'shutterisland írta:
nem akarok temat valtani de egy erdekes kerdest bedobnek.
az egyik legjobb baratom hosszu pereskedes utan hamarosan olyan 70-80 millio forintnak megfelelo karteritest fog kapni itt a UK-ben.
nyilvan senki sem penzugyi tanacsado itt, de azon felul, hogy 15-20 millaert venne egy kecot bekescsaban, ti mit kezdenetek a maradek 50-60 millerrel ?
ingatlanok vasarlasa, kisebb vallalkozas, krypto valuta, tozsde ?
mihez kezdenetek egy ilyen oletekbe hullo osszeggel a mai vilagban ?
en az elsot tanacsoltam neki sajat kutfobol de szerintem ilyen osszegnel mar megeri egy jobb befektetesi tanacsadas ?
Nem vagyok pénzügyi tanácsadó, de én ezt csinálnám 60 misivel
- ha van a tágabb családban valakinek hitele amivel szenved akkor ésszerű keretek között segítenék
- egy része biztos menne tőzsdébe (alacsok kockázatú indexek, vagy u.n mixed fonds ami tartalmaz részvényeket, indexeket, nyersanyagokat, kötvényeket)
- feleségem kozmetikus, és amúgy is tervezi az önnállósodást -> így hitel nélkül lehetne beindítani.
Vállalkozással óvatosan. Az akkor jó, ha amúgy is tervben volt és van jó ötlet. Csak azért, hogy vállalkozzon azért ne. Van ismerősöm, 3. cégével szenved (bár ez most már alakul) mert ö közölte, hogy nem akar senkinek sem dolgozni, mindenképp vállalkozni akar. De mivel jó ötlete nem volt eddig 3 teljesen más karakterisztikájú / szektorú cége volt.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.