Ha valamilyen csoda folytán Márki-Zay lenne a jelölt, akkor nagy pénzt tennék egy kormányváltásra. A fideszes ismerősök is átszavaznának rá. A fidesz kampányba beleszarnának rendesen.

HozzászólásSzerző: flori » 2021. október 2., szombat 22:06
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. október 2., szombat 22:03
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 2., szombat 21:55
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 2., szombat 21:54
lehet.BBarni írta: Csak ilyen alapon akkor sosem fogsz szavazni, amikor az aktuális kormány úgy érzi, hogy veszélyben lehet, mert olyankor mindig ez lesz/volt.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2021. október 2., szombat 21:48
Maradjunk annyiban, hogy az utolsó hetekben több száz milliárd forint párolgott el.raul 4 ever írta:csababarca írta:
Szerintem itt ki lesz söpörve a kassza választások előtt, nem fognak egy stabil, jó állapotot hagyni addigra, hogy esetleg egy kormányváltó ellenzék el tudjon könnyen lavírozni majd.
ehhez adalék az alapítványi ügy, az sem véletlen volt.
De mindegy, lehet túlgondolom.
Írtam is, hogy ez a szubjektív véleményem: OV ezzel a 2022-es választással kb csak nyerhet.
Megyóék "100naposprogramja" is azért lehetett csak, mert maradt/hagytak pénzt a kasszában. Szerintem ha Klári lesz a kihívó, úgyis úgy számolnak majd OV-ék is, hogy lehet tovább csinálni, mehet minden ugyanúgy.
Nem fog visszhangozni a kassza..
Csak ilyen alapon akkor sosem fogsz szavazni, amikor az aktuális kormány úgy érzi, hogy veszélyben lehet, mert olyankor mindig ez lesz/volt.csababarca írta: Én nem szavazok, meg tavasszal se, felesleges.
Ne legyen kormányváltás, az most OVnak tenne jót.
Fél év után bedőlne a gazdaság az üres államkassza miatt, aztán OV meg mosná kezeit, rá lenne fogva az új kormányra, aztán nem 12, de 30 évig élősködne a fidesz az országon.
Nekem ez a véleményem, nem biztos hogy jól gondolkozom, de én most ezt látom a nagy pénzszórások mögött.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. október 2., szombat 21:47
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. október 2., szombat 21:18
csababarca írta:Szerintem itt ki lesz söpörve a kassza választások előtt, nem fognak egy stabil, jó állapotot hagyni addigra, hogy esetleg egy kormányváltó ellenzék el tudjon könnyen lavírozni majd.ANDS írta:
Én sem voltam szavazni már jó pár éve.
De miért dőlne be a gazdaság?
A mostani költekezéssel az unokáink jövőjét éljük fel, nekik kell majd visszafizetni azokat a hiteleket, amit most vesz fel az ország. Mindegy, melyik párt van kormányon.
ehhez adalék az alapítványi ügy, az sem véletlen volt.
De mindegy, lehet túlgondolom.
Írtam is, hogy ez a szubjektív véleményem: OV ezzel a 2022-es választással kb csak nyerhet.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 2., szombat 21:13
Szerintem itt ki lesz söpörve a kassza választások előtt, nem fognak egy stabil, jó állapotot hagyni addigra, hogy esetleg egy kormányváltó ellenzék el tudjon könnyen lavírozni majd.ANDS írta:
Én sem voltam szavazni már jó pár éve.
De miért dőlne be a gazdaság?
A mostani költekezéssel az unokáink jövőjét éljük fel, nekik kell majd visszafizetni azokat a hiteleket, amit most vesz fel az ország. Mindegy, melyik párt van kormányon.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 2., szombat 19:57
ilyen mértékű nem nagyon, legalábbis nem emlékszem.Zubkov írta:
Minden választás előtti év végén ez van…
HozzászólásSzerző: Zubkov » 2021. október 2., szombat 19:25
Minden választás előtti év végén ez van…csababarca írta:
Nekem ez a véleményem, nem biztos hogy jól gondolkozom, de én most ezt látom a nagy pénzszórások mögött.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 2., szombat 18:12
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. október 2., szombat 16:12
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 2., szombat 16:09
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. október 2., szombat 15:56
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. október 2., szombat 15:55
Hát azért azt se.Faust írta: Legyen helyette uszito, gyuloletkelto, mindenkitelfogadunkcsakaztnemakinemaztvalljaamitmi canceculture alapu orultekhaza?
Ebben viszont egyetértek, hánynom kell ettől az ellenzéktől MZP-t leszámítva, főleg az MSZP-DK vonaltól. Talán 2026-ra már lesz vmi ütőképesebb felhozatal, de most annak örüljünk, ha nem lesz újra 2/3. Dobrevvel az élén hiú ábránd a kormányváltás, ez tény és való.Faust írta: Inkabb egyik sem, de gyurcsanybol mar pont eleg volt, sokan mintha elfelejtenek hogy neki koszonhetjuk az altalad leirt rendszert.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. október 2., szombat 15:51
Ez így nem igaz, Faust komám, Gyurcsány se fogad el mindent és mindenkit.Faust írta:Legyen helyette uszito, gyuloletkelto, mindenkitelfogadunkcsakaztnemakinemaztvalljaamitmi canceculture alapu orultekhaza?Sierra írta:
azért ne már... inkább maradjon ez az uszító, gyülőletkeltő, homofób, idegengyűlőlö rendszer?Inkabb egyik sem, de gyurcsanybol mar pont eleg volt, sokan mintha elfelejtenek hogy neki koszonhetjuk az altalad leirt rendszert.
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. október 2., szombat 15:43
Legyen helyette uszito, gyuloletkelto, mindenkitelfogadunkcsakaztnemakinemaztvalljaamitmi canceculture alapu orultekhaza?Sierra írta:azért ne már... inkább maradjon ez az uszító, gyülőletkeltő, homofób, idegengyűlőlö rendszer?Faust írta: Akkor mar inkabb maradjon ez a garnitura, ok legalabb nem lokik bele a pc oruletbe is az orszagot.
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 2., szombat 15:37
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. október 2., szombat 15:28
túl egyértelmű lenne az eredményhehetheoriginal írta: Teljes politikai garnitura kiirtása es soval behintese opciot hianyolom.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem