Utolsó 30-at leszámítva szar.wZoLee7 írta: Nem tidtam nezni, csak vereseg, vagy szar jatek es vereseg?
Lehetett volna ez 3 vagy 4-0 is, mielőtt jött a szépítés.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 3., vasárnap 18:36
Utolsó 30-at leszámítva szar.wZoLee7 írta: Nem tidtam nezni, csak vereseg, vagy szar jatek es vereseg?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. október 3., vasárnap 18:33
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 3., vasárnap 18:32
szerintem inkabb az atletihez kell szamoljatok magatokat, abbol a szempontbol lenne ratok veszelyesebb ha mi nyerunk.Elertunk oda, hogy a barca ellen cumi van, akkor visszahozzuk oket a versenybe.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. október 3., vasárnap 18:32
SzB írta: Ma azért a középpályánk volt rettenetes. Camavinga és Modric annyi labdát adott el, amennyit csak bírt. Kroos pedig még mindig azt hiszi Zidane az edző. Két labdát sikerült előre játszania. Azt is a középkörben, és mindkettő 6 méteres volt... Hoeness megmondta a nyáron...
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. október 3., vasárnap 18:29
HozzászólásSzerző: SzB » 2021. október 3., vasárnap 18:22
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. október 3., vasárnap 18:19
Ez a Barca Koemannal esélytelen.___Samy___ írta: Elertunk oda, hogy a barca ellen cumi van, akkor visszahozzuk oket a versenybe. Fasza, pedig egyaltalan nem igy indult...
HozzászólásSzerző: rashidm » 2021. október 3., vasárnap 18:18
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. október 3., vasárnap 18:17
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. október 3., vasárnap 18:16
Mendy, más nem kellFaust írta:Melyikük fog védekezni a szélen?ikarus93 írta: Ez az év átmenet, böjtölés. Haaland Mbappe jön a nyáron és megint ott leszünk minden kupáért.
Barca meg 10 év múlva is középcsapat lesz.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. október 3., vasárnap 18:14
Melyikük fog védekezni a szélen?ikarus93 írta: Ez az év átmenet, böjtölés. Haaland Mbappe jön a nyáron és megint ott leszünk minden kupáért.
Barca meg 10 év múlva is középcsapat lesz.![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. október 3., vasárnap 18:13
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. október 3., vasárnap 18:12
HozzászólásSzerző: Toti » 2021. október 3., vasárnap 17:37
Errol a tendenciarol beszeltem. Igazabol semmi meglepo, fel lett téve az i-re a pont az elmult 2 meccs utan.Toti írta: az eredménynél tényleg csak a tendencia rosszabb.
volt 2 hazai meccsünk pár napon belül az új bernabeuban, boostal karöltve, jó formában várva, lehetőség adott volt a bajnoki és bl csoport megerősítésére, erre összehoztunk 1 kemény gólt büntetőből és egy szégyent.
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2021. szeptember 29., szerda 18:56
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. szeptember 29., szerda 18:50
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. szeptember 29., szerda 18:17
Én tavaly a Sahtar ellen is ezt hittem.___Samy___ írta: En azt latom idaig, hogy Carlo papa probalja megtalalni a tokeletes egyensulyt a tamadas es a vedekezes kozott. Eddig nem igazan sikerult, mert vagy orrnehez volt a csapat, vagy a vedekezes volt egy hulladek (idaig ez fotdult elo tobbszor). Ha egyszer megtalalja, akkor az hirtelen fog bekovetkezni. Onnantol kezdve mar csak az lesz a kerdes, hogy meddig tudja fenntartani.
Igazabol a tegnapi nap sem volt nagy gaz, csak nezzuk mar meg mik maradtak ki, meg milyen ket golt talalt az ellenfel...Tiszta fifa feelingem volt, amikor szarra lehetne verni a gepet, de egyszeruen semmi nem megy be.
Visszavagon szerintem ki lesznek tomve, meg egyszer ekkora szerencsejuk nem lesz.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. szeptember 29., szerda 15:36
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 29., szerda 14:35
A legnagyobb lényeg igazából ez.. A többivel is egyetértek, de kb. ez a lényeg.wZoLee7 írta: Nyilván inkább most a csoportban egy vereség mint később, de ez tegnap elég nagy pofon volt.*
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. szeptember 29., szerda 13:09
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem