Innen nézve jogos - nekem egyszer a rohangálós bicikliken fagyott be a kerékagyban a racsni(?) tehát azok a pöckök ami átviszik az erőt a fogaskerekekről a kerékre. Mivel hátrafelé szabadon kell hogy forogjon ezért apró pöckök vannak amik hátrafelé rugalmasak/ lenyomódnak, és nekem télen úgy maradt. Mondjuk extrém hideg volt kivételesen ilyen mínusz 8-9. Amikor kiolvadt müködött.nmate írta:
Anno én is így voltam vele, de miután összetörtem egy hátsó váltót és rájöttem, hogy a tél az egész hajtásrendszer és a pedáljaim élettartamát is rendesen megrövidíti, végül is nem annyira drága az a ZwiftSmart trainer itt is neccesen fér el, de meggyőztem asszonypajtit, hogy ezzel nagyon jól formában lehet maradni
Ja és homeofficekompatibilis eléggé.
Viszont szerencsére amerre én lakom nem nagyon van igazi tél (sajnos) napközben nagyon ritkán vannak mínuszok inkább a +2-3 a jellemző ott meg még nem éreztem problémát.
Bár most új gépem van, első tele lesz, nem tudom, hogy hogy fog reagálni. Meg óvatosabb is leszek vele mert nem épp olcsó modell. (még ha jelenleg egyelőre csak lesingelem akkor is)