BBarni írta:
hehetheoriginal írta:
Ez az ellenzek szerintetek jobb barmiben is, mint a jelenlegi kormany?
Szerintem ezt nem tudja senki sem, kivéve aki sok kormány propagandát hallgat, mert akkor nyilván mindenki más alkalmatlan.
De összességében szerintem bőven elég indok lehet, hogy valakinek a saját világnézete nem egyenlő azzal, amit a mostani kormány képvisel, és ezen szeretne változtatni. Legalábbis nekem van jópár ilyen ismerősöm, és nem nagyon tudok belekötni.
Mi az hogy nem tudja senki?
Mire voltak jok, az osszevissza hazudozason kivul? Dobrev mifele politikus? Csak mert furko felesege, akkor mar alkalmas? Vagy lemaradtam valamirol? Karigeri hanyszor es hanyszor hazudott mar nyiltan minden fele mint egy szelrozsa? Ezektol varjatok a megvaltast?
Ha marad a fidesz, megy minden tovabb, ha nem 2/3dal marad a fidesz, akkor az ellenzek hatalmas unneplesbe csap, hogy megtortek a 2/3ot, aztan minden megy tovabb, mert ugyanugy a fidesz payrolljan van mindegyik gyoker.
Ha kormanyvaltas van, akkkr jon a fullalkalmatlan kormanyzas. En nem az lgbtq meg melegjogok meg ez a sok semmitmondo latszatpolitikarol beszelek, ezek szazadik prioritasu kérdések kellene hogy legyenek, nem ezzel kene betomni a tarsadalom szajat meg elkendozni a valos problemakat. Hol egy ertelmes, megvalosithato program? Oktatas, egeszsegugy, infrastruktúra reform, mezogazdasag, ipar, annyi sebbol verzik minden, hol van ezekre rovid kozep es hosszutavu strategia? Majd a karigeri vagy a ferko osszerakja?
Ha jon 4 ev impotencia a baloldaltol, akkor utana 4/5del, hatvanyozott erokkel jon vissza viktor meg a bandaja.
Szóval egyik kegoldas se jo, kellene a harmadik ter, az optimalis, ami minden iranyzat ol az epeszut, a normálist hozna magaval, mert megvan a 30-35 szazaleknyi bazis hozzajuk, akiknek teljesen tele van a fasza a bal es jobboldallal egyarant.
Vona miniszterelnok, puzser iranyzat szabasz vagy mi a fasz es kommunikacioert felelos, schiffer meg meg valami, szakertoi kormany, vagy minek csufoljak, csak latnek mar barmi igazi politikara hasonlito dolgot ,ahol nem az epp aktualis trendeket meg likeokat nezi a párt, hanem azt tervezi meg, hogy lesz jobb az orszagnak es a tarsadalomnak, akar aldozatok, par szukosebb ev aran is.