Kommentáld a híreket
- RealMadridFanatic
Re: Kommentáld a híreket
Szezon kozben semmi ertelme nem lenne. Igy is fujoltak eleinte. Ebben pont annyi van a sorok kozott, hogy keves esely van a hosszabbitasra. Illetve nem is annyira a sorok kozott, ezt is mondja. En meg azt is csodalom, hogy ezzel eloallt.
Az meg kozhely, hogy jovo nyarig barmi lehet, de igaz. Az is lehet, hogy valamiert a Real hatral ki, elnez valamit konyveles, megsincs keret (mondjuk ilyenre Perez alatt valos eselyt nem latok), evi netto 200 millat dob az arab, eltorik a labat, akarmi.
Az meg kozhely, hogy jovo nyarig barmi lehet, de igaz. Az is lehet, hogy valamiert a Real hatral ki, elnez valamit konyveles, megsincs keret (mondjuk ilyenre Perez alatt valos eselyt nem latok), evi netto 200 millat dob az arab, eltorik a labat, akarmi.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mondjuk olyan, hogy kiáll és azt mondja 'nem fogok hosszabbítani, mert a Real Madridban szeretnék futballozni", de Ő meg nem ezt mondta, hanem már megy megint a ködösítés tőle ezzel a szarral, hogy nem tudjuk mit hoz a jövő. Tavaly nyáron kurvára váltani akart, de nem volt hajlandó beszélni erről a nyilvánosság előtt, hogy nyomást helyezzen arabékra, most meg több hónappal később előjön egy ilyennel és most se hajlandó elmondani, hogy nem fog hosszabbítani. Most megint ott tart, hogy majd meglátjuk mit hoz a jövő, aztán anya is rádobott egy lapáttal, hogy még sejtelmesebb legyen az egész. Ez minden csak nem határozottság.Most meg kerek perec beszélt a sajtónak, megnevezve minket, milyen határozottság kéne még?
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Odegaardhoz annyit, hogy Camavinganak ugy latom nincs gondja a beilleszkedessel. Inkabb maradjon csendben, nem kellenek a kifogasok, a miertek, legyen voldog londonban.
MBappe... Mind1 ki mit mond, nyilatkozik, ha barmit alair a psg nek akkor elkell felejteni. Tobben is irtak, lehetosege van telen penzert vagy ha a psg nem engedi nyaron ingyen jonni, az ilyen alairok es akkor fix penzert engednek el dolgok meg szora sem erdemesek.
MBappe... Mind1 ki mit mond, nyilatkozik, ha barmit alair a psg nek akkor elkell felejteni. Tobben is irtak, lehetosege van telen penzert vagy ha a psg nem engedi nyaron ingyen jonni, az ilyen alairok es akkor fix penzert engednek el dolgok meg szora sem erdemesek.
- RealMadridFanatic
Ennel tobbet en sem varnek tole most. Korrekt volt, oszinte, nem akarja felegetni a hidat maga mogott es meg is ertem. Abszolut az o terfelen van a labdba, ha nem hosszabbit, meggebedhetnek arabek, akkor sem tudnak tenni semmit. Egyebkent ezek utan nagyon meglepodnek ha alairna egy hosszabbitast. Elvette az elet annak a resznek, amikor panaszolja az "ingyen sem tavozhat" kijelentest, de eselyes, hogy az volt az utolso csepp.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Na joooÖdegaard azonban örömmel állapította meg, hogy az Arsenal öltözője sokkal melegebb fogadtatásban részesítette.

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Pad'em
Ugyanazt csinálta kb mint Cé, szólt a boardnak, hogy menne - pont egy annyira nem a toppon lévő Realba, egy címekre esélyesebb csapatból. Annyi a különbség, hogy a Man U vezetősége piaci alapon gondolkodva elengedte CR világrekord összegért, a tevepásztorok meg ugye nyíltan monopolyznak.hehetheoriginal írta: Mindig is voltak játékosok akik után futott a klub.
vieira, nesta, totti, aztán sosem játszottak itt.
Bappenal nem érzem a ceronaldos hatarozottsagot, hogy márpedig o almai klubját akarja és tényleg semmi mást.
Most meg kerek perec beszélt a sajtónak, megnevezve minket, milyen határozottság kéne még?
PSG nézőpontjából írtam, hogy a következő 2-3 hónapban mindent befognak vetni, mert Mbappének lehetőség lesz a szabályok szerint előszerződést aláírni velünk januárban. Ez ellen nem tudnak semmit tenni, hacsak nem töröltetik gyors el a Bosman szabályt, mondjuk kinézem belőlükRealista24 írta: Mert semmi garancia nincs arra hogy alairja január elsején.
Majd jön hogy most a PSG az első. Raer a jövőjével foglalkozni. Nem lenne etikus aláírni közvetlen rivalishoz, amíg mindenki versenyben van a BL-ben. Blablabla.

füst írta: Hát, úgy valóban nehéz barátokat szerezni, ahogy ő próbálta.Bár sokan félreérthetnétek, én itt most mégseem arra gondolok, hogy itt nem volt aki betegye neki a kazettát,

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Én ezt most a mai napig nem tudom elhigyjem efüst írta: én itt most mégseem arra gondolok, hogy itt nem volt aki betegye neki a kazettát

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Hát, úgy valóban nehéz barátokat szerezni, ahogy ő próbálta.
Bár sokan félreérthetnétek, én itt most mégseem arra gondolok, hogy itt nem volt aki betegye neki a kazettát,
Hanem hogy fix kezdőtagságot akart idén. Nameg hogy amikor szarban volt a csapat, sok volt a sérült és nem jöttek az eredmények tavaly, akkor ugyenezen ok miatt 4 hónap után lelépett.
Hát az ilyeneket a társak nem csipázzák sehol sem, pláne ha egy 4x BL győztes CKM mellett teszi ezt egy kis gyík.

Hanem hogy fix kezdőtagságot akart idén. Nameg hogy amikor szarban volt a csapat, sok volt a sérült és nem jöttek az eredmények tavaly, akkor ugyenezen ok miatt 4 hónap után lelépett.
Hát az ilyeneket a társak nem csipázzák sehol sem, pláne ha egy 4x BL győztes CKM mellett teszi ezt egy kis gyík.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kinek fizethetek egy sört, hogy az Öde-s hírhez kikukázta azt a crybaby arcot?
Amúgy milyen most az öltözői hierarchia/klikkek? Úgy képzelem együtt vannak a bl triplázós öregek, a brazil vonal, meg a spanyolok, meg ezek metszetei.. Nekem ez valahogyan egy egészségesebb brancsnak tűnik.. Az R9, RC, Raul, Casillas vonalat sokkal "toxikusabb"nak látom így utólag.. Erről van infó, most jól megvannak a csapattagok?

Amúgy milyen most az öltözői hierarchia/klikkek? Úgy képzelem együtt vannak a bl triplázós öregek, a brazil vonal, meg a spanyolok, meg ezek metszetei.. Nekem ez valahogyan egy egészségesebb brancsnak tűnik.. Az R9, RC, Raul, Casillas vonalat sokkal "toxikusabb"nak látom így utólag.. Erről van infó, most jól megvannak a csapattagok?
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én ilyen ibra, cr féle idősen is megrugom a goljaimat karriert nézek majd neki, de ahogy irod az 5-6 év is nagy boost.
Jo kis családi biznisz
az a baj, hogy kezdünk a szappanopera fele menni egyre jobban
Jo kis családi biznisz

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Anyuka mondjuk a játékos képviselője, szóval tekintsd ügynöknek.realbeckham írta: A jatekoson túl, ez a két baszott nagy ego, ami pereznel es nasser nal van is megmérgezi ezt az egesz bizniszt úgy ahogy van. Ehhez hozzá jönnek ilyen leonardo féle bohocok, vagy anyukák, akik nyilatkoznak jobbra balra. Megette a fene. Biztosan itt fog kikötni bappe, de hogy milyen áron, vagy körülmények közt. Csunya pofátlan madrid, megloptuk a psg t. Kenopenz, titokban alku. Ezektől kitelik minden. Az hogy bappe otthon sirva fakad, vagy csalodott tok szép, de nem több ott, mint egy báb, amit az arab mozgat. Ahogy hehe irta, a határozottság hiánya, érezhetően kevés ezekkel szemben.
Egy all in a norvégra sok szempontbol jobb deal lenne. ( Vagy mindkettő)Könnyebb üzlet. Tisztabb és a legnagyobb problemank, ami a gollövés meglenne oldva 15evre. Az a mentalitás és őserő ami a norvégban van ilyen fiatalon... hát ilyet még nem láttam
![]()
![]()
A 15 évet meg kissé túlzónak érzem, de ha már 4-6 évre megoldjuk, én elégedett leszek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A jatekoson túl, ez a két baszott nagy ego, ami pereznel es nasser nal van is megmérgezi ezt az egesz bizniszt úgy ahogy van. Ehhez hozzá jönnek ilyen leonardo féle bohocok, vagy anyukák, akik nyilatkoznak jobbra balra. Megette a fene. Biztosan itt fog kikötni bappe, de hogy milyen áron, vagy körülmények közt. Csunya pofátlan madrid, megloptuk a psg t. Kenopenz, titokban alku. Ezektől kitelik minden. Az hogy bappe otthon sirva fakad, vagy csalodott tok szép, de nem több ott, mint egy báb, amit az arab mozgat. Ahogy hehe irta, a határozottság hiánya, érezhetően kevés ezekkel szemben.
Egy all in a norvégra sok szempontbol jobb deal lenne. ( Vagy mindkettő
)Könnyebb üzlet. Tisztabb és a legnagyobb problemank, ami a gollövés meglenne oldva 15evre. Az a mentalitás és őserő ami a norvégban van ilyen fiatalon... hát ilyet még nem láttam
Egy all in a norvégra sok szempontbol jobb deal lenne. ( Vagy mindkettő

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Mindig is voltak játékosok akik után futott a klub.
Bappenal nem érzem a ceronaldos hatarozottsagot, hogy márpedig o almai klubját akarja és tényleg semmi mást.
Másrészt továbbra is kizárt hogy egy ilyen marketing értékű játékost ingyen engedjenek el, ilyenre soha nem volt példa, az arab nyomorult sem könnyíti a dolgot.
Sztem marad, meg lesz "gyozve"
Másrészt továbbra is kizárt hogy egy ilyen marketing értékű játékost ingyen engedjenek el, ilyenre soha nem volt példa, az arab nyomorult sem könnyíti a dolgot.
Sztem marad, meg lesz "gyozve"
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mert semmi garancia nincs arra hogy alairja január elsején.Pad'em írta: Mé' nem? Januárban aláírja a pre-contractot ide azt csókolom.
Majd jön hogy most a PSG az első. Raer a jövőjével foglalkozni. Nem lenne etikus aláírni közvetlen rivalishoz, amíg mindenki versenyben van a BL-ben. Blablabla.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egyetértek, tanulják meg a játékosok, hogy nem fut érte a klub a végtelenségig, ha itt akar kikötni jöjjön amikor megnyílik rá a lehetőség. Ha (!!!) most aláír valamit ott, el kell felejteni örökre. Majd a későbbiekben rájön, hogy hibázott amikor nem csatlakozott álmai klubjához. A jövő játékosainak is egy üzenet lenne, kell lennie!dzsi91 írta: Szerintem bappe mostmar csinaljon amit akar.Januárban alátoljuk a szerződést ha addigra hosszabbított vagy vacilál akkor legyen szerencsés.
Amúgy is már zavaró ez a nagy erőlködés körülötte, annyira nem jó és nem is lesz mint amennyire belelovalta magát a klub.
A norvég a prio 1 az egy beteg állat, na ha ő nem itt köt ki akkor ideges leszek.
Haalandban fizikialag és fejben egyaránt ott az őserő. Nem kérdés, hogy a toptop szinthez ez kell.
Más: Chiesaról nincsenek hírek, hogy figyeljük? Ez az ember is fejben nagyon ott van, emellé gyors, nagyon jó lövője van, megy mint akit felhúztak, nem mellesleg nem ügyetlen (bár tudom sokaknak itt csak a Neymar szint elfogadható, ami a technikát illeti).
Szerintem simán megérne 90-100 milliót a jobbszélre, más kérdés Juve hogy áll hozzá az ő eladásához.
- BlancoMark
Szerintem egyszerű. Mbappé fiú eléggé - a PSG számára - megbotránkoztató nyilatkozatot tett így a szezon közepén és valahogy kompenzálni kellett. Nekem nagyon tetszett ez az Mbappé nyilatkozat, nem engedi hogy szarozzanak vele mint Verrattiékkal anno.Realista24 írta:Fayza Lamari [Mbappé’s mother]: “We are talking to PSG about Kylian’s renewal. Things are going well". [Le Parisien]Pad'em írta:
Ezt azért rövidre fogtadMuterka hosszabb interjút adott mint Kylian. És ennek a mondatnak is a végén azt mondta, kitudja lesz e megegyezés.
| Fayza Lamari [Mbappe’s mother]: “With his father, we get along very well and we are his advisers, not the decision makers. When Kylian wanted to go to Real Madrid, his dad didn't want to. I told him to stay until 2024 in Paris, but he had his arguments." @le_Parisien
És még egy csomó bullshit .
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem bappe mostmar csinaljon amit akar.Januárban alátoljuk a szerződést ha addigra hosszabbított vagy vacilál akkor legyen szerencsés.
Amúgy is már zavaró ez a nagy erőlködés körülötte, annyira nem jó és nem is lesz mint amennyire belelovalta magát a klub.
A norvég a prio 1 az egy beteg állat, na ha ő nem itt köt ki akkor ideges leszek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Ezen logika alapján már két hónapjuk sincs, hiszen, ha nem akar hosszabbítani nem is fog, ahogy eddig se tette. Ha meg meggyőzhető a hosszabbításról, akkor úgyse ír alá január elsején, hanem simán várhat június végéig is akár.Pad'em írta: Mé' nem? Januárban aláírja a pre-contractot ide azt csókolom.
-----------Courtois
-------------Haaland
-------------Haaland
- Pad'em
Mé' nem? Januárban aláírja a pre-contractot ide azt csókolom.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem csak két hónapjuk van.Pad'em írta:Híresek azok a mocskok ott Párizsban, arról hogy egyezkedni szervezkedni lehet velük bármiről isSierra írta: Lehet nagy hülyeség, de mivan ha a háttérben mennek a szervezkedések. Hosszabbít mondjuk 2 évvel a csávó, a PSG meg ideadja nyáron mittomén 200-ért.![]()
Szépen tolják majd az orra elé a nagyobbnal nagyobb ajánlatokat, - amiről most írnak 2 évre szólna, és többet kapna mint Neymar & Messi - megfenyitik aput, anyut, ügyvédet, bevetik az Uefat, Perezt sározzák majd. Valami ilyesmit tudok elképzelni a kövi két hónapban. Nem is Mbappé itt már a lényeg nekik szerintem, csak hogy ne érje őket presztízs veszteség. De hát Perez se hülye, össze fogja ezt hozni továbbra is azt mondom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema