OFF
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: OFF
Csak irigy vagy a pacekomra, ismerd el.Realista24 írta: Szakállfestes, pacek, arcmasszazs egy férfitól, 8ezres hajvágás. Megyek a politika topicba...

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Vagy csak mindenki ugy nez ki csupasz pofaval, mint egy nerd 10 evesZubkov írta:Benzema mit kompenzál ezzel?ziro4vr írta: Nem is tudtam hogy itt mindenki ekkora Télapó.![]()
Mit kell ezzel kompenzálni srácok?![]()
Divatnak hívják amúgy![]()
thereisonly1ronaldo
A kis és torz … ujjátZubkov írta:Benzema mit kompenzál ezzel?ziro4vr írta: Nem is tudtam hogy itt mindenki ekkora Télapó.![]()
Mit kell ezzel kompenzálni srácok?![]()
Divatnak hívják amúgy![]()

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én csak hajat, meg szakállat szoktam vágatni.Realista24 írta: Szakállfestes, pacek, arcmasszazs egy férfitól, 8ezres hajvágás. Megyek a politika topicba...

Alapvetően ez iránt is érdeklődnék. Semmi más egyép pakolás, masszás, semmi ilyen nem jön be.
A szakállnyírással amúgy én úgy vagyok, hogy igyekszem magam csinálni, majd néha megcsináltatom egy borbéllyal. Nagyobb összeget én erre nem fizetnék.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szakállfestes, pacek, arcmasszazs egy férfitól, 8ezres hajvágás. Megyek a politika topicba...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Kepzeld el, hogy otthon szeretnel atmenetet vagni a hajadba. Na ennyire kivitelezheto az otthoni szakallvagas._Bushido_ írta: Szakállat miért nem csinálja mindenki magának?![]()
Itthon mosom, kenegetem, fesulom, esetleg a nagyon kiallo szalakat levagom.
Az elég jó ár, nálunk az út végi arab barber 30, az eggyel jobb, belvárosibb 40-45, az arcmasszázsos, öngyújtóval perzselo, parfümös anyám tudja meg 85 volt, oda egyszer véletlen tévedtem be, azóta bánom.babaking írta:Nálunk az út a végén az arab 14€, melóhelyen a szalonban 25€ barbernel 45€. Nagyon fasza, massziroz meg arcpakolast ad meg kutyafasza, tényleg királynak érzed magad, de jó lesz a 25€-s haj is.géza írta: Szabó Imre a mesterfodrász, akinek van két szalonja, a pestiben dolgozik a Váczi Krisztián, aki kifejezetten férfi hajakra és szakállakra specializálódott. Valahol 5500-6000 között mozog az ára, de ha Steve skandináv országból jön, akkor ez ahhoz képest apró, Németországban is 35 euró alatt nem jöttem ki, és az egy random arab barbershop volt, nem egy fancy szalon.

Isten orizz ettol. Én otthon csak karban tartom a szakállam, meg kenegetem, de ha igazítani kell rajta, akkor nincs az az isten hogy én elrontsam magamnak._Bushido_ írta:Szakállat miért nem csinálja mindenki magának?

- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Érdekes jelenség amúgy, hogy a több évszázados borbély szakma gyakorlatilag kikopott, aztán most, hogy a divat visszahozta néhány éve, már barbereknek hívják őket széles körben.
Mondjuk az igaz, hogy a legtöbbjük esetében jobb is így...
Mondjuk az igaz, hogy a legtöbbjük esetében jobb is így...

Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
Réj nem igazi Viking, ezt is megtanultuk

Mennyi piperkőc van itt!

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Van szakállad? Rendes, nem pár szőr szál._Bushido_ írta: Szakállat miért nem csinálja mindenki magának?![]()
(hajat értem, nem áll kézről)
Én csinálom otthon, de azért az nem olyan, mint egy barbernél. Ég és föld.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Sopronban volt egy szépségszalon, oda jártam ismerős ajánlására egy időben, aztán bezárt, mindenki máshol helyezkedett el. Én mentem az egyik fodrász után, maszek lett, 800 ft
ezt semmi sem űbereli. Idén emelt elsőre 1200, most már 1500, de még úgyis megéri, hogy a 2.faluban (Nagycenk) van. Szakállat miért nem csinálja mindenki magának?

Régen én is biohairbe jártam, Délinél volt egy egész ügyes csaj. Aztán kollégám elvitt egy barbershopba és 6 évig ugyanahhoz a sráchoz jártam, ő elég jó, körúton dolgozik a blacksheepben. De most jött a gyerek náluk, így délután-este már nem dolgozik, legnagyobb bánatomra.
Viszont ő "master" barber, így drágább mint a sima, és sokszor úgy voltam vele, hogy biohairben majdnem féláron levágják, jó lesz az... aha, kétszer elmentem, az első egész jól sikerült, de a második... botrány.
Én se megyek többet az biztos.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Szarbol nem lehet várat zéróziro4vr írta: Árkád biohair rettenet, 2x voltam ott, 2x kaszabolták szét a fejemet.![]()
De amúgy a sugarrol beszeltem.
thereisonly1ronaldo
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ugyanez lenne nekem is, csak az asszony 2 hétig nem szól hozzám, ha lenyírom a fejem.Realista24 írta: Kéthetente vágatom, ingyen...de akkor ezek szerint sokat spórolok![]()
Azért komolyra fordítva, ezek elég beteg árak.

mondjuk, annak néha az eszmei értéke felbecsülhetetlen
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor