Jönni akar januárban.flori írta: Ezt így április fele vártam.Mi értelme van most ennek?

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. október 4., hétfő 20:45
Jönni akar januárban.flori írta: Ezt így április fele vártam.Mi értelme van most ennek?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. október 4., hétfő 20:36
Ő ment a boardjuk hoz az utolsó héten. Legalábbis erre reflektál, hogy ez nem így volt, hanem már július végén közölte.Berti írta: A spanyol sajtó volt tele azzal, hogy utolsó héten fog jönni “he’s coming the last week of August”. Ez hogy szólhat nekik? Ki jött utolsó héten?
Nem értem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 4., hétfő 20:27
Sztem nem bonyolult.Berti írta: A spanyol sajtó volt tele azzal, hogy utolsó héten fog jönni “he’s coming the last week of August”. Ez hogy szólhat nekik? Ki jött utolsó héten?
Nem értem.
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. október 4., hétfő 20:23
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. október 4., hétfő 19:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 4., hétfő 19:58
Nem. Ez Nasser volt.Berti írta:Personally, I didn't really appreciate saying 'he's coming the last week of August'Pad'em írta:
Nekünk mivel?
L'equipenek is fog interjút adni a napokban.
Azt is mondta amúgy, hogy az nem igaz, hogy 7 hosszabbítást elutasított volna. Elvileg kettő db volt. PSG most készíti a 3. ajánlatot.
Ez a mi oldalukról jött.
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. október 4., hétfő 19:44
Personally, I didn't really appreciate saying 'he's coming the last week of August'Pad'em írta:Nekünk mivel?Berti írta: Ez a nyilatkozat nagyon hiányzott.
Odaszúrt mind a két klubnak viszont. Várom a folytatást.
L'equipenek is fog interjút adni a napokban.
Azt is mondta amúgy, hogy az nem igaz, hogy 7 hosszabbítást elutasított volna. Elvileg kettő db volt. PSG most készíti a 3. ajánlatot.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. október 4., hétfő 18:46
HozzászólásSzerző: flori » 2021. október 4., hétfő 18:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 4., hétfő 18:44
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. október 4., hétfő 18:21
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. október 4., hétfő 17:57
Nekünk mivel?Berti írta: Ez a nyilatkozat nagyon hiányzott.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. október 4., hétfő 17:53
Nekünk mivel szúrt oda? Ez csak a PSG konokságán és pökhendiségén bukott meg.Berti írta: Ez a nyilatkozat nagyon hiányzott.
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. október 4., hétfő 17:48
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2021. október 4., hétfő 17:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 4., hétfő 15:17
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. október 4., hétfő 14:27
Este jon a bejelentes: hosszabbitott 2027-igPad'em írta: Mbappé: "I asked to leave PSG in July, I didn't want to extend, I wanted the club to have a transfer fee to have a quality replacement."
Mbappe: “My position was clear. I said I wanted to leave and I said it early enough. Personally, I didn't really appreciate saying 'he's coming the last week of August' because that is wrong. I said at the end of July that I wanted to leave."
Mbappé: "I wanted everyone to grow, to go out ‘hand in hand’, to make a good deal, and I respected that. I said, if you don't want me to leave, I'll stay. PSG have given me a lot."
@RMCsport
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. október 4., hétfő 13:45
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. október 4., hétfő 12:50
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. október 4., hétfő 12:19
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem