Felőlem homokba dughatod a fejet, de attól még ici-pici tényező a magyar gazdaság a világban. Teljesen mindegy hogy hol akarsz élni, ha az egész világon extrém mód megy fel az építőipari alapanyagok ára.csababarca írta: lehet véletlen egybeesés is a csok-ingatlanárak növekedése, de tény, hogy akkor robbant be a piac, ahogy jött a csok.
nyílván a lengyel fa ára ettől független, de olyan értelemben nem, hogy a magyarok is onnan importálják zömét. szóval az ottani piac is reagált a keresletre. de éppen itthon most megy lejjebb az ár, ott meg felfelé megy.
engem az hogy más országban mi a helyzet, nem vigasztal, mert nem tervezek elköltözni.
itt akarok élni, családot alapítani, építeni egy házat ahol megöregedhetek.
én most benne vagyok a témában, és úgy látom, hogy bár támogatna a kormány, mégis a támogatás elértéktelenedik azok miatt, hogy mérhetetlen kapzsik, és haszonélvezők az emberek.
tudom, ez így volt régebben is, de én most élek, itt élek.
https://fred.stlouisfed.org/series/WPUSI012011
Én is benne vagyok, átérzem, évek óta akarok házat venni, folyamatosan követtem a lehetőségeket. De az sajnos fikarcnyit sem segít ha azt keresem mi a szar. Sajnos, és idén nagyon tapasztalom a saját bőrömön is, az élet kurvára igazságtalan. Úgy tűnik pár hónap és sikerül jól kijönnöm belőle, javaslom hogy fel a fejjel, majdcsak lesz valahogy nálatok is.