HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. október 9., szombat 13:43
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. október 9., szombat 13:38
Szarbol nem lehet várat zéróziro4vr írta: Árkád biohair rettenet, 2x voltam ott, 2x kaszabolták szét a fejemet.![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. október 9., szombat 13:17
ugyanez lenne nekem is, csak az asszony 2 hétig nem szól hozzám, ha lenyírom a fejem.Realista24 írta: Kéthetente vágatom, ingyen...de akkor ezek szerint sokat spórolok![]()
Azért komolyra fordítva, ezek elég beteg árak.
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. október 9., szombat 12:45
Nálunk az út a végén az arab 14€, melóhelyen a szalonban 25€ barbernel 45€. Nagyon fasza, massziroz meg arcpakolast ad meg kutyafasza, tényleg királynak érzed magad, de jó lesz a 25€-s haj is.géza írta:Szabó Imre a mesterfodrász, akinek van két szalonja, a pestiben dolgozik a Váczi Krisztián, aki kifejezetten férfi hajakra és szakállakra specializálódott. Valahol 5500-6000 között mozog az ára, de ha Steve skandináv országból jön, akkor ez ahhoz képest apró, Németországban is 35 euró alatt nem jöttem ki, és az egy random arab barbershop volt, nem egy fancy szalon.babaking írta:
A szabó Imre nem csak fodrász? Feleségem volt ott próbahajon, nem rémlik,hogy szakallal is foglalkoztak volna.
HozzászólásSzerző: géza » 2021. október 9., szombat 12:14
Szabó Imre a mesterfodrász, akinek van két szalonja, a pestiben dolgozik a Váczi Krisztián, aki kifejezetten férfi hajakra és szakállakra specializálódott. Valahol 5500-6000 között mozog az ára, de ha Steve skandináv országból jön, akkor ez ahhoz képest apró, Németországban is 35 euró alatt nem jöttem ki, és az egy random arab barbershop volt, nem egy fancy szalon.babaking írta:
A szabó Imre nem csak fodrász? Feleségem volt ott próbahajon, nem rémlik,hogy szakallal is foglalkoztak volna.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. október 9., szombat 11:28
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2021. október 9., szombat 11:20
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. október 9., szombat 10:18
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. október 9., szombat 10:09
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. október 9., szombat 9:58
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. október 9., szombat 9:57
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 9., szombat 9:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 9., szombat 9:45
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. október 9., szombat 9:36
2500-3000 egy sima sorbanállós szalonRealista24 írta: Mennyi most egy vágás Pesten?
nem Örs környéke, de az 5.kerületben a Veres Pálné utca 16 alatt, van a Proper Barber. onnan pedig Dávidot tudom bátran ajánlani. tehetséges nagyonDupla D írta: Zuglóban, elsősorban Örs környékén tudtok jó fodrászt/borbélyt, aki nem kér vagyonokat? Nekem ez a fodrász téma mindig kérdőjeles, mert amióta Pesten vagyok össze-vissza megyek ide-oda, nem tudtam megállapodni, de már ideje lenne.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. október 9., szombat 9:31
A sugár és az arkad biohairjében is számtalanszor jártam. Többször vágták jól, mint szarul, de egyik nőnek se jegyeztem meg a nevét.hehetheoriginal írta:Örsön a biohairben van/volt egy nő (ertsd nem 20 eves zero experience, hanem kb 35 koruli nember) aki gecijol vagta, es bolt arban, nem a barbershop feláras ket levagott hajletorles plusz negyezer kategoria, ugy , hogy nem is lehetett elvileg idopontot foglalni, de megis sorban alltak nala mindig. Ha volt egy kis esze nyitott sajat szalont, de lehet meg ott dolgozik, akkor parezerbol meguszod.Dupla D írta: Zuglóban, elsősorban Örs környékén tudtok jó fodrászt/borbélyt, aki nem kér vagyonokat? Nekem ez a fodrász téma mindig kérdőjeles, mert amióta Pesten vagyok össze-vissza megyek ide-oda, nem tudtam megállapodni, de már ideje lenne.
Remelem tudtam segiteni![]()
En hajvagasra ennel tobbet nem vagyok hajlando![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. október 9., szombat 9:20
Örsön a biohairben van/volt egy nő (ertsd nem 20 eves zero experience, hanem kb 35 koruli nember) aki gecijol vagta, es bolt arban, nem a barbershop feláras ket levagott hajletorles plusz negyezer kategoria, ugy , hogy nem is lehetett elvileg idopontot foglalni, de megis sorban alltak nala mindig. Ha volt egy kis esze nyitott sajat szalont, de lehet meg ott dolgozik, akkor parezerbol meguszod.Dupla D írta: Zuglóban, elsősorban Örs környékén tudtok jó fodrászt/borbélyt, aki nem kér vagyonokat? Nekem ez a fodrász téma mindig kérdőjeles, mert amióta Pesten vagyok össze-vissza megyek ide-oda, nem tudtam megállapodni, de már ideje lenne.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 9., szombat 9:15
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. október 9., szombat 8:57
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. október 9., szombat 8:09
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem