon vagyok oda ezért a stílusért, de a To the Hellfire-nél nem sok jobb dolgot hallottam még életemben, az az utolsó 1 perc valami egészen pofátlanul beteg.
én se voltam, egészen addig amíg meg nem hallottam ezt a mesterművet. én is így vagyok vele, naponta muszáj többször meghallgassam :D
Kép

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. október 11., hétfő 21:38

soadroli írta:
Sierra írta: új Lorna Shore-t is beajánlhattad volna nekik, ha már az a képed. :D
Na végre egy hozááértő kolléga. Az kellett volna, igaz hogy csak 3 szám, de milyen 3 az te jó ég :sziv: Februárban élőben is.
Én nem nagyon vagyok oda ezért a stílusért, de a To the Hellfire-nél nem sok jobb dolgot hallottam még életemben, az az utolsó 1 perc valami egészen pofátlanul beteg.

soadroli

HozzászólásSzerző: soadroli » 2021. október 11., hétfő 21:16

Kép

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. október 11., hétfő 21:00

Jo, hat nem gondoltam hogy 10 ev felett (leszamitva a 40+-os arcokat akik 15-nek hiszik magukat a Trafiqban es a hasonszoru helyeken) hallgat barki ilyet. :mrgreen: De tudtam, mire vallalkoztam. :mrgreen:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. október 11., hétfő 20:50

soadroli írta:visszasírjátok még a jó kis hörgéseket :mrgreen:
új Lorna Shore-t is beajánlhattad volna nekik, ha már az a képed. :D

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2021. október 11., hétfő 20:43

Faust írta:
Nyomjuk, majd a szarfaszu (c)rapperek meg popmajmok kapnak egy jo nagy karot, tobbi johet. :mrgreen:
:banplz:

Így próbáljon az ember kitörni a bejáratott pop rap metál körből. :(
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. október 11., hétfő 19:53

Az biztos. Konkretan a fulesem elromlott, egyfolytaban magatol lehalkul. :lol: :lol: :lol:

soadroli

HozzászólásSzerző: soadroli » 2021. október 11., hétfő 19:48

visszasírjátok még a jó kis hörgéseket :mrgreen:
Kép

Vissza: