Én tavaly a Sahtar ellen is ezt hittem.___Samy___ írta: En azt latom idaig, hogy Carlo papa probalja megtalalni a tokeletes egyensulyt a tamadas es a vedekezes kozott. Eddig nem igazan sikerult, mert vagy orrnehez volt a csapat, vagy a vedekezes volt egy hulladek (idaig ez fotdult elo tobbszor). Ha egyszer megtalalja, akkor az hirtelen fog bekovetkezni. Onnantol kezdve mar csak az lesz a kerdes, hogy meddig tudja fenntartani.
Igazabol a tegnapi nap sem volt nagy gaz, csak nezzuk mar meg mik maradtak ki, meg milyen ket golt talalt az ellenfel...Tiszta fifa feelingem volt, amikor szarra lehetne verni a gepet, de egyszeruen semmi nem megy be.
Visszavagon szerintem ki lesznek tomve, meg egyszer ekkora szerencsejuk nem lesz.

Szerintem amúgy brutálisan kevés a szélsővédők támadó szerepe, a jobb oldalon bárki van, akkor botrány szarul játszik... Miguel és Vinicius pedig nem értik meg egymást a túloldalon, Vini folyamatosan kintről indul, ezzel Miguelnek nincs már helye fellépni.
A másik történet, hogy az összes edző prolicenszet bevonnám, akik ilyen meccseken, ahol nincs középpálya feltesznek egy Casemiro féle arcot. Tök felesleges, mert letámadáshoz lassú, kontra védekezéshez lassú, ütközni kb. nem lehet, mert egyből átlövik a kp-t... Sajnos ennek tetejébe jön az, hogy borzalmasan rossz formában van a brazil.
Következő meccseken nyomatnám a Kroos Cama Modric kp-t, Fede is kicsit megfásultnak tűnik, ezért pihenhetne, aztán lehet a Cama-Kroos-Fede kp-t próbálgatnám.
Elől meg nem tudom, hogy mi lenne az értelmes megoldás, mert sajnos tavaly óta idén sem nő fel senki Karim mellé, viszont az is rohadt zavaró, ha ő megunja, hogy nincs labda, akkor kilép a pozícióból és sajnos nem marad csatár elől. Erre jelenleg van egy Jovic, aki mintha ólom lábakon mozogna, cserébe mindig két hajszálnyival lemarad a gólról, viszont nagyon kéne oda a belső védők folyamatos zavarására egy ember...