eddig is csak azért voltál előttem mert a szezon elején bale ott volt a csapatomban cserélgettem -4 pont, utána ellőttem a wildcardot és kb 1 hónapja -12 ponttal eltávolítottam a csapatból rvp-t.
Football Fantasy
- Galacticos
Re: Football Fantasy
na jó hát az természetes.
eddig is csak azért voltál előttem mert a szezon elején bale ott volt a csapatomban cserélgettem -4 pont, utána ellőttem a wildcardot és kb 1 hónapja -12 ponttal eltávolítottam a csapatból rvp-t.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Igen. Így meg is fogsz előzni szerintem.Galacticos írta:nálam ben arfa egy percet nem játszott de a kezdőmben volt.
viszont livermore a padon, és ő 3pontot szerzett, akkor livermore pontjait megkapom?
- Galacticos
nálam ben arfa egy percet nem játszott de a kezdőmben volt.GT37 írta:Amúgy azt nagyon szeretem, amikor az egyik középpályásom nem kezd, a padon lévő viszont igen, és ad egy gólpasszt, én már nagyban örülök, hogy milyen jó lesz, hogy automatic substitutionnel bekerülhet a csapatba a nem játszó ember helyett, erre a 76. percben mégiscsak becserélik azt a játékost, aki nem kezdett, persze nem csinál semmit, csak kap egy sárga lapot. Úgyhogy bent is marad a kezdőmben nulla ponttal, miközben az ötpontos emberem ott van a padon.
viszont livermore a padon, és ő 3pontot szerzett, akkor livermore pontjait megkapom?
- GT37
Én meg órákat elmélkedtem azon, hogy Agüero vagy Suárez legyen a csékám. Végül Suárezre nyomtam, úgyhogy a kis argentin parádéja után remélem, ő is futószalagon szállítja majd a pontokat...Galacticos írta:még a múlthéten a chelsea-city előtt yayatouréról levettem a csk szalagot, és odaadtam agüeronak.
jó döntés volt, a chelseanek gólt lőtt.
most meg eddig hozott 30(!) pontot.
Amúgy azt nagyon szeretem, amikor az egyik középpályásom nem kezd, a padon lévő viszont igen, és ad egy gólpasszt, én már nagyban örülök, hogy milyen jó lesz, hogy automatic substitutionnel bekerülhet a csapatba a nem játszó ember helyett, erre a 76. percben mégiscsak becserélik azt a játékost, aki nem kezdett, persze nem csinál semmit, csak kap egy sárga lapot.
- Galacticos
még a múlthéten a chelsea-city előtt yayatouréról levettem a csk szalagot, és odaadtam agüeronak.
- GT37
Igen, kicsit késlekedik, ahogy szokott. Viszont ha végre hozzáadja ezeket a pontokat, akkor szerintem megint felugrok az első helyre.Anis írta:szerk: egyre biztosabb h a maiakat még nem adta hozzá
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Valahogy a LaLigásban mindig elveszik pár pont az éterben?
959 ponttal zártam az előző fordulót, és most 106-ot szereztem = 1065-nek kéne lenni, de 10-el kevesebb van jelenleg. vagy lehet a maiakat még nem adta hozzá az összpontszámhoz. de az is érdekes, hogy tegnap D.Lopez még -2-n állt most meg +1 pont van a neve mellett!
báár a Weekly Performance fülön 80 pontot ír erre a fordulóra, ami megint csak kamu mert 106 van. 
szerk: egyre biztosabb h a maiakat még nem adta hozzá, mert a két Villarrealos 8+1 pont és Lopez hirtelen +1 pontja és máris megvan a rejtély megfejtése. :Đ
959 ponttal zártam az előző fordulót, és most 106-ot szereztem = 1065-nek kéne lenni, de 10-el kevesebb van jelenleg. vagy lehet a maiakat még nem adta hozzá az összpontszámhoz. de az is érdekes, hogy tegnap D.Lopez még -2-n állt most meg +1 pont van a neve mellett!
szerk: egyre biztosabb h a maiakat még nem adta hozzá, mert a két Villarrealos 8+1 pont és Lopez hirtelen +1 pontja és máris megvan a rejtély megfejtése. :Đ
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- GT37
Jaja, most nézem, vissza is csúsztam a második helyre. Viszont jön még többek között Cani, Koke, illetve Diego Costa csékáként.Galacticos írta:gt csak jelzem hogy raisennel ott vagyunk mögötted, és mindkettőnknél ott van cé csk-ként azaz eddig laza 66 points.
- Galacticos
gt csak jelzem hogy raisennel ott vagyunk mögötted, és mindkettőnknél ott van cé csk-ként azaz eddig laza 66 points.
- GT37
Persze, a ligában a Standings fülnél rákattintasz a csapatnévre, és ott van.Anis írta:megnézhető más kerete?
- Anis
igen, tudom. Lopez kapus ezért is kapott -2 pontot.Galacticos írta:a laligásban ha valakid nagyon szar akkor az mínusz pont.
De ahogy leírtam: CRoni 18, Fontás és Neymar 16-16, Costa 14 ponttal gazdagodtak, Piké 4, Mario 8 és volt még kettő darab 1 pontosom is ===> 78-2 Lopezé = 76, de szerencsére azóta már kapcsoltak ők is és 975 van már, az az 1 pont meg elveszett valahol az éterben. Így már csak 8 ponttal van előttem GT37.
megnézhető más kerete?GT37 írta:Ha összeadod a pontjaidat, látod, hogy az bizony pont annyi, amennyinek lennie kell.
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
most olvasom facebookon, hogy már csak ezen a hétvégén használhatod ezt ki.GT37 írta:Ez komoly?Ferencváros írta:súgok egy titkot. nem kötelezőek a cserékNekem csak kapuscserém van, a többieket eladtam, így meg tudom venni a drágább játékosokat. Most pl. megvettem Ignjatovicot 3,5 millióért, meg Ayud Daudot 4 misiért
Színvonalas a játék.
Mindjárt meg is nézem, ha igaz, Fioláék mennek a búsba.
A 14. Fordulótól minden üres helyért -15 pont levonás jár!
Abban az esetben ha érvényes kereted van (tehát van 11kezdő játékosod). A cserék hiánya, tehát pontlevonással jár majd!
Amennyiben nincs érvényes kereted, természetesen nem vonunk le pontot, illetve ha van érvényes kereted, de egy játékosod sem szerzett pontot akkor sem.
Mínuszba senki sem megy!
- GT37
Ez komoly?Ferencváros írta:súgok egy titkot. nem kötelezőek a cserékNekem csak kapuscserém van, a többieket eladtam, így meg tudom venni a drágább játékosokat. Most pl. megvettem Ignjatovicot 3,5 millióért, meg Ayud Daudot 4 misiért
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
súgok egy titkot. nem kötelezőek a cserékGT37 írta:
MB1 Fantasy: egyik játékosom sem nyújtott kiemelkedőt, sőt, Besic 21, Fehér Zoli 20, Kanta 19, nagyjából ennyi. 1049. vagyok a kilencezervalamennyiből.Én is gondolkodom azon, hogy eladom őket...Ferencváros írta:Simon és Fiola utolsó esélyét cseszte el nálam
- GT37
Ha összeadod a pontjaidat, látod, hogy az bizony pont annyi, amennyinek lennie kell.Anis írta:de csak azért mert sztem valamit rosszul számol ez az izé... előző forduló végén 900 pontom volt, most +59 pont = 959. DE! CR 18, Costa 14, Neymar 16 már kapásból 48 és még van pár játékos (mondjuk a komplett kp-ról senki sem játszott, de helyette tett be védőket automatikusan). de sebaj, 1et cseréltem és 1et már elterveztem a köv forduló utánra.
DL ugyan -2 pont, de van ez így, nálam meg Rodri hozott -4-et.
- Galacticos
a laligásban ha valakid nagyon szar akkor az mínusz pont.
- Anis
de csak azért mert sztem valamit rosszul számol ez az izé... előző forduló végén 900 pontom volt, most +59 pont = 959. DE! CR 18, Costa 14, Neymar 16 már kapásból 48 és még van pár játékos (mondjuk a komplett kp-ról senki sem játszottGT37 írta: Ismét az első helyen.
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- GT37
Akkor grat, elég jól összerakott kis csapat.RMDave írta:Az FC BDSRSTNT az én csapatom