Majd figyeld meg mi lesz, amikor idejon, es ra egy honapra leserul.zoli0415 írta: Én vagyok csak egyedül aki rohadtul unja már ezt a szappanoperát?

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. október 5., kedd 13:50
Majd figyeld meg mi lesz, amikor idejon, es ra egy honapra leserul.zoli0415 írta: Én vagyok csak egyedül aki rohadtul unja már ezt a szappanoperát?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. október 5., kedd 12:56
Perez: "We hope that by January 1st, the Kylian Mbappé situation will be fully resolved." @eldebate_comflori írta: Florentino Pérez: “In January we will have news about Mbappé.
![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2021. október 5., kedd 12:39
HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2021. október 5., kedd 12:19
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. október 5., kedd 12:13
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. október 5., kedd 12:02
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. október 5., kedd 12:02
A történtek után tud csak nyilatkozni arról, hogy mi történt. Ezért most. Azt mondta, azért állt elő, hogy elmondja a szurkolóknak meg a világnak, hogy mi volt ez az egész és pár fakenewsra tiszta vizet öntsön (pl hogy utolsó héten szólt csak).flori írta: De miért most? Komolyan. Október van, erre kitálal arról, hogy ő mennyire ment volna.. Ha ezt májusban mondja a bl kiesés után, akkor oké, mert ott van még egy hónapot aztán jön ide.
Két dolgot tudok mögé képzelni, megterít egy esetleges téli-tavaszi bejelentésnek, vagy már most felteszi a kezét, hogy én mentem volna és hosszabbít.![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2021. október 5., kedd 11:52
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. október 5., kedd 11:46
Nem tudom elképzelni, hogy ezek után hosszabbítson. Pláne, hogy ekkora litániát vallott a két vezető francia médiumnak. Szerintem 99%, hogy itt köt ki.hehetheoriginal írta: Nem jon ez sehova![]()
Nincs gerinc.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. október 5., kedd 10:26
Meg is erdemlik. Az arab mar tulment ezzel egy hataron. Se penzert, se ingyen nem akarja elengedni....nem rabszolgakat tart o.Kerlon írta:Szerintem a nyári események után már Mbappe se lesz velük rendes és megértő, mert ők sem kezelték ezt normálisan.sebydani írta: Egyébént gyanús is volt, hogy az ilyesmit nem valószínű, hogy megengedte a teveidomár![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. október 5., kedd 10:06
Szerintem a nyári események után már Mbappe se lesz velük rendes és megértő, mert ők sem kezelték ezt normálisan.sebydani írta:Egyébént gyanús is volt, hogy az ilyesmit nem valószínű, hogy megengedte a teveidomárRealista24 írta: Állítólag az RMC interjú a PSG tudta és jóváhagyása nélkül készült.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 5., kedd 7:08
Miért?hehetheoriginal írta: Nem jon ez sehova![]()
Nincs gerinc.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. október 5., kedd 7:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 5., kedd 6:30
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. október 5., kedd 0:07
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. október 4., hétfő 23:50
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. október 4., hétfő 22:27
Sztem egyertelmu, Ce nem akart odamenni. Nem is neki valo az a kozeg. Jol tette h hazatert.ANDS írta: Messivel biztos, hogy nőttek az esélyeik. De akkor miért nem vitték oda Cr7- t is?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. október 4., hétfő 22:10
Egyébént gyanús is volt, hogy az ilyesmit nem valószínű, hogy megengedte a teveidomárRealista24 írta: Állítólag az RMC interjú a PSG tudta és jóváhagyása nélkül készült.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. október 4., hétfő 21:54
Nincs olyan entitás a Földön sztem, akinek ne számítana 200 millió euró.ANDS írta: Először arra gondoltam, hogy a PSG- nél nem számít a pénz, mindegy nekik.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 4., hétfő 21:34
nyilvan a valo elet nem football manager, mert nem mindenkit lehet befuzni, de ha eladtak volna mbappet, az arabol pedig vittek volna egy haaland,camavinga,varane triot, azzal lehet jobban nezne ki a psg.PSG tudta, hogy jonni fog az ajanlat es volt 1 honapuk a potlasra, de helyette faszkodtak.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem