OFF
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: OFF
Azt magyarazza mar meg vki, hogy megis miert vartok/akartok kormanyvaltast? Ez az ellenzek szerintetek jobb barmiben is, mint a jelenlegi kormany? Aztan ha valtas lesz, akkor megkapod 4 evre a full inkompetenciat, aztan csodalkozol, hogy 5 ev mulva 4/5del ter vissza a fidesz.
Vagy mire szamit az, aki kormanyvaltast akar a jelenlegi helyzetben?
Ennyire naivak es ostobak lennetek a tarsadalom egy reszevel egyutt?
Ahogy baratom vonagabor mondta, tenyleg ennyire roncstarsadalom es minden a nep es tarsadalom hibaja lenne, mert nem koveteli meg, nem varja el es nem hajtja be azokat az alapveto dolgokat, amiert megvalasztja az orszaghazba politikusait?
Vagy mire szamit az, aki kormanyvaltast akar a jelenlegi helyzetben?
Ennyire naivak es ostobak lennetek a tarsadalom egy reszevel egyutt?
Ahogy baratom vonagabor mondta, tenyleg ennyire roncstarsadalom es minden a nep es tarsadalom hibaja lenne, mert nem koveteli meg, nem varja el es nem hajtja be azokat az alapveto dolgokat, amiert megvalasztja az orszaghazba politikusait?
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nyilvan keves a minta, de inkabb kormanyvalto hangulat uralkodik a forumon a szavazas alapjan.

- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
lehet.BBarni írta: Csak ilyen alapon akkor sosem fogsz szavazni, amikor az aktuális kormány úgy érzi, hogy veszélyben lehet, mert olyankor mindig ez lesz/volt.
de szívem szerint Dobrevre sem akarok szavazni, ez is benne lehet.
Fideszre meg ha pisztolyt fognának a fejemhez, akkor se szavaznék. Soha.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Maradjunk annyiban, hogy az utolsó hetekben több száz milliárd forint párolgott el.raul 4 ever írta:csababarca írta:
Szerintem itt ki lesz söpörve a kassza választások előtt, nem fognak egy stabil, jó állapotot hagyni addigra, hogy esetleg egy kormányváltó ellenzék el tudjon könnyen lavírozni majd.
ehhez adalék az alapítványi ügy, az sem véletlen volt.
De mindegy, lehet túlgondolom.
Írtam is, hogy ez a szubjektív véleményem: OV ezzel a 2022-es választással kb csak nyerhet.
Megyóék "100naposprogramja" is azért lehetett csak, mert maradt/hagytak pénzt a kasszában. Szerintem ha Klári lesz a kihívó, úgyis úgy számolnak majd OV-ék is, hogy lehet tovább csinálni, mehet minden ugyanúgy.
Nem fog visszhangozni a kassza..

Csak ilyen alapon akkor sosem fogsz szavazni, amikor az aktuális kormány úgy érzi, hogy veszélyben lehet, mert olyankor mindig ez lesz/volt.csababarca írta: Én nem szavazok, meg tavasszal se, felesleges.
Ne legyen kormányváltás, az most OVnak tenne jót.
Fél év után bedőlne a gazdaság az üres államkassza miatt, aztán OV meg mosná kezeit, rá lenne fogva az új kormányra, aztán nem 12, de 30 évig élősködne a fidesz az országon.
Nekem ez a véleményem, nem biztos hogy jól gondolkozom, de én most ezt látom a nagy pénzszórások mögött.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
csababarca írta:Szerintem itt ki lesz söpörve a kassza választások előtt, nem fognak egy stabil, jó állapotot hagyni addigra, hogy esetleg egy kormányváltó ellenzék el tudjon könnyen lavírozni majd.ANDS írta:
Én sem voltam szavazni már jó pár éve.
De miért dőlne be a gazdaság?
A mostani költekezéssel az unokáink jövőjét éljük fel, nekik kell majd visszafizetni azokat a hiteleket, amit most vesz fel az ország. Mindegy, melyik párt van kormányon.
Írtam is, hogy ez a szubjektív véleményem: OV ezzel a 2022-es választással kb csak nyerhet.
Megyóék "100naposprogramja" is azért lehetett csak, mert maradt/hagytak pénzt a kasszában. Szerintem ha Klári lesz a kihívó, úgyis úgy számolnak majd OV-ék is, hogy lehet tovább csinálni

Nem fog visszhangozni a kassza..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- csababarca
Szerintem itt ki lesz söpörve a kassza választások előtt, nem fognak egy stabil, jó állapotot hagyni addigra, hogy esetleg egy kormányváltó ellenzék el tudjon könnyen lavírozni majd.ANDS írta:
Én sem voltam szavazni már jó pár éve.
De miért dőlne be a gazdaság?
A mostani költekezéssel az unokáink jövőjét éljük fel, nekik kell majd visszafizetni azokat a hiteleket, amit most vesz fel az ország. Mindegy, melyik párt van kormányon.
- csababarca
ilyen mértékű nem nagyon, legalábbis nem emlékszem.Zubkov írta:
Minden választás előtti év végén ez van…
10ezres bözsi utalvány, kis fagyott alma, zsákos krumpli, ilyenekkel játszottak eddig.
most nyugdíjprémium, 25 alattiak szja mentessége, szja visszatérítés családosoknak, ped. béremelés belengetése, hogy csak párat említsek.
és még csak október van:D
- csababarca
Én nem szavazok, meg tavasszal se, felesleges.
Fél év után bedőlne a gazdaság az üres államkassza miatt, aztán OV meg mosná kezeit, rá lenne fogva az új kormányra, aztán nem 12, de 30 évig élősködne a fidesz az országon.
Nekem ez a véleményem, nem biztos hogy jól gondolkozom, de én most ezt látom a nagy pénzszórások mögött.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
En NER takaritast szeretnek, amibe beletartozik Gyurcsany, Karacsony es az osszes MSZP-DK hatterember.
Ha kormanyvaltas lesz es a NER A-t levaltjuk a NER B-re, akkor azzal bebetonozzuk az orszag helyzetet a kovetkezo 30 evre es valoszinuleg nagyon nagy kivandorlasi hullam lesz a 20-30 evesek koreben.
Ha kormanyvaltas lesz es a NER A-t levaltjuk a NER B-re, akkor azzal bebetonozzuk az orszag helyzetet a kovetkezo 30 evre es valoszinuleg nagyon nagy kivandorlasi hullam lesz a 20-30 evesek koreben.
Az a szomorú, hogy a jelenlegi ellenzék miatt nincs rendes ellenzék....
Fidesznek kell Gyurcsány, Gyurcsány nem vonul el, ő marad a politikában és megint úgy fest ott van a lelkem a legnagyobb ellenzékben.
Örök körforgás sajna, ami a Fidesznek a legjobb.
Lehet szidni a fideszt, van miért, viszont sok embernek jó a rendszerük, nagyon sok kiskaput hagynak az embereknek érvényesülni pluszban van egy nagyon erős szavazóbázisuk is és ez az ellenzék nem igen lesz vonzó senkinek se.
Tartom azért kell küzdeni, hogy ne legyen kétharmad, nem a kormányváltásért, annyira reménytelen a helyzet.

Fidesznek kell Gyurcsány, Gyurcsány nem vonul el, ő marad a politikában és megint úgy fest ott van a lelkem a legnagyobb ellenzékben.
Örök körforgás sajna, ami a Fidesznek a legjobb.
Lehet szidni a fideszt, van miért, viszont sok embernek jó a rendszerük, nagyon sok kiskaput hagynak az embereknek érvényesülni pluszban van egy nagyon erős szavazóbázisuk is és ez az ellenzék nem igen lesz vonzó senkinek se.
Tartom azért kell küzdeni, hogy ne legyen kétharmad, nem a kormányváltásért, annyira reménytelen a helyzet.
Amig Feri eletben van nem lesz rendes ellenzek.
Nem erdeke a szentemnek.
Egyebkent Sierra nincs teljesen igazad van, rengeteg mindent fel tudnak mutatni az ellenzeki elittel szemben, es amig ezt nem latjak be az ugynevezett baloldalon, es valtanak kommunikacios strategiat, addig nem csoda, hogy az egyszerubb valaszto inkabb orbanra ikszel nyolcadjara is.

Egyebkent Sierra nincs teljesen igazad van, rengeteg mindent fel tudnak mutatni az ellenzeki elittel szemben, es amig ezt nem latjak be az ugynevezett baloldalon, es valtanak kommunikacios strategiat, addig nem csoda, hogy az egyszerubb valaszto inkabb orbanra ikszel nyolcadjara is.
Hát azért azt se.Faust írta: Legyen helyette uszito, gyuloletkelto, mindenkitelfogadunkcsakaztnemakinemaztvalljaamitmi canceculture alapu orultekhaza?

Ebben viszont egyetértek, hánynom kell ettől az ellenzéktől MZP-t leszámítva, főleg az MSZP-DK vonaltól. Talán 2026-ra már lesz vmi ütőképesebb felhozatal, de most annak örüljünk, ha nem lesz újra 2/3. Dobrevvel az élén hiú ábránd a kormányváltás, ez tény és való.Faust írta: Inkabb egyik sem, de gyurcsanybol mar pont eleg volt, sokan mintha elfelejtenek hogy neki koszonhetjuk az altalad leirt rendszert.
Olvasd el rendesen amit irtam.

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ez így nem igaz, Faust komám, Gyurcsány se fogad el mindent és mindenkit.Faust írta:Legyen helyette uszito, gyuloletkelto, mindenkitelfogadunkcsakaztnemakinemaztvalljaamitmi canceculture alapu orultekhaza?Sierra írta:
azért ne már... inkább maradjon ez az uszító, gyülőletkeltő, homofób, idegengyűlőlö rendszer?Inkabb egyik sem, de gyurcsanybol mar pont eleg volt, sokan mintha elfelejtenek hogy neki koszonhetjuk az altalad leirt rendszert.
Székely honfitársainktól pl elvenné az állampolgárságot.

Legyen helyette uszito, gyuloletkelto, mindenkitelfogadunkcsakaztnemakinemaztvalljaamitmi canceculture alapu orultekhaza?Sierra írta:azért ne már... inkább maradjon ez az uszító, gyülőletkeltő, homofób, idegengyűlőlö rendszer?Faust írta: Akkor mar inkabb maradjon ez a garnitura, ok legalabb nem lokik bele a pc oruletbe is az orszagot.

hiába lenne MZP a jelölt, nincs mögötte semmi kb.
a DK lenne a "vezére" az ellenzéknek.
akkor inkább maradjon ez ami van.
mert nekem ne mondja senki, hogy klárikával előrébb lennénk meg fletóval
a DK lenne a "vezére" az ellenzéknek.
akkor inkább maradjon ez ami van.
mert nekem ne mondja senki, hogy klárikával előrébb lennénk meg fletóval
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
túl egyértelmű lenne az eredményhehetheoriginal írta: Teljes politikai garnitura kiirtása es soval behintese opciot hianyolom.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Teljes politikai garnitura kiirtása es soval behintese opciot hianyolom.
thereisonly1ronaldo