Igy van, termeszetesen van ennek is kaszino resze, ekkor lehet olvasni azokat a hireket, hogy csavo felrakta valamit shitcoinra a life savinget, aztan ket nap alatt nem lett milliardos, es sir. Hulyek mindig lesznek.ferni írta:Ezt én se értettem.CS0ki írta:
Vagy sétáljon be egy kaszinóba, aztán mehet az egész a hetesre...
Gusztustalan sokat lehetett és még lehet most is keresni cryptoval.
Hát röhögve hozták vissza videókártyák is az árukat rövid időn belül, már-már hihetetlen mértékben.
Crypto nagyon jó dolog, de sokat kell vele foglalkozni, látatlanul nem érdemes beleugrani, de igazából ha nem is bányászni akar az ember, valószínűleg megint be fog majd robbani a crypto, 2-3 éven belül nagyon csúnyán jön megint a bika.
Persze, aki tőzsdézni akart rajta agyatlanul, aztán pánikban meg eladta mikor lejjebb ment igazi butába, na azok ruletteztek és rakták a hetesre
Crypto jelenleg nagyon jó befektetés sztem, de ez az én tapasztalatom.
Persze ezt is lehet csinálni okosan, ha van már tapasztalata az embernek. Júliusban pl. 8 EUR volt egy DOT, most 26, aki bevásárolt akkor, az elég jól járt.
A másik, sokkal faszább aspektusa a kriptónak az a hosszútávú befektetés, ahol abban bízol, hogy öt év múlva a jelenlegi többszörösét fogja érni az adott valuta, veszel felelosségteljesen (utánanézve az adott projektnek, nem az összes megtakarított pénzt rárakni, stb.), nem frissítgeted a chartokat minden nap, stb. Persze lehet itt érvelni amellett, hogy öt év múlva semmit nem fog érni, meg bedol az egész piac, sok éve mondjak mar ezt, mégsem dolt be.
A kripto mögötti blockchain technológia meg lényegében a jovo, mar kezd kopogtatni a lakás piacon is (https://www.investopedia.com/news/how-b ... al-estate/), a smart contractot kínáló valuták növekednek most brutális mertekben (SOL, ETH, ADA), és ahogy több, gyakorlati alkalmazása lesz a technológiának, úgy fognak ezek növekedni.