füst írta: Néha kezdek belekavarodni hogy épp a szaros tojásról van szó vagy Karácsonyról, de igyekszem fókuszálni és nem összekeverni.![]()
Pont ezek a gondolataim miutan ma eloszor beneztem a forumra
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. október 6., szerda 17:30
füst írta: Néha kezdek belekavarodni hogy épp a szaros tojásról van szó vagy Karácsonyról, de igyekszem fókuszálni és nem összekeverni.![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. október 6., szerda 15:21
Jól fizet az adminkodás, kiröhögjük itt a 4 csillagos kutyaólakat.Realista24 írta:
Mert két vagy három éve voltam ott és tapasztaltam. Sima négy csillagos szálloda.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 6., szerda 15:19
Mert két vagy három éve voltam ott és tapasztaltam. Sima négy csillagos szálloda.ANDS írta:Az igaz, hogy nem csak a tojástól alakulhat ki. De a tojás héján 99%- ban ott van, a tojás belsejében meg 1% az esélye, hogy fertőzött.Realista24 írta:
Luxusszálloda?Attól azért elég messze van.
Pro tipp: nem csak tojástól alakulhat ki.
A Club Tihany szvsz luxusszálloda. Amikor megépítették, kb. 2 milliárd forintos beruházás volt a 80- as évek közepén.
Az Atriumházakban van klíma, a szállodai szobák fele klímatizált.
Van tenniszpálya, játékterem, éttermek, uszoda, gyerekjátszótér, külön gyerekmedencék,
ajándékbolt, vizieszköz kölcsönző, safe, minibar, éjszakai bár, konferencia terem , minigolf pálya, vizicsúszda, strandfoci pálya, stb.
Miért van szerinted messze a luxusszállodától?
HozzászólásSzerző: füst » 2021. október 6., szerda 15:19
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. október 6., szerda 15:04
1. Nehéz? Ez a leggyerekesebb indok, valaha.ANDS írta: Nehéz benne levegőt kapni, ha egész nap rajtad van.
Max. 4 óra után cserélni kell,
nem ad 100%- os védelmet,
szabályosan kell viselni, takarja az orrot- szájat,
nehéz megérteni, ha valaki szól hozzád és mondjuk maszk van rajta (vizsgáztatsz mondjuk 12.30- tól 18.00- ig, és rajtad is, a vizsgázókon is maszk van).
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 6., szerda 15:04
Luxusszálloda?ANDS írta:A Culb Tihany egy luxusszálloda, nem menza.h3x0r írta:
....
A Club Tihanyt pár éve (1500 vendég, telt ház, főszezonban) bezárták két hétre szalmonellafertőzés miatt.
.....
Egy átlag ember megveszi a tojást, max 1 órán belül dobozzal együtt bevágja a hűtőbe (vagy kipakolja a tojás tartóba), majd használat előtt vagy megmosa, vagy nem. Ne hasonlítsuk már össze egy szarul működő menzával, ahol napokig ott állhat a sarokban a 40 fokban; Nyilván nem ez az általános, de azért minden évben kijön néhány nébih videó hasonló szintű helyekről.
A tojásból meg az a nem mindegy, hogy mi készül belőle. Lágytojás, tatárbifsztek, omlett. Ha kisütöd, akkor 130 fokon elpusztul a szalmonella.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 6., szerda 15:03
Ezek nem hátrányok, maximum kellemetlenségek.ANDS írta:Nehéz benne levegőt kapni, ha egész nap rajtad van.filatáska írta:
Maszknak mi a hátránya?
nehéz megérteni, ha valaki szól hozzád és mondjuk maszk van rajta (vizsgáztatsz mondjuk 12.30- tól 18.00- ig, és rajtad is, a vizsgázókon is maszk van).
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. október 6., szerda 15:03
Ne mondja senki nekem, hogy nehéz benne levegőt venni... Kórházban dolgozom, itt sose volt “maszkmentesség”.ANDS írta:Nehéz benne levegőt kapni, ha egész nap rajtad van.filatáska írta:
Maszknak mi a hátránya?
HozzászólásSzerző: géza » 2021. október 6., szerda 14:45
Ez tényleg elhagyta Karácsony száját?"A politika nem matek kérdése. Néhány százaléknyi különbségek semmit sem jelentenek"
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. október 6., szerda 14:44
HozzászólásSzerző: füst » 2021. október 6., szerda 14:40
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. október 6., szerda 14:38
Anno nem akart lmps parlamenti kepviselo sem lenni, nem akart miniszterelnokjelolt lenni, nem akart fopolgarmesterjelolt sem lenni, aztan megint nem akart miniszterelnok lenni. Igazi, hamisitatlan tetu komcsi.davi10 írta: Jó nagy gyökér ez a Karácsony. Peddig hogy adta a mártírt, hogy dehogy akar Ő miniszterelnök-jelölt lenni.
Semmiféle indokot amúgy nem hallottam tőle, hogy miért nem hajlandó visszalépni. Pedig szerintem Ő csak bukhat ezen, ha erőlteti.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 6., szerda 14:33
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. október 6., szerda 14:28
HozzászólásSzerző: davi10 » 2021. október 6., szerda 14:24
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2021. október 6., szerda 14:21
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 6., szerda 14:17
fidesz se írhatta volna meg szebben a forgatókönyvet'shutterisland írta: szepen szetesni latszik az egesz.
ebbol a fidesz merithet megint.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 6., szerda 14:14
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. október 6., szerda 14:13
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem