csababarca írta:Kösz.Remy írta: (nem fogtok)
![]()

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. szeptember 29., szerda 22:38
csababarca írta:Kösz.Remy írta: (nem fogtok)
![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. szeptember 29., szerda 21:27
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 29., szerda 21:24
Tudatos jinx??Remy írta: (nem fogtok)
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. szeptember 29., szerda 21:23
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. szeptember 29., szerda 21:15
Kösz.Remy írta: (nem fogtok)
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. szeptember 29., szerda 21:13
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. szeptember 29., szerda 21:11
Ha a Benfica nyert volna a Kijev ellen még azt mondtam volna, hogy talán... de így még bármi lehetne, ha ki is kapnátok. (nem fogtok)'shutterisland írta: mondjuk ha ezt a meccset lezakozzuk, akkor meg a tj-ert is komolyan kellene majd kapaszkodni, aztan jon az atleti a ligaban.
koemannak viszont szvsz ha ez a het nem jon ki jol, meszelnek.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. szeptember 29., szerda 21:09
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 28., kedd 19:59
Tenkjú.. 10-12 évig visszafizetniük sem kell 1 eurót sem, ha úgy van..Kerlon írta:Szerintem a hitellel pont, hogy lélegezet vételhez jutnak, időt kapnak kimászni a szarból, de legalább nem az orruk alját csapdossa a fostenger.ANDS írta:
Ez egy kölcsön, egy hitel, amit vissza kell fizetni.
És még kamatot is fizetnek utána.
Ettől nem nő a nyereség.
A likviditásuk javul, de nagyon észnél kell lenni, ha valaki felvesz hitelt, hogy mire költi el.
Ha eddig 1,3 mrd euro a tartozás, akkor most 2,8 mrd euro lett.
Ha hiteleik visszafizetésére költik, hogy kisebb legyen a kamat, amit fizetnek, akkor jó döntés.
Ha felelőtlenül elköltik, akkor nő a baj.
Szóval egy hitelfelvételtől nem lesz alacsonyabb a trutyi szintje.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. szeptember 28., kedd 19:50
Szerintem a hitellel pont, hogy lélegezet vételhez jutnak, időt kapnak kimászni a szarból, de legalább nem az orruk alját csapdossa a fostenger.ANDS írta:Ez egy kölcsön, egy hitel, amit vissza kell fizetni.raul 4 ever írta: .....
Pedig reméltem, hogy sz@rban maradnak egy kicsit.. Bár a következményeket biztos megérzi majd a klub hosszútávon (értsd tuti nem lesznek majd király a vezetés a saját várában)..
És még kamatot is fizetnek utána.
Ettől nem nő a nyereség.
A likviditásuk javul, de nagyon észnél kell lenni, ha valaki felvesz hitelt, hogy mire költi el.
Ha eddig 1,3 mrd euro a tartozás, akkor most 2,8 mrd euro lett.
Ha hiteleik visszafizetésére költik, hogy kisebb legyen a kamat, amit fizetnek, akkor jó döntés.
Ha felelőtlenül elköltik, akkor nő a baj.
Szóval egy hitelfelvételtől nem lesz alacsonyabb a trutyi szintje.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 28., kedd 16:48
Ch3x0r írta: Ligan belul Tebasek vagy kretenek, vagy a CVC-sek mocskos mod tele tomtek a zsebuket.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. szeptember 28., kedd 16:40
A CVC dealbol a Barca kapott volna 235 milliot (euro), ami egy egyszeri osszeg, nem is lehet arra kolteni, amire szeretned, de ami fontosabb, hogy cserebe 50(!) evre a TV-s penzek 10%-at a CVC tenne zsebre. 19/20-ban a Barca 165 millio korul kapott. Latva a tobbi ligaban hogy alakulnak a tv-s szerzodesek, valoszinuleg most vagyunk a csucson, vagy legalabbis sokat nem fog emelkedni a spanyol bajnoksag bevetele sem. Ha 160 millios atlagot nezunk, annak a 10%-a 50 evre 800 millio; 150 millionak 750; 140-nek 700. Mennyire jo hitel az, aminek a 3x-osat fizeted vissza? 20 evre akar meg korrekt is lenne a CVC deal (nem tudom pontosan milyen hitelek mennek ezen a szinten, de mondjuk azt, hogy maximum 25 ev). Teljesen ertheto, hogy Perez nem ment bele. Ligan belul Tebasek vagy kretenek, vagy a CVC-sek mocskos mod tele tomtek a zsebuket._Bushido_ írta:És ez az ajánlat mennyivel jobb, mint a LaLiga / CVC által ajánlott mentőöv?
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. szeptember 28., kedd 16:21
A Barca egyesület ha jól tudom, nem lehet tulajdonhányadot eladni, mert "nincsen" tulajdonos.flori írta:Nyilván nem a két szép szemükért. Azért ez komoly zsuga már, biztosan nem csak egy mezszponzori szerződés, ahogy már megy a vetítés. Szépen tulajdoni hányad a klubban, meg stadion átnevezés, aztán hupsz, el is tűnt a nagy katalán öntudat.babaking írta: Kemény. Ezáltal gondolom jól át tudják strukturálni az adósságokat. A kérdés, hogy mit kérnek cserébe az arabok. Illetve kb 12 (14?) évre eladósodnának feléjük, ezáltal a zsebükben lennének.![]()
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. szeptember 28., kedd 15:50
És ez az ajánlat mennyivel jobb, mint a LaLiga / CVC által ajánlott mentőöv?
HozzászólásSzerző: flori » 2021. szeptember 28., kedd 15:42
Nyilván nem a két szép szemükért. Azért ez komoly zsuga már, biztosan nem csak egy mezszponzori szerződés, ahogy már megy a vetítés. Szépen tulajdoni hányad a klubban, meg stadion átnevezés, aztán hupsz, el is tűnt a nagy katalán öntudat.babaking írta: Kemény. Ezáltal gondolom jól át tudják strukturálni az adósságokat. A kérdés, hogy mit kérnek cserébe az arabok. Illetve kb 12 (14?) évre eladósodnának feléjük, ezáltal a zsebükben lennének.
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2021. szeptember 28., kedd 15:39
És ezt már kezdték Pedrivel nyáron... Én nem tudom, lehet vak vagyok a focihoz, de az a gyerek ugyanolyan alibi mint busketsz.Realista24 írta: Gyerekek, ezt a Fati szopkodast
Jujj mekkora hányinger.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. szeptember 28., kedd 15:37
Tovabbi 12 evre lehet moratorium, nem? Ekkora hitel biztos, hogy hosszabb futamideju.babaking írta: Kemény. Ezáltal gondolom jól át tudják strukturálni az adósságokat. A kérdés, hogy mit kérnek cserébe az arabok. Illetve kb 12 (14?) évre eladósodnának feléjük, ezáltal a zsebükben lennének.
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. szeptember 28., kedd 15:12
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 28., kedd 13:29
Erről beszéltünk nyáron többen is, nem fognak lefolyni a wc-n, valaki valahogy úgy is dob nekik egy mentőövet..
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. szeptember 28., kedd 13:05
Jelenlévő fórumozók: 45 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem