Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Casemiro abszolút értékelve van a fociban, nem véletlenül. Esélytelen, hogy eladjuk, fel sem merülhet.
Sztem meg rohadtul nem kene eladni mert van egy kis hullamvolgye.Halfkey írta: Az a baj Case megosztó, szerintem nem lenne értelmes piaca.
Az a baj Case megosztó, szerintem nem lenne értelmes piaca.
- Sorrentino
Varane már egy ideje váltani akart. Casemiro-nál ilyet eddig nem nagyon írtak. Sztem ő inkább a Marcelo féle útat fogja követni, de remélem rámcáfol majd a teljesítményével.Berti írta: Amúgy kövezzetek meg, de én úgy ahogy Varane-t, elengedném lassan Case kezét is. Imádom meg minden, de innentől nem hiszem hogy huzamosabb ideig tudná tartani azt a top formát, amit évekig láttunk. Jelenleg egy 70-80-ast simán kaphatnánk érte.
Amúgy jöhetne Tchoua, de meglepődnék, ha a PSG nem szállna be a licitbe.

A döntő közben is az ugrott be, hogy na, ezt a gyereket szívesen elnézném Case helyén.Anthony írta: Náalunk lesz a fél francia válogatott?
Aurelien Tchouameni neve ismerős?
Azt írják, hogy erősen érdeklődünk iránta: 21 éves középső középpályás, a Monaco játékosa, kint volt a francia válogatottal a Nemzetek Ligáján is.
Adnám, ha jönne.
És ha nálunk lenne a fél francia válogatott? Nem értem milyen negatív hatása lenne.
A Mendy-Tchoua-Cama-Kylian-Benzema sor eléggé kemény lenne és Benzi pedig tudná őket terelni a jó útra, feltéve ha szűkségük lenne rá.
Én úgy állok hozzá, hogy leszarom melyik országból jön valaki és irtó nagy faszság, hogy ez alapján megítél valaki egy játékost. Minden országból vannak profi játékosok és olyanok akik fejben gyengék. Mentalitás kérdése, nem a születési bizonyitványé.
Amúgy kövezzetek meg, de én úgy ahogy Varane-t, elengedném lassan Case kezét is. Imádom meg minden, de innentől nem hiszem hogy huzamosabb ideig tudná tartani azt a top formát, amit évekig láttunk. Jelenleg egy 70-80-ast simán kaphatnánk érte.
- flori
Spanyolok ellen sokszor azt hittem rá hogy Pogba.
Nem tűnt rossznak, elméletileg csak 35 millió az ára.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Náalunk lesz a fél francia válogatott? 
Azt írják, hogy erősen érdeklődünk iránta: 21 éves középső középpályás, a Monaco játékosa, kint volt a francia válogatottal a Nemzetek Ligáján is.

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Lionel Messi interjút adott a France Footballnak...
A lap kérdezte Kylian Mbappéról is, akiről Messi azt mondta, hogy még nem tudta teljesen megismerni, de jó a kapcsolatuk. Az ifjú francia támadó jól beszél spanyolul, így a pályán és azon kívül is kitűnően szót értenek. A Real Madridról szóló pletykákról és Mbappé esetleges klubváltásáról nem beszéltek még eddig, de Messi reméli, hogy a csatár maradni fog Párizsban.
Ezt így itt hagyom

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Benzema jobb keze még komolyabb, jobb photoshoppert alkalmazhatna a klub.doncsontos írta: Hivatalos Real Madrid facebook oldal tegnap megosztott egy kepet Alabarol ugy hogy a brazil Ronaldo testere van photoshoppolva![]()
![]()
hat ezt megis miert?
![]()

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Régi mezekben akarták bemutatni a mostani játékosokat. Legalábbis amiket én láttam.doncsontos írta: Hivatalos Real Madrid facebook oldal tegnap megosztott egy kepet Alabarol ugy hogy a brazil Ronaldo testere van photoshoppolva![]()
![]()
hat ezt megis miert?
![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hivatalos Real Madrid facebook oldal tegnap megosztott egy kepet Alabarol ugy hogy a brazil Ronaldo testere van photoshoppolva
hat ezt megis miert?

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Mi profitálnánk, mert megnyugodhatunk, hogy itt köt ki. Picit megkönnyítené a jövő évi keret kialakítását, ha előre tudják Madridban mi van. Őt nem fogja minden újságíró jövő nyárig baszogatni, hogy nyögje már ki mit akar. A PSG elkezdhet helyettest keresni. És ezzel, hogy elmondta, hogy már nyáron hivatalosan kérte, hogy engedjék el, a PSG szurkolók előtt is hivatalosan tisztázná/tisztázta, hogy nem szeretne ott játszani a jövőre. Minek reményt adni, meg hitegetni a szurkolókat hónapokig, ha eldöntötte mit akar? Ha meg még nem biztos az egészben, és lehet anyu meg apu meggyőzi, akkor meg totál értelmetlen volt előjönni ezzel, hogy Ő aztán kurvára nagyon akart jönni, de közbe meg azért annyira mégse.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- Pad'em
Továbbra se értem, miért kéne nyilvánosan bejelentenie, hogy nem hosszabbit, azon kívül, hogy ez szerinted a határozottság mértékegysége. Mit profitálna ő belőle a szezon kellős közepén? Mert, hogy ez nekünk jó lenne, az oké, azt értem.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
Ott volt előtte Silva, Verratti meg Rabiot esete, ha egy percig azt hitte, hogy a PSG korrekt módon jár el, akkor szimplán naív. A PSG évekig azt hangoztatta, hogy sose fogják eladni, miközben Mbappé ezzel együtt több szerződés hosszabbítást is visszadobott. Ezek után tök evidens, hogy nem a hátsó szobában egyezkedek az arabbal és arra várok, hogy majd elfogy a pénzük a semmiből és éppen kurvára kell nekik 150-200 milla, hanem próbálom kiharcolni magamnak, ha olyan nagyon menni szeretnék. Erre meg nyilván a legészszerűbb, megoldás a médián keresztül nyomást helyezni a klubra.
Milyen necces szituban van? Komolyan úgy csináltok, mintha a Szajnába lőnék, ha nyilvánosan bejelenti, hogy nem hosszabbít. A fütyülést így is megkapta a szezon elején, aztán addig zavarta a szurkolókat a dolog, amíg meg nem nyert nekik egy meccset. Franciaország jelenlegi legnagyobb klubjában, a Francia futball legnagyobb csillaga, akit nem adtak el abnormális összegért, hogy legyen esély BL-t nyerni. Nem tudnák padra rakni. Szerintem azt nem gondolhatja senki, hogy Neymar nyeri majd meg nekik a BL-t, mikor folyton sérült vagy Messi, aki évek óta szopni jár a BL-ben. Hát mégis, hogy tud a PSG kibaszni a gyerekkel?
Lewa is szólt anno, hogy nem fog hosszabbítani, a Dortmund tudomásul vette, úgy gondolták nekik többet ér 1 évre, mint a pénz, amit kapnának érte, végigtolta a szezont, aztán elment a riválishoz.
Milyen necces szituban van? Komolyan úgy csináltok, mintha a Szajnába lőnék, ha nyilvánosan bejelenti, hogy nem hosszabbít. A fütyülést így is megkapta a szezon elején, aztán addig zavarta a szurkolókat a dolog, amíg meg nem nyert nekik egy meccset. Franciaország jelenlegi legnagyobb klubjában, a Francia futball legnagyobb csillaga, akit nem adtak el abnormális összegért, hogy legyen esély BL-t nyerni. Nem tudnák padra rakni. Szerintem azt nem gondolhatja senki, hogy Neymar nyeri majd meg nekik a BL-t, mikor folyton sérült vagy Messi, aki évek óta szopni jár a BL-ben. Hát mégis, hogy tud a PSG kibaszni a gyerekkel?
Lewa is szólt anno, hogy nem fog hosszabbítani, a Dortmund tudomásul vette, úgy gondolták nekik többet ér 1 évre, mint a pénz, amit kapnának érte, végigtolta a szezont, aztán elment a riválishoz.
-----------Courtois
-------------Haaland
-------------Haaland
- Pad'em
Konkrétan ez történt a nyilvánosság kivételével, ami lássuk be azért elég alapvető elvárás egy játékos irányába, hogy nem rögtön a sajtóhoz rohan. Pláne, hogy EB volt aztán meg kb indult is a szezonja. Július végén ki tudja mit ígértek neki, valószínű azt, hogy elengedik ha elég jó ajánlat jön érte, mint ahogy Leonardo nyilatkozta is. Ergo átbaszták. Most meg hogy elindult a szezon tisztázta mi történt, de azt nem nyilatkozhatja le októberben, hogy akkor nyáron lépek 1000% bármi van, kicsinálná a sajtó meg a szurkolók, így is krva necces szituban van.poronty írta: És szerintem ez igazán a PSG szurkolókkal szemben nagyon trágya, amit csinál. Ha nyáron elmondja a nyilvánosság előtt, hogy mennék Madridba mert az a vágyam, kaptok értem 200 millát, van idő meg pénz a pótlásra köszönök mindent az egyenes beszéd. Aztán, ha a tulajok nem akarják így se eladni, mert rámennek a BL-re Messivel kiegészülve, az az ő dolguk, Ő ugyanúgy 100%-osan odarakja magát, ahogy eddig, aztán elválnak útjaink ingyen, de rá később ne mutogasson senki, meg nem fütyüljék. Szerintem ez lenne a normális, pláne, hogy nyílt titok, hogy előbb-utóbb itt fog kikötni.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
Gyanítom azért jött elő egy ilyen interjúval a klub engedélye nélkül, mert tele a töke az egésszel. Ha ez így van, akkor meg miért nem mondja ki nyíltan mit akar, mindenféle utalások nélkül, meg ügynök anyu ráködösít az egészre néhány napra rá. Ha meg élvezi, hogy 3 éve minden róla szól, na akkor tényleg semmi értelme nem volt ennek, hiszen így is Ő a téma bármit csinál.
És szerintem ez igazán a PSG szurkolókkal szemben nagyon trágya, amit csinál. Ha nyáron elmondja a nyilvánosság előtt, hogy mennék Madridba mert az a vágyam, kaptok értem 200 millát, van idő meg pénz a pótlásra köszönök mindent az egyenes beszéd. Aztán, ha a tulajok nem akarják így se eladni, mert rámennek a BL-re Messivel kiegészülve, az az ő dolguk, Ő ugyanúgy 100%-osan odarakja magát, ahogy eddig, aztán elválnak útjaink ingyen, de rá később ne mutogasson senki, meg nem fütyüljék. Szerintem ez lenne a normális, pláne, hogy nyílt titok, hogy előbb-utóbb itt fog kikötni.
És szerintem ez igazán a PSG szurkolókkal szemben nagyon trágya, amit csinál. Ha nyáron elmondja a nyilvánosság előtt, hogy mennék Madridba mert az a vágyam, kaptok értem 200 millát, van idő meg pénz a pótlásra köszönök mindent az egyenes beszéd. Aztán, ha a tulajok nem akarják így se eladni, mert rámennek a BL-re Messivel kiegészülve, az az ő dolguk, Ő ugyanúgy 100%-osan odarakja magát, ahogy eddig, aztán elválnak útjaink ingyen, de rá később ne mutogasson senki, meg nem fütyüljék. Szerintem ez lenne a normális, pláne, hogy nyílt titok, hogy előbb-utóbb itt fog kikötni.
-----------Courtois
-------------Haaland
-------------Haaland
- Pad'em
És mi lenne más ha kimondta volna nyilvánosan, hogy tuti nem hosszabbítok, azon kívül hogy a mi szívünknek jó lenne?
Katar ugyanigy állna az egészhez, és próbálnák meggyőzni továbbra is, hogy gondolja meg magát, és hosszabbitson. Nem látom a logikát, csak a saját helyzetén rontana.

Katar ugyanigy állna az egészhez, és próbálnák meggyőzni továbbra is, hogy gondolja meg magát, és hosszabbitson. Nem látom a logikát, csak a saját helyzetén rontana.
-
Látom magam előtt, ahogy a világ egyik legjobb játékosát a lelátóra dobja a klubja 7-8 hónapra, miközben elutasítottak 180 millát érte a nyáron, hogy legyen végre esélyük BL-t nyerni (meg jó lenne megint bajnoknak lenni). Mindezt azért, mert elmondja a nyilvánosság előtt, hogy a Real Madridban szeretne játszani bármi történik, miközben ezt már elmondta nekik állítólag néhány hónappal ezelőtt.
Ő nem egy Rabiot, Verratti, T. Silva kaliber...

Ő nem egy Rabiot, Verratti, T. Silva kaliber...
-----------Courtois
-------------Haaland
-------------Haaland
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
+1, novemberben kezdőként...nem sok. Főleg nem ezeknek az arcába, akik másnap a teve után kötnek.Pad'em írta:
Persze ez pont így működik, hány klubot váltani akaró jegyzett komoly focista állt ki a nyilvánosság elé azzal, hogy el akar igazolni? Pont ennyit tehet amennyit.
- Pad'em
Persze ez pont így működik, hány klubot váltani akaró jegyzett komoly focista állt ki a nyilvánosság elé azzal, hogy el akar igazolni? Pont ennyit tehet amennyit tett. Nem gondoltam hogy lesz ilyen nyílt interjú egyáltalán. Közölte a vezetőséggel, hogy el akar igazolni, és nem akar hosszabbitani. A hosszabbításról most is annyit mondott, hogy nagyon távol áll tőle jelenleg.poronty írta:Mondjuk olyan, hogy kiáll és azt mondja 'nem fogok hosszabbítani, mert a Real Madridban szeretnék futballozni", de Ő meg nem ezt mondta, hanem már megy megint a ködösítés tőle ezzel a szarral, hogy nem tudjuk mit hoz a jövő. Tavaly nyáron kurvára váltani akart, de nem volt hajlandó beszélni erről a nyilvánosság előtt, hogy nyomást helyezzen arabékra, most meg több hónappal később előjön egy ilyennel és most se hajlandó elmondani, hogy nem fog hosszabbítani. Most megint ott tart, hogy majd meglátjuk mit hoz a jövő, aztán anya is rádobott egy lapáttal, hogy még sejtelmesebb legyen az egész. Ez minden csak nem határozottság.Most meg kerek perec beszélt a sajtónak, megnevezve minket, milyen határozottság kéne még?
Anyuka mit hadoval az nem igazán mérvadó számomra.