Ott is van a gólöröm...hát tisztelgett mint egy "katona" óriási ez a paliii

Nesze neked blatter...

HozzászólásSzerző: lestat » 2013. október 30., szerda 22:42
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. október 30., szerda 21:00
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 30., szerda 19:43
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. október 30., szerda 19:39
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. október 30., szerda 19:03
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. október 30., szerda 19:02
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. október 30., szerda 19:01
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. október 30., szerda 18:40
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. október 30., szerda 18:02
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. október 30., szerda 17:45
nem tudom ezt te honnan szűrted le, hogy kinek adnám jelenleg és kinek adtam volna anno...'shutterisland írta:egyébként nem kell szerintem túlreagálni, megkérdeztem, hogy aki szerint simán sneijdernek kellett volna adni 2010-ben, az mi alapján adná most oda ronaldonak (vagy miért érdemelné szerinte a luzitán).
samy,ferni,kerlon, ahogy levettem, gala is.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. október 30., szerda 17:32
teljesen egyetértek, vicc az egész díj, messi érdemli.én azt mondom kapja idén is messi. megérdemli. blatter is kedveli. családapa. igazi példakép.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. október 30., szerda 17:03
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 30., szerda 16:50
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 30., szerda 15:06
Igazad van, csak elirtam.madridronie írta:Akarod mondani EB elődöntő (0-0 után büntetőpárbajban elvérezve a spanyolok ellen) "társgólkirályi" címmel!ronaldo: bajnoksag + eb negyeddonto (hatan cipelte a csapatat)
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. október 30., szerda 15:04
Akarod mondani EB elődöntő (0-0 után büntetőpárbajban elvérezve a spanyolok ellen) quasi bronzérem egy "társgólkirályi" címmel megspéklve!ronaldo: bajnoksag + eb negyeddonto (hatan cipelte a csapatat)
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 30., szerda 15:01
Igen,ezen én is elgondolkodtam már,ezzel az erővel ugyan úgy megkaphatná Robben,Lham,Müller,Svájnstájger,vagy akár Neuer is...ez azért még csak egyéni díj még mindig...ez volt az indok pont mikor a bolha ujfenn megkapta tavaly...azért azt valaki elmondhatná hogy ribery miért érdemli meg ilyen nyilvánvalóan.
oké hogy triplázott, de az csapat siker volt, közel sem emelkedett ki a mezőnyből úgy ribery mint ronaldo vagy messi.
ribery egy volt a bayernben a sok közül. persze ez kicsit most túlzó lesz de ha ő nincs hanem helyette mondjuk egy shaqiri játszik akkor ugyanúgy triplázik a bm.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 30., szerda 14:55
Pont ez az: akkor sneijdernek kellett kapnia, most pedig riberynek jar. Viszont akkor dontsuk el, hogy mi szamit: megnyert cimek, golkiralyi cimek, nagy meccseken valo szereples. SOHA nem az volt a problemank, hogy van egy bizonyos modell, aminek meg kell felelni es aki ezt a legjobban teljesiti, az kapja meg az aranylabdat, hanem az, hogy evrol evre ugy valtoznak a kriteriumok, hogy mindig pont 1 bizonyos szemely jar jol az egesszel'shutterisland írta:nekem fura, hogy sokan cr-nek adnátok annak tükrében, hogy a 2010-es messi aranylabdát világi csalásnak tartja az egész fórum.
azért hasonló a szitu arányaiban most is, ha emlékeim nem csalnak.
2010:
sneijder : tripla + vb ezüst
messi : bajnoki cím + spanyol gólkirályi cím
idén :
ribery : tripla
cr : bl gólkirályi cím
ha akkor "egyértelműen sneijdernek kellett volna kapnia" akkor most meg ribery-nek járna inkább.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 30., szerda 14:51
Üldözési mánia. Védjük Messit akció újabb fejezete, stb.stb...ja, és mert muszáj hozzászólni, ha mindenidőklegjobbja szóba kerül.Nekem meg az fura, h ezt miért írod, amikor a legtöbben azt mondták, h Ribery érdemelné.
HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. október 30., szerda 14:44
Nekem meg az fura, h ezt miért írod, amikor a legtöbben azt mondták, h Ribery érdemelné.nekem fura, hogy sokan cr-nek adnátok annak tükrében, hogy a 2010-es messi aranylabdát világi csalásnak tartja az egész fórum.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. október 30., szerda 14:30
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem