OFF
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: OFF
Teljesen mindegy mi volt régen a Fidesszel, azt mondanak amit akarnak, senkit nem érdekli mi volt régen. Tele van a net olyan Orbán videókkal, ahol teljesen az ellenkezőjét állítja amit ma csinál, mégsincs semmi. Azt találnak ki, amit akarnak, amit az emberek hallani akarnak sokszor. Sajnos ez így lesz, ha levaltanák őket, akkor is, mert végtelen pénzük van, mindenhol az ember arcába férkőznek és nem tökölnek annyit az ellenzék hibáin, mint ahogy fordított esetben történik.
Féltem kicsit MZP-t, nagy falat ez neki. Geri meg nagy taktikus, érzi hogy jobb most kivonulni a frontvonalból.
Féltem kicsit MZP-t, nagy falat ez neki. Geri meg nagy taktikus, érzi hogy jobb most kivonulni a frontvonalból.
- flori
Mondjuk az vicces, amikor a küszöbpártok fenyegetnek a támogatásuk megvonásával.Mszp, dk, LMP, jobbik nem tamogatja markyt. A dk okes..na de a tobbi...
Jakab is ugyan azt a szot hasznalta mint a fidesz kommunikacio. Azaz a komedia szot.

Kicsit sajnálom, hogy ennyire magabiztos lett MZP, és úton-útfélen hangoztatja ezt az "én vagyok az egyetlen remény" mantrát. Ettől függetlenül igaz, csak sok embernek visszatetsző. Érdekes lesz a jövő heti választás, mert szerintem a DK kimaxolta a Dobreves számokat, náluk max csak a fidesz szavazók segíthetnek be. A Karácsony-MZP tábor majdnem közös metszet, ott nagyon sokan fognak keresztbe szavazni, ha még jön pár bizonytalan, vagy jobbikos szavazat, akkor nehezen tudom elképzelni, hogy Klárika egyen a közös jelölt.
Nagyon megkavarták most a lapokat, innentől lett tényleg szánalmas a fidesz vergődése. Hollik konkrétan nyitott pofával szaladt be a falloszerdőbe, biztosan lekapják a 10 körméről a múltkori nyilatkozata után. MZP szinte fedhetetlen, annyit lehet ráverni, hogy fideszes volt, és lepofozta a gyerekét. Ha utóbbiba kapaszkodnak, az felettébb furcsa lesz majd, tudva azt, hogy Orbánt még a saját bevallása szerint is verte az apja.
Nagy show lesz.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Nekem a mai péntekem egy rossz hétfő volt kb.ikarus93 írta: Belövök ide egy kérdést.![]()
Péntekre kinek mennyire szokott leesni a munkamorálja?
Nálam délután 3 után már csak a hideg sör van az eszembe.![]()

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
Ki dolgozik meg olyankor?ikarus93 írta: Belövök ide egy kérdést.![]()

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
És vajon hétfőn mennyire jön meg?ikarus93 írta: Belövök ide egy kérdést.![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Roviden: pentek a hetvege elso napja. (Meg a rabszolga neve a robinson crusoebol de az most mellekesikarus93 írta: Belövök ide egy kérdést.![]()
thereisonly1ronaldo
- ikarus93
Belövök ide egy kérdést.
Nálam délután 3 után már csak a hideg sör van az eszembe.

Nálam délután 3 után már csak a hideg sör van az eszembe.

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
Mszp, dk, LMP, jobbik nem tamogatja markyt. A dk okes..na de a tobbi...
Jakab is ugyan azt a szot hasznalta mint a fidesz kommunikacio. Azaz a komedia szot.
En arra tippelnek, hogy ez egy jol megtervezett lepes volt marky ellen. Ugy kicsinaljak majd markyt mint ahogy botkat. Ahogy van valami ertelmes valasztas..megy a levesbe.
Mint amerikaban wallace, kenedy, sanders...
En arra tippelnek, hogy ez egy jol megtervezett lepes volt marky ellen. Ugy kicsinaljak majd markyt mint ahogy botkat. Ahogy van valami ertelmes valasztas..megy a levesbe.
Mint amerikaban wallace, kenedy, sanders...
https://www.facebook.com/photo/?fbid=41 ... 4613394810ANDS írta:Mi marad el?hehetheoriginal írta: elmarad. pech![]()
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Meg ugye Soros Gyuri bácsi. Ezt megemlítette MZP is a veszédében. Úgyhogy ne lepődjön meg senki, Ő Soros embere!!!!!Pipita írta: le vagy maradva, az origó már megírta tegnap, hogy karigeri kicsinálta magát, gyurcsánynét mindenki utálja, ezért Feri eldöntötte, hogy inkább márkizajjal nyereti meg.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
youtubeon már uptodate a reklám, csak mondom

Igen, igen. Hát, nekem társasházba tuti, jóval halkabb, mint az onwheel. De nekem a kis 210W körüli ftpmhez meg a 70 kilómhoz elég a legalapabb verzió, Elite Zumo (csak decathlonban kapható).Süti írta:Direct drive? EGR? Megéri?
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
SírokPipita írta: Térjünk át az igazán fontos kérdésekre.
Akkor most Budapestet végre békén hagyja a lakájmédia és Hódmezővásárhelyet lepik el a csöves migráns pedofil buzik akik miatt dugót okoznak a nemváltó óvodás tömegek?![]()

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Én is beleszaladtam ebbe.Realista24 írta:UpszSüti írta:
Pogba all over again.![]()
![]()

- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ov szellemes bejegyzése KariGerinek szólt vagy a pedagógusoknak is?:D
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Térjünk át az igazán fontos kérdésekre.
Akkor most Budapestet végre békén hagyja a lakájmédia és Hódmezővásárhelyet lepik el a csöves migráns pedofil buzik akik miatt dugót okoznak a nemváltó óvodás tömegek?
Akkor most Budapestet végre békén hagyja a lakájmédia és Hódmezővásárhelyet lepik el a csöves migráns pedofil buzik akik miatt dugót okoznak a nemváltó óvodás tömegek?

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Elsöprő siker!
10 év Stop Brüsszel és 6 év Stop Soros után a Fidesznek végre sikerült megállítania valakit! #stopKarácsony
10 év Stop Brüsszel és 6 év Stop Soros után a Fidesznek végre sikerült megállítania valakit! #stopKarácsony

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szvsz annyit tud csinalni a fidesz, hogy fu alatt mozgositanak, hogy menjenek el a fideszesek dobrevre szavazni.
es szerintem mindent meg is fognak tenni klarika sikereert.
es szerintem mindent meg is fognak tenni klarika sikereert.

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
le vagy maradva, az origó már megírta tegnap, hogy karigeri kicsinálta magát, gyurcsánynét mindenki utálja, ezért Feri eldöntötte, hogy inkább márkizajjal nyereti meg.babaking írta: Ezzel mondjuk betett a Fideszes "az egész csak színjáték úgyis KG fog nyerni mert Gyurcsány öt jelölte ki " kommunikációnak.
Az más kérdés, hogy ha Dobrev lesz a befutó akkor a Fidesznél nem csak pezsgőt fognak bontani hanem kokót importálnak majd egyenesen Kolumbiából.

szépSüti írta:Pogba all over again.Realista24 írta: Tényleg azt vártátok hogy Kari fog visszalépni?Aranyosak vagytok.
![]()