OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

Re: OFF

HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 8., péntek 8:30

Na OV gyorsan skippelte a pedagógus béremelés kérdését, mondván hitelből nem lehet bért emelni:D
gondolom az összes szektor béremelése, az szja mentesség, az szja visszatérítése, minimálbér emelése, ápolók, orvosok bérrendezése, katonaság bérfejlesztése, az a gazdaság által kitermelt javakból kerül ki, nem ám a felvett ezer milliárdos hitelekből.
Bohóc.

na mindegy, legalább megkönnyítette a döntésem év végére vonatkozóan.

10% :lol: :lol: pótlékot meg elveszik, és igazából kevesebb lesz a bérünk a nagy béremelésekben megint:D
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 8., péntek 8:17

Nem fizetek elő én sem semmi ilyenre.
Ha egy hír érdekel és fizetős, akkor a twitteren megtalálom 1 percen belül ingyenesen. :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2021. október 8., péntek 8:16

Nekem csak Strava, meg fél évig Zwift, de mintha a fogamat húznák. :lol:

nCore azért sokat kiüt. :mrgreen:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 8., péntek 8:11

nmate írta:
ikelemen5 írta: Baszki, már annyi mindenre elő kell(ene)fizetni, hogy lassan több a digitális rezsim, mint a klasszikus. :kivagyhe:

Válsz online
Netflix
HBO
Az élet meg minden Podcast
HVG
IPM újság
Laptapir
Spotify
YouTube
iCloud
Biztos kihagytam valamit..
Most ez a portfolió cikk is azt kérne, a jobb 444 cikkek is.
Közben támogat a telexet is…
Fszmbamá
Ebből azért nem sok minden az, ami úgymond kell a mindennapi élethez. Netflix, Spotify, yt, újságok abszolút szórakozás kategória, skippelhető ha nagyon akarod.
Nekem Netflix, Spotify családi csomag, Google driveot fizetek még + lassan jön a Zwift, ami mondjuk annyi, mint a többi együtt :lol:
Régen volt strava, medium, hbogo, de valahol vissza kellett venni a költségeken.
Zwift az menő :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. október 8., péntek 8:09

ikelemen5 írta: Baszki, már annyi mindenre elő kell(ene)fizetni, hogy lassan több a digitális rezsim, mint a klasszikus. :kivagyhe:

Válsz online
Netflix
HBO
HVG
IPM újság
Laptapir
Spotify
YouTube
iCloud
Fszmbamá
Ebből azért nem sok minden az, ami úgymond kell a mindennapi élethez. Netflix, Spotify, yt, újságok abszolút szórakozás kategória, skippelhető ha nagyon akarod.
Nekem Netflix, Spotify családi csomag, Google driveot fizetek még + lassan jön a Zwift, ami mondjuk annyi, mint a többi együtt :lol:
Régen volt strava, medium, hbogo, de valahol vissza kellett venni a költségeken.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2021. október 8., péntek 8:08

Válsz online
Netflix
HBO
HVG
IPM újság
Laptapir
Spotify
YouTube
iCloud
Fszmbamá
Ezzel szemben itt vagyok én, aki ezek közül semmire se áldoz egy lyukas garast se. :D

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. október 8., péntek 8:03

ANDS írta: Az összefüggés: a magas átoltottság ellenére terjed a járvàny. Az oltottaknak kevesebb, mint 1%- a kapja el, ès a közzétett számok szerint az oltatlanok esetében szintén.
Ez kiolvasható a számokból. Ha megvéd az oltás, akkor jó, de akkor mitől terjed továbbra is a virus?
Amikor elkapod a virust, annak tobb fazisa lehet:
- eszre sem veszed, nincsenek tuneteid
- enyhebb tuneteid vannak
- kozepes tuneteid vannak otthon
- komolyabb tuneteid vannak, amit akar egy korhazi kivizsgalas utan otthon is tudsz kezelni
- korhazba kerulsz, ahol oxigent meg nem tudom meg miket kapsz
- korhazba kerusz, intenziv osztalyra, lelegezteto gepre

Mar tavaly is arrol szoltak a hirek, hogy az emberek nagy resze, amikor elkapja, akkor vagy eszre sem veszi, vagy megussza enyhebb/kozepes tunetekkel. Aranylag keves ember kerul korhazba. A gond csak az, hogy nem tudod, a te szervezeted epp melyik csoportba tartozik.

Az oltas sem egy pajzs, amirol lepattan a virus, hanem sokkal nagyobb aranyban nincsenek tuneteid vagy csak enyhebbek, mintha nem lennel beoltva. Az oltottak is ugyanugy elkaphatjak es tovabb is adhatjak, csak epp az o szervezetuk nagy aranyban jobban reagal a virusra. (Persze lehet irni, hogy hol vannak a bizonyitekok. Ahhoz sokat kene tesztelni. Meg elmenteni minden cikket, ami konkret adatokat tartalmaz, mert utolag sokszor nehez oket megtalalni; de hat kinek jut olvasas kozben eszebe)

Par hete nagyjabol 20 emberrol tudtam, akik virusosak (nagy reszuk oltott, de volt aki nem). Kozuluk 3-an vagy 4-en jelentettek be ezt hivatalosan, egy valaki tenyleg rosszul volt, a masik 2-nek vagy 3-nak a betegszabadsag miatt kellett. A tobbi szemely otthonrol is tud dolgozni, nyugdijas vagy nincs bejelentett munkahelyuk, ahova kene a teszt eredmeny. (piacra jarnak, feketen dolgoznak, stb.)

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. október 8., péntek 7:51

Baszki, már annyi mindenre elő kell(ene)fizetni, hogy lassan több a digitális rezsim, mint a klasszikus. :kivagyhe:

Válsz online
Netflix
HBO
HVG
IPM újság
Laptapir
Spotify
YouTube
iCloud
Fszmbamá
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. október 8., péntek 6:52

ANDS írta:
sámat írta:
A 6 millió beoltott és a pár 100 ezer betegségen átesett esetében vagy az oltás nem ér semmit vagy kamuk a számok. Én mondjuk mindkettőt el tudom képzelni.
Állítólag ér az oltás valamit, mert az oltottak nem halnak meg, és nem kerülnek intenzívre.

A számok között nem érvényesül a logikus összefüggés:
Ha alig van új fertőzött júniusban és júliusban, miért nem csökken az aktív fertőzöttek száma, ha átlag 10 nap alatt gyógyul meg egy beteg?
Ugyanezen feltételek mellett augusztusban mitől csökkent le az aktív fertőzöttek száma 30 ezerről 6 ezerre? Mitől kezdtek el hirtelen meggyógyulni az emberek?
És ha ennyire lecsökkent a fertőzöttek száma, és alig volt új fertőzött, akkor hogy tudott emelkedni a szennyvízben a koncentráció?

Mit higgyek el, hogy véd az oltás, és alig van fertőzött, vagy azt, hogy emelkedik a szennyvízben a koncentráció?
Most nyugodjunk meg, vagy féljünk?

Ha véd az oltás, melyik véd?
Ha Izraelben 80% feletti az átoltottság, akkor ott mitől terjed a vírus? Ott Pfizerrel,oltottak állítólag, mégis van 4. hullám arrafelé...
Jó lenne tisztàn látni a témàban...
Az aktív fertőzöttek számával kapcsolatban javaslom a portfolió alábbi cikkét
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210 ... ket-491758
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 8., péntek 3:42

szalloige lett, de a hatterben meghuzodo gyurcsany szal. :mrgreen:

szerintem arra, hogy menet kozben igy beindul mzp nepszerusege, arra sem fleto, sem pedig viktorunk nem volt igazan felkeszulve.
mondjuk utobbinak meg van fel eve kitalalni valamit ellene, ha esetleg o nyer.

a vegen meg nem az ellenzeki osszefogas lesz a lenyeg, hanem az, hogy ok ketten kozosen megallitsak mzp-t :lol:

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. október 8., péntek 3:06

Dupla D írta: Nem értem ezt a kommentet teljesen.
Karácsony MZP javára lép vissza, MZP minek lépne vissza? Karácsonyra meg mégis ki szólna rá fentről? Az MSZP?
Csak humorizaltam, hogy KG visszalep, majd MZP is, es Dobrev nyeri az elovalasztast, kabare lenne :lol:
Komolyra forditva a szot, nem tudjuk mi megy a hatterben, kik milyen alkukat kotnek, es azt sem tudhatjuk, milyen utasitast, tanacsot kaphat Karacsony, de el tudom kepzelni, hogy emogott a DK all, pontosabban egyuttes baloldali dontes, hogy Dobrevet kell pozicionalni, Karacsony meg lepjen vissza, hogy a bal oldali szavazatok Dobrevre menjenek. Kicsit azt erzem, hogy most minden bal oldali politikus Dobrevben latja a gyozelmet.
:goat:

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. október 8., péntek 1:44

Egyreszt nem kapta meg 6 millio ember mindket oltast, sokan a Sinopharmot kaptak, aminek a hatasossagat azota tobb helyen is megkerdojeleztek es ami a legfontosabb: az oltas csak a betegseg lefolyasat tompitja, ugyanugy el lehet kapni es ugyanugy meg is lehet vele fertozni masokat.
A 4. hullam mar berugta az ajtot, csak itthon a teszteles konkretan leallt. Ha nincs teszteles, akkor nem novekszik a fertozottek szama :) Azok most rossz helyzetben vannak, akik nem oltattak magukat, vagy kijatszottak a kiskapukat es nem mentek vissza a masodikra. Nekik van felnivalojuk, foleg ugy, hogy nincs maszkhasznalati kotelezettseg.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. október 8., péntek 1:33

Jól publikáltak a Pfizer adatai hogy hogyan csökken a védettség és miért kell a harmadik már abból is. Nem tisztem meggyőzni senkit hogy ő mit csináljon vagy hogy nincsenek összeesküvések, szóval ha nem hiszi valaki el a gyártói állításokat akkor nem hiszi el, de azt ne mondjuk már hogy nem elérhetőek az információk.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. október 8., péntek 0:16

Tavaly ilyenkor más vírusvariánsok voltak, más óvintézkedések, és az oltott fertőzött vs oltatlan fertőzött betegségének súlyossága más. Csokesz is erre gondolt szerintem, nem tudod így összehasonlítani. Illetve persze tudod, csak értelme nincs :)

sámat

HozzászólásSzerző: sámat » 2021. október 7., csütörtök 23:58

CS0ki írta:
Én a magyarországi adatokat néztem. Azokkal számoltam.
A tavalyi év azonos időszakával összehasonlítva, nincs nagy különbség a kórházban levők, és a lélegeztető gépen levők számában.

De még osztani sem kell ahhoz, hogy észrevegyük, hogy a 627 és a 804 között nincs valami hatalmas különbség,
ahogy a 92 és a 41 között sem, ha az ország lakossága 10 millió körüli.

Ezek közölt adatok.
Van, aki hisz az oltásban, én például beoltattam magam. Van, aki meg nem. De attól még arról nem vagyok meggyőződve, hogy nekem van igazam.
És mi az összefüggés? Úgy értem az, hogy tavaly mi volt még idén mi van, abból milyen következtetést lehet levonni? Én attól félek, hogy kB semmilyet... Mármint arra vonatkozóan, hogy meddig fog felfutni.
A 6 millió beoltott és a pár 100 ezer betegségen átesett esetében vagy az oltás nem ér semmit vagy kamuk a számok. Én mondjuk mindkettőt el tudom képzelni.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. október 7., csütörtök 23:49

RealAsensio írta:
Pipita írta: támadnak a villamosok és visszaépnek a főpolgik, csak figyeljetek. :mrgreen:
Hat elkepzelheto, hogy Karacsony holnap visszalep :lol: parodia, biztos jott az utasitas fentrol, hogy Dobrevnek igy lesz csak igazan nagy eselye, ugyhogy szepen lepjen hatrebb.

Ui: igy aztan plane nyomni kell MZP-t, csak nehogy o is visszalepjen, mert akkor sirni es rohogni fogok egyszerre.
Ez igy nagyon erdekes, illetve tuti, hogy sok embernel kibassza a biztositekot.
Nem értem ezt a kommentet teljesen.
Karácsony MZP javára lép vissza, MZP minek lépne vissza? Karácsonyra meg mégis ki szólna rá fentről? Az MSZP?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. október 7., csütörtök 20:54

Pipita írta: támadnak a villamosok és visszaépnek a főpolgik, csak figyeljetek. :mrgreen:
Hat elkepzelheto, hogy Karacsony holnap visszalep :lol: parodia, biztos jott az utasitas fentrol, hogy Dobrevnek igy lesz csak igazan nagy eselye, ugyhogy szepen lepjen hatrebb.

Ui: igy aztan plane nyomni kell MZP-t, csak nehogy o is visszalepjen, mert akkor sirni es rohogni fogok egyszerre.
Ez igy nagyon erdekes, illetve tuti, hogy sok embernel kibassza a biztositekot.
:goat:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 7., csütörtök 20:14

MKKP - Elképzelhető, hogy beállunk Tóth Csaba mögé. ATV
:lol: :lol: :lol: :lol:
Zseniális :lol: :lol: :lol:

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. október 7., csütörtök 18:51

támadnak a villamosok és visszaépnek a főpolgik, csak figyeljetek. :mrgreen:

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. október 7., csütörtök 17:28

Én a magyarországi adatokat néztem. Azokkal számoltam.
A tavalyi év azonos időszakával összehasonlítva, nincs nagy különbség a kórházban levők, és a lélegeztető gépen levők számában.

De még osztani sem kell ahhoz, hogy észrevegyük, hogy a 627 és a 804 között nincs valami hatalmas különbség,
ahogy a 92 és a 41 között sem, ha az ország lakossága 10 millió körüli.

Ezek közölt adatok.
Van, aki hisz az oltásban, én például beoltattam magam. Van, aki meg nem. De attól még arról nem vagyok meggyőződve, hogy nekem van igazam.
És mi az összefüggés? Úgy értem az, hogy tavaly mi volt még idén mi van, abból milyen következtetést lehet levonni? Én attól félek, hogy kB semmilyet... Mármint arra vonatkozóan, hogy meddig fog felfutni.

Vissza: