egy szorgosabb barber akar egy millert is osszekaparhat akkor ezek szerint, de mar egy jo babgulyas a csaladnak is 50 ezernel kezdodik.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 10., vasárnap 23:23
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. október 10., vasárnap 23:14
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. október 10., vasárnap 23:08
Szerintem 400-600.000 kozott, de tudok olyat aki efolott, igaz, o kijar hazhoz is neha es hetvegen is nyomja.ANDS írta:Mennyit keresmost havonta szerintetek egy fodrász Budapesten?Swineherd írta: Érdekes jelenség amúgy, hogy a több évszázados borbély szakma gyakorlatilag kikopott, aztán most, hogy a divat visszahozta néhány éve, már barbereknek hívják őket széles körben.
Mondjuk az igaz, hogy a legtöbbjük esetében jobb is így...![]()
Nettóban, ami marad neki, ha kifizeti az üzletben az asztalpénzt?
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. október 10., vasárnap 0:12
Ritkított bajuszról még nem hallottan, de szerencsére a man bun már kiment a divatból. Annál kevés magát menőnek képzelő figura hajat volt az utóbbi időben.ziro4vr írta: A divat most a ritkitott bajusz és a Man bun, csak mondom hehe dehát honnan is tudnád, a tasnádbivalyi helka clubban a szakáll megy még.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. október 9., szombat 23:18
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 9., szombat 22:19
azok a jó kis telepi golyófejű lányok:Dhehetheoriginal írta: Lol divat meg a trendek, sok egymast masolo birka, legyel olyan akinek egyenisege van, nem ez a sok balfasz egyenfiu a hozzajukillo tetovaltszemoldokos ugyanolyanfeju egyenlannyal![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. október 9., szombat 22:16
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. október 9., szombat 21:38
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. október 9., szombat 21:35
Csak irigy vagy a pacekomra, ismerd el.Realista24 írta: Szakállfestes, pacek, arcmasszazs egy férfitól, 8ezres hajvágás. Megyek a politika topicba...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. október 9., szombat 21:31
Vagy csak mindenki ugy nez ki csupasz pofaval, mint egy nerd 10 evesZubkov írta:Benzema mit kompenzál ezzel?ziro4vr írta: Nem is tudtam hogy itt mindenki ekkora Télapó.![]()
Mit kell ezzel kompenzálni srácok?![]()
Divatnak hívják amúgy![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. október 9., szombat 21:24
A kis és torz … ujjátZubkov írta:Benzema mit kompenzál ezzel?ziro4vr írta: Nem is tudtam hogy itt mindenki ekkora Télapó.![]()
Divatnak hívják amúgy![]()
HozzászólásSzerző: Zubkov » 2021. október 9., szombat 21:23
Benzema mit kompenzál ezzel?ziro4vr írta: Nem is tudtam hogy itt mindenki ekkora Télapó.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. október 9., szombat 21:12
HozzászólásSzerző: füst » 2021. október 9., szombat 21:08
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. október 9., szombat 21:03
Én csak hajat, meg szakállat szoktam vágatni.Realista24 írta: Szakállfestes, pacek, arcmasszazs egy férfitól, 8ezres hajvágás. Megyek a politika topicba...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 9., szombat 20:46
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. október 9., szombat 20:29
Kepzeld el, hogy otthon szeretnel atmenetet vagni a hajadba. Na ennyire kivitelezheto az otthoni szakallvagas._Bushido_ írta: Szakállat miért nem csinálja mindenki magának?![]()
HozzászólásSzerző: géza » 2021. október 9., szombat 16:59
Az elég jó ár, nálunk az út végi arab barber 30, az eggyel jobb, belvárosibb 40-45, az arcmasszázsos, öngyújtóval perzselo, parfümös anyám tudja meg 85 volt, oda egyszer véletlen tévedtem be, azóta bánom.babaking írta:Nálunk az út a végén az arab 14€, melóhelyen a szalonban 25€ barbernel 45€. Nagyon fasza, massziroz meg arcpakolast ad meg kutyafasza, tényleg királynak érzed magad, de jó lesz a 25€-s haj is.géza írta: Szabó Imre a mesterfodrász, akinek van két szalonja, a pestiben dolgozik a Váczi Krisztián, aki kifejezetten férfi hajakra és szakállakra specializálódott. Valahol 5500-6000 között mozog az ára, de ha Steve skandináv országból jön, akkor ez ahhoz képest apró, Németországban is 35 euró alatt nem jöttem ki, és az egy random arab barbershop volt, nem egy fancy szalon.
Isten orizz ettol. Én otthon csak karban tartom a szakállam, meg kenegetem, de ha igazítani kell rajta, akkor nincs az az isten hogy én elrontsam magamnak._Bushido_ írta:Szakállat miért nem csinálja mindenki magának?
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. október 9., szombat 15:03
HozzászólásSzerző: füst » 2021. október 9., szombat 14:53
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem