Kommentáld a híreket
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Kommentáld a híreket
ezt az interjút akkor megcsinálhatta volna az átigazolási időszak lezárása utáni napokban is, de nem most. szerintem ő már télen szabadulna onnan (igazából már nyáron ugye..) szóval, hátha lesz új évre egy Mbappénk.

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Hehe remélem ezt a gyökeret nem tekinted brazilnak

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezzel valóban nem vállaltál túl nagyot
Pörög a buli ma rendesen, mintha aug 31 lenne
Kylian Mbappé: "Going to Madrid to escape criticism in France? No, no, you can't escape. It doesn't make sense. For me, Real Madrid is a DESIRE, a personal belief, that, for me, it was maybe the right time." @RMCsport
@dvicentecasado: "Florentino Perez came to our headquarters at @eldebate_com this morning, and when we asked about Mbappé, he smiled, and his exact words were: "Next year we'll have news about Mbappé" @deportescope
PSG director Leonardo to L’Équipe: “It's lasted for 2 years. The transfer window is over, Real Madrid need to STOP behaving like this. They need to stop! Mbappé is PSG player and the club wants this relationship to last. It’s a lack of respect [to PSG]”.
#PSG @hadrien_grenier
Ezt a faszfejt

Pörög a buli ma rendesen, mintha aug 31 lenne

Kylian Mbappé: "Going to Madrid to escape criticism in France? No, no, you can't escape. It doesn't make sense. For me, Real Madrid is a DESIRE, a personal belief, that, for me, it was maybe the right time." @RMCsport
@dvicentecasado: "Florentino Perez came to our headquarters at @eldebate_com this morning, and when we asked about Mbappé, he smiled, and his exact words were: "Next year we'll have news about Mbappé" @deportescope
PSG director Leonardo to L’Équipe: “It's lasted for 2 years. The transfer window is over, Real Madrid need to STOP behaving like this. They need to stop! Mbappé is PSG player and the club wants this relationship to last. It’s a lack of respect [to PSG]”.
Ezt a faszfejt

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Pad'em
Nyilván mindenki unja, fél éve csak ez pörög. De mi legyen a kommentáld a híreket topicban, ha ezek a hírek?
Amúgy Perez javított:
"My words about Mbappé have been misinterpreted, all I said is that we have to wait for next year before we can have news, with all due respect to PSG, with whom we have a great relationship."
@FabrizioRomano via @podcastherewego:
The big point with the Kylian Mbappé interview is the timing, if he wanted to stay at PSG he would not give this interview. *Of course anything can happen* but he wanted to tell the world 'I want to go to Real Madrid.''
Rüdiger:
There are NO advanced talks with Rüdiger. There is only an interest IF he becomes a free agent, and that is not sure. He is still negotiating with Chelsea for a new contract. @FabrizioRomano

Amúgy Perez javított:
"My words about Mbappé have been misinterpreted, all I said is that we have to wait for next year before we can have news, with all due respect to PSG, with whom we have a great relationship."
@FabrizioRomano via @podcastherewego:
The big point with the Kylian Mbappé interview is the timing, if he wanted to stay at PSG he would not give this interview. *Of course anything can happen* but he wanted to tell the world 'I want to go to Real Madrid.''
Rüdiger:
There are NO advanced talks with Rüdiger. There is only an interest IF he becomes a free agent, and that is not sure. He is still negotiating with Chelsea for a new contract. @FabrizioRomano
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Röviden: Nem. Totál hidegen hagy.zoli0415 írta: Én vagyok csak egyedül aki rohadtul unja már ezt a szappanoperát?

Majd figyeld meg mi lesz, amikor idejon, es ra egy honapra leserul.zoli0415 írta: Én vagyok csak egyedül aki rohadtul unja már ezt a szappanoperát?

- Pad'em
Perez: "We hope that by January 1st, the Kylian Mbappé situation will be fully resolved." @eldebate_comflori írta: Florentino Pérez: “In January we will have news about Mbappé.
![]()
Csak nem a hosszabbításra gondol

Perez: "We have gone from earning 900m euros to just over 600m. The new stadium will help increase the club's revenue but it will probably take about three years for us to return to the figures we entered before the pandemic."
- flori
Florentino Pérez: “In January we will have news about Mbappé.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Én vagyok csak egyedül aki rohadtul unja már ezt a szappanoperát?
- Pad'em
Mbappé 2021. 12. 28: "Már csak három nap és végre aláírhatok álmaim klubjához, és büszkén kiálthatom bele az éterbe, hogy BAZDMEG Nasser! Kell a fasznak a faberge tojásokkal kirakott és szűzkrvákkal megpakolt yachtflottád. Nyárig persze játszom, és így elvágyódva is hasznosabb leszek, mint a csöves meg Messi együttvéve. Párizs örökre a szívemben marad, de az igazi klasszisok helye Madridban van. Cső gyíkok, én leléptem! Hala Madrid, öhmm azt majd csak nyártól, bonzsur"

- hehetheoriginal
Mbappe 2021.12.28 Twitter: "a csaladom es en ugy dontottunk, hogy folytatom a parizsi utamat es nem nyugszom, amig bajnokok ligaja trofeak nem kerulnek a vitrinbe. a klubvezetessel leultunk es meggyoztek arrol, hogy minden adott, hogy a vilag legerosebb es legjobb klubcsapata legyunk, a jelenlegi keret minden kupasorozat vegso gyozelmere eselyes. Nem mellekesen koszonettel es halaval tartozom a klubnak, akiknel felnottem, vilagbajnok es kesz futballista lettem, es akiknel a csaladommal egyutt tokeletesen erzem magam. A real madrid es mas klubok mar a mult, csak a tavaszi idenyre es az utana kovetkezo evekre koncentralok, ezzel egy fejezet lezarult az eletemben, szepen kerem a sajto kepviseloit, ebben a temaban tobbet ne kerdezzenek. forca PARIS!"
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
A történtek után tud csak nyilatkozni arról, hogy mi történt. Ezért most. Azt mondta, azért állt elő, hogy elmondja a szurkolóknak meg a világnak, hogy mi volt ez az egész és pár fakenewsra tiszta vizet öntsön (pl hogy utolsó héten szólt csak).flori írta: De miért most? Komolyan. Október van, erre kitálal arról, hogy ő mennyire ment volna.. Ha ezt májusban mondja a bl kiesés után, akkor oké, mert ott van még egy hónapot aztán jön ide.
Két dolgot tudok mögé képzelni, megterít egy esetleges téli-tavaszi bejelentésnek, vagy már most felteszi a kezét, hogy én mentem volna és hosszabbít.![]()
Miért tenné fel a kezét? Ide akar jönni, ez az álma, miért változna ez meg 2 hónap alatt. Egyértelműen lejön az interjúkból, hogy tovább akar lépni, nem a gyenge francia ligában megrohadni. Ezen célján nem tudom mi változtathat. Itt is kurvasokat fog keresni, vergődjenek csak az arabok.
- flori
De miért most? Komolyan. Október van, erre kitálal arról, hogy ő mennyire ment volna.. Ha ezt májusban mondja a bl kiesés után, akkor oké, mert ott van még egy hónapot aztán jön ide.
Két dolgot tudok mögé képzelni: megterít egy esetleges téli-tavaszi bejelentésnek, vagy már most felteszi a kezét, hogy én mentem volna és hosszabbít.
Két dolgot tudok mögé képzelni: megterít egy esetleges téli-tavaszi bejelentésnek, vagy már most felteszi a kezét, hogy én mentem volna és hosszabbít.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Pad'em
Nem tudom elképzelni, hogy ezek után hosszabbítson. Pláne, hogy ekkora litániát vallott a két vezető francia médiumnak. Szerintem 99%, hogy itt köt ki.hehetheoriginal írta: Nem jon ez sehova![]()
Nincs gerinc.
Pont, hogy korrekt volt abszolút sztem ebben a szituban. Mit kellett volna még tennie, edzés megtagadás gerincesebb lett volna?
- ___Samy___
Meg is erdemlik. Az arab mar tulment ezzel egy hataron. Se penzert, se ingyen nem akarja elengedni....nem rabszolgakat tart o.Kerlon írta:Szerintem a nyári események után már Mbappe se lesz velük rendes és megértő, mert ők sem kezelték ezt normálisan.sebydani írta: Egyébént gyanús is volt, hogy az ilyesmit nem valószínű, hogy megengedte a teveidomár![]()
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Szerintem a nyári események után már Mbappe se lesz velük rendes és megértő, mert ők sem kezelték ezt normálisan.sebydani írta:Egyébént gyanús is volt, hogy az ilyesmit nem valószínű, hogy megengedte a teveidomárRealista24 írta: Állítólag az RMC interjú a PSG tudta és jóváhagyása nélkül készült.![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Miért?hehetheoriginal írta: Nem jon ez sehova![]()
Nincs gerinc.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mbappé: "I cried after my move to Madrid was failed. I got injured with the national team. I went home quickly, had time to cry while I had no games, then I came back, scored, and did well again." @lequipe
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema