OFF
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Re: OFF
Húgomék a honvédségnél pl két szabadnapot kapnak egy véradásért, az őt eléggé motiválja, 2-3szor ment idén.
én is szoktam menni, de idén csak egyszer voltam.
én is szoktam menni, de idén csak egyszer voltam.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Igen, amúgy ez elég para, jó lenne ha menne kérés nélkül is, de ha nem, akkor valahogy mégiscsak vérhez kell jutni.
Gondolom ha fizetnének érte, többen jelentkeznének, azt is gondolom ha kritikus lesz a hiány akkor majd rátérnek erre az útra. Most valami 500Ft értékű utalványt adnak meg valami üccsit, szóval nem nagy biznisz, nem ezért csinálja az ember.
Bár így belegondolva nem tudom mennyit kéne adniuk hogy legyenek jelentkezők, mert elég felkapott dolog vérplazmát adni, tavaly láttam valami hirdedést, akkor valami 7000 Ft-ot adtak egy alkalomért... nem tudom most mennyit
Ami tök jó, csak abból a vérből külföldön lesz gyógyszer és azzal együtt a profit, az országos vérellátó szolgálat hiányán nem igazán segít, ha inkább amodamennek a jelentkezők.
Gondolom ha fizetnének érte, többen jelentkeznének, azt is gondolom ha kritikus lesz a hiány akkor majd rátérnek erre az útra. Most valami 500Ft értékű utalványt adnak meg valami üccsit, szóval nem nagy biznisz, nem ezért csinálja az ember.
Bár így belegondolva nem tudom mennyit kéne adniuk hogy legyenek jelentkezők, mert elég felkapott dolog vérplazmát adni, tavaly láttam valami hirdedést, akkor valami 7000 Ft-ot adtak egy alkalomért... nem tudom most mennyit
Ami tök jó, csak abból a vérből külföldön lesz gyógyszer és azzal együtt a profit, az országos vérellátó szolgálat hiányán nem igazán segít, ha inkább amodamennek a jelentkezők.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Ha mindenki ilyen rendes lenne mint te akkor nem lenne ilyen belépősoadroli írta: én is szoktam vért adni, nem is az a baj. hanem hogy ez a "belépő" egy műtéthez.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- füst
Én rendszeresen adok vért, rám ne nézz. 
Ezért még az egészségügyet sem lehet okolni, ez csak rajtunk műlik, embereken. És igen, elég szomorú, hogy alig ad valaki, pedig semmibe nem kerül, a másik oldalon meg életet ment.
Ezért még az egészségügyet sem lehet okolni, ez csak rajtunk műlik, embereken. És igen, elég szomorú, hogy alig ad valaki, pedig semmibe nem kerül, a másik oldalon meg életet ment.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Muteromnak lesz egy nagyobb műtétje, és azt mondták neki hogy csak akkor műtik meg ha bevisz 3 embert vért adni. (mármint nem neki kell a vér, csak úgy, mert kevés van országszerte) Úgyhogy ma bementünk hogy lecsapoljanak. Azé' az komoly nem?

És ez hogy jön ahhoz a kommentemhez, hogy karigeri bekeményített és MZP fog visszalépni?hehetheoriginal írta: Onnan tudod, hogy karigeri hazudik, hogy mozog a szaja, beszel.
Soha semmi nem lesz abbol, amit mond, mert csak szavak, de zero tett koveti, kovette mindig is.
Hátam közepére nem kívánom ezt az ellenzéket, itt ha MZP is lenne a jelölt, akkor is ez a sok szar lenne mögötte sajna.
Annyit jegyeztem meg, hogy fura volt karigerit ilyennek látni és remélhetőleg nem ezt a tutyimutyi szar stílusát kell néznünk áprilisig, mert attól már teljesen ki vagyok
MZP is nyíltan kijelentette, hogy ő félrerántja a kormányt a végén, ha karigeri nem lép vissza, arra meg aztán várhatunk.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Onnan tudod, hogy karigeri hazudik, hogy mozog a szaja, beszel.
Soha semmi nem lesz abbol, amit mond, mert csak szavak, de zero tett koveti, kovette mindig is.
thereisonly1ronaldo
Na mit kedves hehe?hehetheoriginal írta:ferni írta: Belehallgattam KariGeri beszédjébe, úgy tűnt, mint akinek végre leszálltak volna a golyói.
Ebből MZP visszalépés lesz.ujabb aldozat, aki benezte.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ferni írta: Belehallgattam KariGeri beszédjébe, úgy tűnt, mint akinek végre leszálltak volna a golyói.
Ebből MZP visszalépés lesz.
thereisonly1ronaldo
Belehallgattam KariGeri beszédjébe, úgy tűnt, mint akinek végre leszálltak volna a golyói.
-
kierkegaard
https://ec.europa.eu/hungary/about-us/e ... r-money_hufüst írta: A régió többi országában gazdasági boom volt az előzménye. Nekik ezt nem mondták.![]()
A gazdasági növekedésről is könnyen találni grafikont ami megegyezik az általam belinkelttel. de igazából a lényeg nem is az, honnantól számoljuk a válságot igazán.
*vilagszintenANDS írta:Ennek semmi esélyét nem látom.hehetheoriginal írta: ....
csak latnek mar barmi igazi politikara hasonlito dolgot ,ahol nem az epp aktualis trendeket meg likeokat nezi a párt, hanem azt tervezi meg, hogy lesz jobb az orszagnak es a tarsadalomnak, akar aldozatok, par szukosebb ev aran is.
Ahogy elnézem, erre országos szinten a választópolgárok nagy részétől nincs igény.
Olyanokat választanak, akik sokat ígérnek.
-
kierkegaard
Igen, a valsag az egyszer csak van. Csettintenek egyet es mar valsag van. Nincs is elozmenye.füst írta:
Ez igen, nálunk 2007ben kezdődött a világválság. Honnan a kép?![]()
- füst
Ez igen, nálunk 2007ben kezdődött a világválság. Honnan a kép?kierkegaard írta:https://imgur.com/OKiwRNXEl Sie7e írta:
2010 előtt nem voltak uniós pénzek?valahogy mégsem sikerült gazdasági csodát elérniük azoknak a nagyon tehetséges politikusoknak és hozzájuk kapcsolódó háttérembereknek akik most újra azzal a céllal álltak elő, hogy irányítsák az országot
![]()
-
kierkegaard
https://imgur.com/OKiwRNXEl Sie7e írta:
2010 előtt nem voltak uniós pénzek?valahogy mégsem sikerült gazdasági csodát elérniük azoknak a nagyon tehetséges politikusoknak és hozzájuk kapcsolódó háttérembereknek akik most újra azzal a céllal álltak elő, hogy irányítsák az országot
![]()
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Akkor mzp is dobrevklara ezekszerintPipita írta: nem mindenki dobrevklára, én személy szerint nem szeretnék alkotmányos válságot. de mondjuk egy új alkotmányt népszavazással megerősítve tudnék támogatni.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”