Egyébént gyanús is volt, hogy az ilyesmit nem valószínű, hogy megengedte a teveidomárRealista24 írta: Állítólag az RMC interjú a PSG tudta és jóváhagyása nélkül készült.

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. október 4., hétfő 22:10
Egyébént gyanús is volt, hogy az ilyesmit nem valószínű, hogy megengedte a teveidomárRealista24 írta: Állítólag az RMC interjú a PSG tudta és jóváhagyása nélkül készült.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. október 4., hétfő 21:54
Nincs olyan entitás a Földön sztem, akinek ne számítana 200 millió euró.ANDS írta: Először arra gondoltam, hogy a PSG- nél nem számít a pénz, mindegy nekik.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 4., hétfő 21:34
nyilvan a valo elet nem football manager, mert nem mindenkit lehet befuzni, de ha eladtak volna mbappet, az arabol pedig vittek volna egy haaland,camavinga,varane triot, azzal lehet jobban nezne ki a psg.PSG tudta, hogy jonni fog az ajanlat es volt 1 honapuk a potlasra, de helyette faszkodtak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 4., hétfő 21:27
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. október 4., hétfő 21:01
PSG tudta, hogy jonni fog az ajanlat es volt 1 honapuk a potlasra, de helyette faszkodtak. Ebbe a nem europai viselkedesbe fognak belebukni. Szerencsejuk, hogy egy Neymar egy suttyo, mert mar o is tiplizett volna.Realista24 írta:Sztem nem bonyolult.Berti írta: A spanyol sajtó volt tele azzal, hogy utolsó héten fog jönni “he’s coming the last week of August”. Ez hogy szólhat nekik? Ki jött utolsó héten?
Nem értem.
Mbappé jelezte júliusban hogy távozna.
Mivel szerződése volt, addig nem targyalhattunk vele, amíg nem adott engedélyt a PSG.
A PSG csak az utolsó héten ült le először beszélni velünk, előbb nem.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. október 4., hétfő 20:54
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. október 4., hétfő 20:52
Én meg akkor nem hoznám. Fizet a fene már a PSG-nek.ateeemadrid írta:Jönni akar januárban.flori írta: Ezt így április fele vártam.Mi értelme van most ennek?
![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. október 4., hétfő 20:48
Ennek így van értelme, vagy annak a verziónak, hogy: “I didn’t really appreciate PSG saying ‘He is asking to leave in the last week of August.’Pad'em írta:Ő ment a boardjuk hoz az utolsó héten. Legalábbis erre reflektál, hogy ez nem így volt, hanem már július végén közölte.Berti írta: A spanyol sajtó volt tele azzal, hogy utolsó héten fog jönni “he’s coming the last week of August”. Ez hogy szólhat nekik? Ki jött utolsó héten?
Nem értem.
Mbappé: "When they said I wanted to leave at the end of the transfer window, it made me feel like a theif. I informed them early." @RMCsport![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. október 4., hétfő 20:45
Jönni akar januárban.flori írta: Ezt így április fele vártam.Mi értelme van most ennek?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. október 4., hétfő 20:36
Ő ment a boardjuk hoz az utolsó héten. Legalábbis erre reflektál, hogy ez nem így volt, hanem már július végén közölte.Berti írta: A spanyol sajtó volt tele azzal, hogy utolsó héten fog jönni “he’s coming the last week of August”. Ez hogy szólhat nekik? Ki jött utolsó héten?
Nem értem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 4., hétfő 20:27
Sztem nem bonyolult.Berti írta: A spanyol sajtó volt tele azzal, hogy utolsó héten fog jönni “he’s coming the last week of August”. Ez hogy szólhat nekik? Ki jött utolsó héten?
Nem értem.
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. október 4., hétfő 20:23
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. október 4., hétfő 19:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 4., hétfő 19:58
Nem. Ez Nasser volt.Berti írta:Personally, I didn't really appreciate saying 'he's coming the last week of August'Pad'em írta:
Nekünk mivel?
L'equipenek is fog interjút adni a napokban.
Azt is mondta amúgy, hogy az nem igaz, hogy 7 hosszabbítást elutasított volna. Elvileg kettő db volt. PSG most készíti a 3. ajánlatot.
Ez a mi oldalukról jött.
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. október 4., hétfő 19:44
Personally, I didn't really appreciate saying 'he's coming the last week of August'Pad'em írta:Nekünk mivel?Berti írta: Ez a nyilatkozat nagyon hiányzott.
Odaszúrt mind a két klubnak viszont. Várom a folytatást.
L'equipenek is fog interjút adni a napokban.
Azt is mondta amúgy, hogy az nem igaz, hogy 7 hosszabbítást elutasított volna. Elvileg kettő db volt. PSG most készíti a 3. ajánlatot.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. október 4., hétfő 18:46
HozzászólásSzerző: flori » 2021. október 4., hétfő 18:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 4., hétfő 18:44
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. október 4., hétfő 18:21
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. október 4., hétfő 17:57
Nekünk mivel?Berti írta: Ez a nyilatkozat nagyon hiányzott.
Odaszúrt mind a két klubnak viszont. Várom a folytatást.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem