De ha Vini hagyja ki akkor igen ugye?Kerlon írta:Nézem, egyik sem volt komoly helyzet.Halfkey írta:
Ha nézed is a meccset, láthattad hogy kettő olyat kapott Karim amit szinte mindig elrak. Ma nem tette sajnos.

HozzászólásSzerző: b3tman » 2021. október 3., vasárnap 16:58
De ha Vini hagyja ki akkor igen ugye?Kerlon írta:Nézem, egyik sem volt komoly helyzet.Halfkey írta:
Ha nézed is a meccset, láthattad hogy kettő olyat kapott Karim amit szinte mindig elrak. Ma nem tette sajnos.
HozzászólásSzerző: Corleone » 2021. október 3., vasárnap 16:57
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. október 3., vasárnap 16:57
köszi, ha én mondom, akkor hülyeségPad'em írta:Annyira nagy ziccerek azért nem voltak ezek.Halfkey írta:
Félidőben Carlonak vmit váltani kell mert ez kín.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. október 3., vasárnap 16:57
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. október 3., vasárnap 16:56
Annyira nagy ziccerek azért nem voltak ezek.Halfkey írta:Ha nézed is a meccset, láthattad hogy kettő olyat kapott Karim amit szinte mindig elrak. Ma nem tette sajnos.Kerlon írta:
ha elore passzol es valaki uresen all az mar golpassz?vagy mi a golpassz?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. október 3., vasárnap 16:56
OkKerlon írta:Nézem, egyik sem volt komoly helyzet.Halfkey írta:
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. október 3., vasárnap 16:55
Nézem, egyik sem volt komoly helyzet.Halfkey írta:Ha nézed is a meccset, láthattad hogy kettő olyat kapott Karim amit szinte mindig elrak. Ma nem tette sajnos.Kerlon írta:
ha elore passzol es valaki uresen all az mar golpassz?vagy mi a golpassz?
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. október 3., vasárnap 16:52
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. október 3., vasárnap 16:52
Ha nézed is a meccset, láthattad hogy kettő olyat kapott Karim amit szinte mindig elrak. Ma nem tette sajnos.Kerlon írta:ha elore passzol es valaki uresen all az mar golpassz?Halfkey írta: VAK eddig két gólpassz.vagy mi a golpassz?
HozzászólásSzerző: Toti » 2021. október 3., vasárnap 16:52
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. október 3., vasárnap 16:49
Szerintem az egész védelem sara, nem is értem, miért a jh fogta az egyetlen csatárukat.. Mindegy már..Kerlon írta:Szerintem Nacho es Militao is rosszul helyezkedtek/kestekporonty írta:
Igen, általában, ha az egyik szélen van a játék, akkor a védelem (meg az egész csapat) eltolódik abba az irányba. Teljesen normális dolog.
Itt szimplán Alaba meg Lukács elbaszta a saját emberének levédekezését.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2021. október 3., vasárnap 16:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 3., vasárnap 16:46
Amiből utan lesz.Kerlon írta:ha elore passzol es valaki uresen all az mar golpassz?Halfkey írta: VAK eddig két gólpassz.vagy mi a golpassz?
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. október 3., vasárnap 16:45
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. október 3., vasárnap 16:43
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. október 3., vasárnap 16:43
Militao spurizhatott volna vissza lelkesebben, de Lukács jó pozícióban volt és tempóból simán megelőzték. Nacho itt pl semmiről nem tehet.Szerintem Nacho es Militao is rosszul helyezkedtek/kestek
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. október 3., vasárnap 16:42
igy értettem az eltolodástKerlon írta:Szerintem Nacho es Militao is rosszul helyezkedtek/kestekporonty írta:
Igen, általában, ha az egyik szélen van a játék, akkor a védelem (meg az egész csapat) eltolódik abba az irányba. Teljesen normális dolog.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. október 3., vasárnap 16:40
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. október 3., vasárnap 16:40
Szerintem Nacho es Militao is rosszul helyezkedtek/kestekporonty írta:Igen, általában, ha az egyik szélen van a játék, akkor a védelem (meg az egész csapat) eltolódik abba az irányba. Teljesen normális dolog.megint el tolodott a védelem is
HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. október 3., vasárnap 16:39
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem