ott mondjuk minden sarkon 2 barber shop van, a rengeteg torok, arab barber miatt nagyobb kulturaja van ennek, belejuk van kodolva ez a szakma.
8 perc egy frizura.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 9., szombat 9:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 9., szombat 9:45
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. október 9., szombat 9:36
2500-3000 egy sima sorbanállós szalonRealista24 írta: Mennyi most egy vágás Pesten?
nem Örs környéke, de az 5.kerületben a Veres Pálné utca 16 alatt, van a Proper Barber. onnan pedig Dávidot tudom bátran ajánlani. tehetséges nagyonDupla D írta: Zuglóban, elsősorban Örs környékén tudtok jó fodrászt/borbélyt, aki nem kér vagyonokat? Nekem ez a fodrász téma mindig kérdőjeles, mert amióta Pesten vagyok össze-vissza megyek ide-oda, nem tudtam megállapodni, de már ideje lenne.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. október 9., szombat 9:31
A sugár és az arkad biohairjében is számtalanszor jártam. Többször vágták jól, mint szarul, de egyik nőnek se jegyeztem meg a nevét.hehetheoriginal írta:Örsön a biohairben van/volt egy nő (ertsd nem 20 eves zero experience, hanem kb 35 koruli nember) aki gecijol vagta, es bolt arban, nem a barbershop feláras ket levagott hajletorles plusz negyezer kategoria, ugy , hogy nem is lehetett elvileg idopontot foglalni, de megis sorban alltak nala mindig. Ha volt egy kis esze nyitott sajat szalont, de lehet meg ott dolgozik, akkor parezerbol meguszod.Dupla D írta: Zuglóban, elsősorban Örs környékén tudtok jó fodrászt/borbélyt, aki nem kér vagyonokat? Nekem ez a fodrász téma mindig kérdőjeles, mert amióta Pesten vagyok össze-vissza megyek ide-oda, nem tudtam megállapodni, de már ideje lenne.
Remelem tudtam segiteni![]()
En hajvagasra ennel tobbet nem vagyok hajlando![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. október 9., szombat 9:20
Örsön a biohairben van/volt egy nő (ertsd nem 20 eves zero experience, hanem kb 35 koruli nember) aki gecijol vagta, es bolt arban, nem a barbershop feláras ket levagott hajletorles plusz negyezer kategoria, ugy , hogy nem is lehetett elvileg idopontot foglalni, de megis sorban alltak nala mindig. Ha volt egy kis esze nyitott sajat szalont, de lehet meg ott dolgozik, akkor parezerbol meguszod.Dupla D írta: Zuglóban, elsősorban Örs környékén tudtok jó fodrászt/borbélyt, aki nem kér vagyonokat? Nekem ez a fodrász téma mindig kérdőjeles, mert amióta Pesten vagyok össze-vissza megyek ide-oda, nem tudtam megállapodni, de már ideje lenne.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 9., szombat 9:15
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. október 9., szombat 8:57
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. október 9., szombat 8:09
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. október 9., szombat 8:03
A szabó Imre nem csak fodrász? Feleségem volt ott próbahajon, nem rémlik,hogy szakallal is foglalkoztak volna.géza írta:Amikor Pesten éltem kb. 10 különböző Barber shopban voltam mielőtt megtaláltam azt akivel elégedett vagyok. Az astoriás nem rossz, de szerintem nem is jó. Én a Váczi Kriszt ajánlanám neked a Szabó Imre pesti szalonban, ha Pesten vagyok, mindig meglátogatom őt.Steve írta: Az olyan maradi.![]()
Amúgy ha már testápolás, pöstön az Astoriánál lévő barbershoppal van valakinek tapasztalata?
Most voltam Magyarországon egy hosszúhétvégére, ki akartam próbálni, de végül nem jutott rá idő. De legközelebb felkeresném, ha jó, csak a fene sem mer kísérletezni.![]()
HozzászólásSzerző: géza » 2021. október 9., szombat 1:57
Amikor Pesten éltem kb. 10 különböző Barber shopban voltam mielőtt megtaláltam azt akivel elégedett vagyok. Az astoriás nem rossz, de szerintem nem is jó. Én a Váczi Kriszt ajánlanám neked a Szabó Imre pesti szalonban, ha Pesten vagyok, mindig meglátogatom őt.Steve írta: Az olyan maradi.![]()
Amúgy ha már testápolás, pöstön az Astoriánál lévő barbershoppal van valakinek tapasztalata?
Most voltam Magyarországon egy hosszúhétvégére, ki akartam próbálni, de végül nem jutott rá idő. De legközelebb felkeresném, ha jó, csak a fene sem mer kísérletezni.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. október 9., szombat 0:02
Szektor függő, ahol én dolgozok jellemző, hogy a partnerek akik egész héten meetingelnek meg verik a facukat pénteken osztják ki a feladatot amit hétfőre, ha jófejek keddre kérnek megcsinálni.ikarus93 írta: Belövök ide egy kérdést.![]()
Péntekre kinek mennyire szokott leesni a munkamorálja?
Nálam délután 3 után már csak a hideg sör van az eszembe.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. október 8., péntek 21:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 8., péntek 21:51
Sztem első körben próbálkozz a fürdéssel.Steve írta: Nem tudom én arra várok, hogy megtudjam milyen dezodort vegyek, mert büdös vagyok.
Hiányzik egy jó kis off topicos téma és az off topic. Eltűntek a mókás dolgok mióta ez, politika topic lett.
Ráadásul ha lenne tízezer forintom, akkor megvehetném a mikroszoft 95 programot és beszállhatnék a zinternetbe.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. október 8., péntek 21:37
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. október 8., péntek 21:29
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 8., péntek 19:32
pont erre gondolok, hogy nincs ugy kimondva, mint pl a momentum eseteben, ezert a jobbikosok inkabb ossze-vissza fognak szavazni.Most persze nyíltan nem mondhatják ki, hogy beállnak Gyurcsány mögé, mert már így is kibacták a biztosítékot a Jobbik szavazóknál nem is kicsit.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. október 8., péntek 19:04
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 8., péntek 19:02
Elég megnézni Jakab miket írogat ki meg, hogy a DK meg a Jobbik egymásnak lépegettek mindenhol vissza.'shutterisland írta: biztos amugy, hogy a jobbik beall a dobrevek moge ?
mert elvileg partatlanok ami meg ha nincs is igy de nem vertek nagy dobra es nem kicsi eleresu facebook oldalukon sem biztatjak a nepet.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 8., péntek 18:58
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 8., péntek 18:55
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem