OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. október 9., szombat 9:31

hehetheoriginal írta:
Dupla D írta: Zuglóban, elsősorban Örs környékén tudtok jó fodrászt/borbélyt, aki nem kér vagyonokat? Nekem ez a fodrász téma mindig kérdőjeles, mert amióta Pesten vagyok össze-vissza megyek ide-oda, nem tudtam megállapodni, de már ideje lenne.
Örsön a biohairben van/volt egy nő (ertsd nem 20 eves zero experience, hanem kb 35 koruli nember) aki gecijol vagta, es bolt arban, nem a barbershop feláras ket levagott hajletorles plusz negyezer kategoria, ugy , hogy nem is lehetett elvileg idopontot foglalni, de megis sorban alltak nala mindig. Ha volt egy kis esze nyitott sajat szalont, de lehet meg ott dolgozik, akkor parezerbol meguszod.

Remelem tudtam segiteni :mrgreen:
En hajvagasra ennel tobbet nem vagyok hajlando😁
A sugár és az arkad biohairjében is számtalanszor jártam. Többször vágták jól, mint szarul, de egyik nőnek se jegyeztem meg a nevét. :mrgreen:

Legutóbb már valami 3500 körül fizettem egy 15 perces műveletért. Sokallom.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. október 9., szombat 9:20

Dupla D írta: Zuglóban, elsősorban Örs környékén tudtok jó fodrászt/borbélyt, aki nem kér vagyonokat? Nekem ez a fodrász téma mindig kérdőjeles, mert amióta Pesten vagyok össze-vissza megyek ide-oda, nem tudtam megállapodni, de már ideje lenne.
Örsön a biohairben van/volt egy nő (ertsd nem 20 eves zero experience, hanem kb 35 koruli nember) aki gecijol vagta, es bolt arban, nem a barbershop feláras ket levagott hajletorles plusz negyezer kategoria, ugy , hogy nem is lehetett elvileg idopontot foglalni, de megis sorban alltak nala mindig. Ha volt egy kis esze nyitott sajat szalont, de lehet meg ott dolgozik, akkor parezerbol meguszod.

Remelem tudtam segiteni :mrgreen:
En hajvagasra ennel tobbet nem vagyok hajlando😁
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 9., szombat 9:15

Mennyi most egy vágás Pesten?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. október 9., szombat 8:57

Zuglóban, elsősorban Örs környékén tudtok jó fodrászt/borbélyt, aki nem kér vagyonokat? Nekem ez a fodrász téma mindig kérdőjeles, mert amióta Pesten vagyok össze-vissza megyek ide-oda, nem tudtam megállapodni, de már ideje lenne.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. október 9., szombat 8:09

Én black sheep barbershopba járok, elegedett vagyok, bár sokat drágultak.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2021. október 9., szombat 8:03

géza írta:
Steve írta: Az olyan maradi. :)

Amúgy ha már testápolás, pöstön az Astoriánál lévő barbershoppal van valakinek tapasztalata?

Most voltam Magyarországon egy hosszúhétvégére, ki akartam próbálni, de végül nem jutott rá idő. De legközelebb felkeresném, ha jó, csak a fene sem mer kísérletezni. :D
Amikor Pesten éltem kb. 10 különböző Barber shopban voltam mielőtt megtaláltam azt akivel elégedett vagyok. Az astoriás nem rossz, de szerintem nem is jó. Én a Váczi Kriszt ajánlanám neked a Szabó Imre pesti szalonban, ha Pesten vagyok, mindig meglátogatom őt.
A szabó Imre nem csak fodrász? Feleségem volt ott próbahajon, nem rémlik,hogy szakallal is foglalkoztak volna.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2021. október 9., szombat 1:57

Steve írta: Az olyan maradi. :)

Amúgy ha már testápolás, pöstön az Astoriánál lévő barbershoppal van valakinek tapasztalata?

Most voltam Magyarországon egy hosszúhétvégére, ki akartam próbálni, de végül nem jutott rá idő. De legközelebb felkeresném, ha jó, csak a fene sem mer kísérletezni. :D
Amikor Pesten éltem kb. 10 különböző Barber shopban voltam mielőtt megtaláltam azt akivel elégedett vagyok. Az astoriás nem rossz, de szerintem nem is jó. Én a Váczi Kriszt ajánlanám neked a Szabó Imre pesti szalonban, ha Pesten vagyok, mindig meglátogatom őt.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. október 9., szombat 0:02

ikarus93 írta: Belövök ide egy kérdést. :kalapos:

Péntekre kinek mennyire szokott leesni a munkamorálja?

Nálam délután 3 után már csak a hideg sör van az eszembe. :lol:
Szektor függő, ahol én dolgozok jellemző, hogy a partnerek akik egész héten meetingelnek meg verik a facukat pénteken osztják ki a feladatot amit hétfőre, ha jófejek keddre kérnek megcsinálni. :lol:

De alapvetően a péntek már egy levezetés.
Nem illik.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. október 8., péntek 21:59

Az olyan maradi. :)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 8., péntek 21:51

Steve írta: Nem tudom én arra várok, hogy megtudjam milyen dezodort vegyek, mert büdös vagyok.

Hiányzik egy jó kis off topicos téma és az off topic. Eltűntek a mókás dolgok mióta ez, politika topic lett.

Ráadásul ha lenne tízezer forintom, akkor megvehetném a mikroszoft 95 programot és beszállhatnék a zinternetbe.
Sztem első körben próbálkozz a fürdéssel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. október 8., péntek 21:37

Ezért (is) volt javaslat a politika topik.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. október 8., péntek 21:29

Nem tudom én arra várok, hogy megtudjam milyen dezodort vegyek, mert büdös vagyok.

Hiányzik egy jó kis off topicos téma és az off topic. Eltűntek a mókás dolgok mióta ez, politika topic lett.

Ráadásul ha lenne tízezer forintom, akkor megvehetném a mikroszoft 95 programot és beszállhatnék a zinternetbe.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 8., péntek 19:32

Most persze nyíltan nem mondhatják ki, hogy beállnak Gyurcsány mögé, mert már így is kibacták a biztosítékot a Jobbik szavazóknál nem is kicsit.
pont erre gondolok, hogy nincs ugy kimondva, mint pl a momentum eseteben, ezert a jobbikosok inkabb ossze-vissza fognak szavazni.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. október 8., péntek 19:04

Le vagy maradva mért baj mzpnel hogy leveri a sajat gyerekét? 8 napon tul gyogyult anya kihivta ra a rendorseget vagy felnyomorek lett a gyerekbol?
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 8., péntek 19:02

'shutterisland írta: biztos amugy, hogy a jobbik beall a dobrevek moge ?
mert elvileg partatlanok ami meg ha nincs is igy de nem vertek nagy dobra es nem kicsi eleresu facebook oldalukon sem biztatjak a nepet.
Elég megnézni Jakab miket írogat ki meg, hogy a DK meg a Jobbik egymásnak lépegettek mindenhol vissza.

Most persze nyíltan nem mondhatják ki, hogy beállnak Gyurcsány mögé, mert már így is kibacták a biztosítékot a Jobbik szavazóknál nem is kicsit.

Lenne jelenleg egy szavazás a köreikben szerintem most röhögve visszacserélnék Vonára Jakabot :lol:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 8., péntek 18:58

biztos amugy, hogy a jobbik beall a dobrevek moge ?
mert elvileg partatlanok ami meg ha nincs is igy de nem vertek nagy dobra es nem kicsi eleresu facebook oldalukon sem biztatjak a nepet.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 8., péntek 18:55

Mondjuk én még mindig nem tudok azon túllépni, hogy a Jobbik kajak becsicskult Gyurcsánynak, hát ez mi beteg ha belegondolunk :lol: :lol: :lol:

Majd itt van Zay, aki jobboldali és még így is a Gyurcsánynét nyomatják gecc :lol: :lol: :lol:

Értem, hogy populárisabb lett a párt, de ezt már nem veszi be a gyomrom, Jakab is takarodhat a facba, én is elröhögtem rajta párszor, de 10szer jobban lejáratta magát, mint pl Fegyőr, aki ezzel a Zay mögé állással még jól ki is jött az egészből, hiába már a Momentumos sajtótájékoztató előtt már eldőlt, hogy karigeri lép vissza.

Hányinger.
Szélsőjobb--->Befekszünk Gyurcsány alá :lol:
Micsoda karrier :lol:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. október 8., péntek 18:06

Teljesen mindegy mi volt régen a Fidesszel, azt mondanak amit akarnak, senkit nem érdekli mi volt régen. Tele van a net olyan Orbán videókkal, ahol teljesen az ellenkezőjét állítja amit ma csinál, mégsincs semmi. Azt találnak ki, amit akarnak, amit az emberek hallani akarnak sokszor. Sajnos ez így lesz, ha levaltanák őket, akkor is, mert végtelen pénzük van, mindenhol az ember arcába férkőznek és nem tökölnek annyit az ellenzék hibáin, mint ahogy fordított esetben történik.

Féltem kicsit MZP-t, nagy falat ez neki. Geri meg nagy taktikus, érzi hogy jobb most kivonulni a frontvonalból.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. október 8., péntek 17:52

Mszp, dk, LMP, jobbik nem tamogatja markyt. A dk okes..na de a tobbi...
Jakab is ugyan azt a szot hasznalta mint a fidesz kommunikacio. Azaz a komedia szot.
Mondjuk az vicces, amikor a küszöbpártok fenyegetnek a támogatásuk megvonásával. :lol: Talán nem mondok nagyot, ha innen 15-en összeállnánk, egy év után hozhatnánk az LMP számait. Jakab tényleg egy bohóc, ebben nem tévedett a fidesz. Lózungokat puffogtatott mindig, egy Partizán interjút nem mert elvállalni, mert cirka 10 perc alatt lehullik róla a lepel, hogy a bitangozáson kívül nem sokat tudna tenni az országért. Játssza a sértetett, egy olyan ember előzte be a top3-ban, akinek még pártja sincs. :lol: Mondjuk ahhoz sem volt töke JP-nek, hogy a bukás után bemenjen a parlamentbe. Úristen mit kapott volna. :lol:

Kicsit sajnálom, hogy ennyire magabiztos lett MZP, és úton-útfélen hangoztatja ezt az "én vagyok az egyetlen remény" mantrát. Ettől függetlenül igaz, csak sok embernek visszatetsző. Érdekes lesz a jövő heti választás, mert szerintem a DK kimaxolta a Dobreves számokat, náluk max csak a fidesz szavazók segíthetnek be. A Karácsony-MZP tábor majdnem közös metszet, ott nagyon sokan fognak keresztbe szavazni, ha még jön pár bizonytalan, vagy jobbikos szavazat, akkor nehezen tudom elképzelni, hogy Klárika egyen a közös jelölt.

Nagyon megkavarták most a lapokat, innentől lett tényleg szánalmas a fidesz vergődése. Hollik konkrétan nyitott pofával szaladt be a falloszerdőbe, biztosan lekapják a 10 körméről a múltkori nyilatkozata után. MZP szinte fedhetetlen, annyit lehet ráverni, hogy fideszes volt, és lepofozta a gyerekét. Ha utóbbiba kapaszkodnak, az felettébb furcsa lesz majd, tudva azt, hogy Orbánt még a saját bevallása szerint is verte az apja.

Nagy show lesz. :mrgreen:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. október 8., péntek 17:21

ikarus93 írta: Belövök ide egy kérdést. :kalapos:

Péntekre kinek mennyire szokott leesni a munkamorálja?

Nálam délután 3 után már csak a hideg sör van az eszembe. :lol:
Nekem a mai péntekem egy rossz hétfő volt kb. :lol: ha nem szopom be, akkor általában kettőkor lelépek, aztán ott rohad meg az egész úgy, ahogy van : :kalapos:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: