A szabó Imre nem csak fodrász? Feleségem volt ott próbahajon, nem rémlik,hogy szakallal is foglalkoztak volna.géza írta:Amikor Pesten éltem kb. 10 különböző Barber shopban voltam mielőtt megtaláltam azt akivel elégedett vagyok. Az astoriás nem rossz, de szerintem nem is jó. Én a Váczi Kriszt ajánlanám neked a Szabó Imre pesti szalonban, ha Pesten vagyok, mindig meglátogatom őt.Steve írta: Az olyan maradi.![]()
Amúgy ha már testápolás, pöstön az Astoriánál lévő barbershoppal van valakinek tapasztalata?
Most voltam Magyarországon egy hosszúhétvégére, ki akartam próbálni, de végül nem jutott rá idő. De legközelebb felkeresném, ha jó, csak a fene sem mer kísérletezni.![]()

OFF
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Amikor Pesten éltem kb. 10 különböző Barber shopban voltam mielőtt megtaláltam azt akivel elégedett vagyok. Az astoriás nem rossz, de szerintem nem is jó. Én a Váczi Kriszt ajánlanám neked a Szabó Imre pesti szalonban, ha Pesten vagyok, mindig meglátogatom őt.Steve írta: Az olyan maradi.![]()
Amúgy ha már testápolás, pöstön az Astoriánál lévő barbershoppal van valakinek tapasztalata?
Most voltam Magyarországon egy hosszúhétvégére, ki akartam próbálni, de végül nem jutott rá idő. De legközelebb felkeresném, ha jó, csak a fene sem mer kísérletezni.![]()
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szektor függő, ahol én dolgozok jellemző, hogy a partnerek akik egész héten meetingelnek meg verik a facukat pénteken osztják ki a feladatot amit hétfőre, ha jófejek keddre kérnek megcsinálni.ikarus93 írta: Belövök ide egy kérdést.![]()
Péntekre kinek mennyire szokott leesni a munkamorálja?
Nálam délután 3 után már csak a hideg sör van az eszembe.![]()

De alapvetően a péntek már egy levezetés.
Nem illik.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Az olyan maradi.
Most voltam Magyarországon egy hosszúhétvégére, ki akartam próbálni, de végül nem jutott rá idő. De legközelebb felkeresném, ha jó, csak a fene sem mer kísérletezni.

Most voltam Magyarországon egy hosszúhétvégére, ki akartam próbálni, de végül nem jutott rá idő. De legközelebb felkeresném, ha jó, csak a fene sem mer kísérletezni.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sztem első körben próbálkozz a fürdéssel.Steve írta: Nem tudom én arra várok, hogy megtudjam milyen dezodort vegyek, mert büdös vagyok.
Hiányzik egy jó kis off topicos téma és az off topic. Eltűntek a mókás dolgok mióta ez, politika topic lett.
Ráadásul ha lenne tízezer forintom, akkor megvehetném a mikroszoft 95 programot és beszállhatnék a zinternetbe.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezért (is) volt javaslat a politika topik.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Nem tudom én arra várok, hogy megtudjam milyen dezodort vegyek, mert büdös vagyok.
Hiányzik egy jó kis off topicos téma és az off topic. Eltűntek a mókás dolgok mióta ez, politika topic lett.
Ráadásul ha lenne tízezer forintom, akkor megvehetném a mikroszoft 95 programot és beszállhatnék a zinternetbe.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
pont erre gondolok, hogy nincs ugy kimondva, mint pl a momentum eseteben, ezert a jobbikosok inkabb ossze-vissza fognak szavazni.Most persze nyíltan nem mondhatják ki, hogy beállnak Gyurcsány mögé, mert már így is kibacták a biztosítékot a Jobbik szavazóknál nem is kicsit.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Le vagy maradva mért baj mzpnel hogy leveri a sajat gyerekét? 8 napon tul gyogyult anya kihivta ra a rendorseget vagy felnyomorek lett a gyerekbol?
thereisonly1ronaldo
Elég megnézni Jakab miket írogat ki meg, hogy a DK meg a Jobbik egymásnak lépegettek mindenhol vissza.'shutterisland írta: biztos amugy, hogy a jobbik beall a dobrevek moge ?
mert elvileg partatlanok ami meg ha nincs is igy de nem vertek nagy dobra es nem kicsi eleresu facebook oldalukon sem biztatjak a nepet.
Most persze nyíltan nem mondhatják ki, hogy beállnak Gyurcsány mögé, mert már így is kibacták a biztosítékot a Jobbik szavazóknál nem is kicsit.
Lenne jelenleg egy szavazás a köreikben szerintem most röhögve visszacserélnék Vonára Jakabot

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
biztos amugy, hogy a jobbik beall a dobrevek moge ?
mert elvileg partatlanok ami meg ha nincs is igy de nem vertek nagy dobra es nem kicsi eleresu facebook oldalukon sem biztatjak a nepet.
Mondjuk én még mindig nem tudok azon túllépni, hogy a Jobbik kajak becsicskult Gyurcsánynak, hát ez mi beteg ha belegondolunk
Majd itt van Zay, aki jobboldali és még így is a Gyurcsánynét nyomatják gecc
Értem, hogy populárisabb lett a párt, de ezt már nem veszi be a gyomrom, Jakab is takarodhat a facba, én is elröhögtem rajta párszor, de 10szer jobban lejáratta magát, mint pl Fegyőr, aki ezzel a Zay mögé állással még jól ki is jött az egészből, hiába már a Momentumos sajtótájékoztató előtt már eldőlt, hogy karigeri lép vissza.
Hányinger.
Szélsőjobb--->Befekszünk Gyurcsány alá
Micsoda karrier

Majd itt van Zay, aki jobboldali és még így is a Gyurcsánynét nyomatják gecc

Értem, hogy populárisabb lett a párt, de ezt már nem veszi be a gyomrom, Jakab is takarodhat a facba, én is elröhögtem rajta párszor, de 10szer jobban lejáratta magát, mint pl Fegyőr, aki ezzel a Zay mögé állással még jól ki is jött az egészből, hiába már a Momentumos sajtótájékoztató előtt már eldőlt, hogy karigeri lép vissza.
Hányinger.
Szélsőjobb--->Befekszünk Gyurcsány alá

Micsoda karrier

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Teljesen mindegy mi volt régen a Fidesszel, azt mondanak amit akarnak, senkit nem érdekli mi volt régen. Tele van a net olyan Orbán videókkal, ahol teljesen az ellenkezőjét állítja amit ma csinál, mégsincs semmi. Azt találnak ki, amit akarnak, amit az emberek hallani akarnak sokszor. Sajnos ez így lesz, ha levaltanák őket, akkor is, mert végtelen pénzük van, mindenhol az ember arcába férkőznek és nem tökölnek annyit az ellenzék hibáin, mint ahogy fordított esetben történik.
Féltem kicsit MZP-t, nagy falat ez neki. Geri meg nagy taktikus, érzi hogy jobb most kivonulni a frontvonalból.
Féltem kicsit MZP-t, nagy falat ez neki. Geri meg nagy taktikus, érzi hogy jobb most kivonulni a frontvonalból.
- flori
Mondjuk az vicces, amikor a küszöbpártok fenyegetnek a támogatásuk megvonásával.Mszp, dk, LMP, jobbik nem tamogatja markyt. A dk okes..na de a tobbi...
Jakab is ugyan azt a szot hasznalta mint a fidesz kommunikacio. Azaz a komedia szot.

Kicsit sajnálom, hogy ennyire magabiztos lett MZP, és úton-útfélen hangoztatja ezt az "én vagyok az egyetlen remény" mantrát. Ettől függetlenül igaz, csak sok embernek visszatetsző. Érdekes lesz a jövő heti választás, mert szerintem a DK kimaxolta a Dobreves számokat, náluk max csak a fidesz szavazók segíthetnek be. A Karácsony-MZP tábor majdnem közös metszet, ott nagyon sokan fognak keresztbe szavazni, ha még jön pár bizonytalan, vagy jobbikos szavazat, akkor nehezen tudom elképzelni, hogy Klárika egyen a közös jelölt.
Nagyon megkavarták most a lapokat, innentől lett tényleg szánalmas a fidesz vergődése. Hollik konkrétan nyitott pofával szaladt be a falloszerdőbe, biztosan lekapják a 10 körméről a múltkori nyilatkozata után. MZP szinte fedhetetlen, annyit lehet ráverni, hogy fideszes volt, és lepofozta a gyerekét. Ha utóbbiba kapaszkodnak, az felettébb furcsa lesz majd, tudva azt, hogy Orbánt még a saját bevallása szerint is verte az apja.
Nagy show lesz.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Nekem a mai péntekem egy rossz hétfő volt kb.ikarus93 írta: Belövök ide egy kérdést.![]()

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
Ki dolgozik meg olyankor?ikarus93 írta: Belövök ide egy kérdést.![]()

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
És vajon hétfőn mennyire jön meg?ikarus93 írta: Belövök ide egy kérdést.![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Roviden: pentek a hetvege elso napja. (Meg a rabszolga neve a robinson crusoebol de az most mellekesikarus93 írta: Belövök ide egy kérdést.![]()
thereisonly1ronaldo
- ikarus93
Belövök ide egy kérdést.
Nálam délután 3 után már csak a hideg sör van az eszembe.

Nálam délután 3 után már csak a hideg sör van az eszembe.

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
Mszp, dk, LMP, jobbik nem tamogatja markyt. A dk okes..na de a tobbi...
Jakab is ugyan azt a szot hasznalta mint a fidesz kommunikacio. Azaz a komedia szot.
En arra tippelnek, hogy ez egy jol megtervezett lepes volt marky ellen. Ugy kicsinaljak majd markyt mint ahogy botkat. Ahogy van valami ertelmes valasztas..megy a levesbe.
Mint amerikaban wallace, kenedy, sanders...
En arra tippelnek, hogy ez egy jol megtervezett lepes volt marky ellen. Ugy kicsinaljak majd markyt mint ahogy botkat. Ahogy van valami ertelmes valasztas..megy a levesbe.
Mint amerikaban wallace, kenedy, sanders...