Hihetetlen, hogy ez a csávó mindig és mindenkor örök; miközben egy Modric padozik már nem először!Real Madrid: Diego López; Arbeloa, Varane, Ramos, Marcelo; Khedira, Illarramendi, Isco, Bale, Cristiano Ronaldo; Benzema.

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. október 30., szerda 21:13
Hihetetlen, hogy ez a csávó mindig és mindenkor örök; miközben egy Modric padozik már nem először!Real Madrid: Diego López; Arbeloa, Varane, Ramos, Marcelo; Khedira, Illarramendi, Isco, Bale, Cristiano Ronaldo; Benzema.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 30., szerda 19:48
Ideje volt.....6-8 éve ugatom,és a legtöbb leszólt érte.Ehhez kapcsolódóan pár napja már az El Confidencial is lehozott egy cikket /az El Clásico nevetséges bírói ténykedését követően/, ami a Spanyol Szövetségen belül helyzetünket érinti/illeti, ahol szintén nagyon komoly hátrányban vagyunk a Barcelonával szemben bíróküldés, kalendárium beosztását és befolyásolását illetően (bár Laporta érához képest némi javulás érzékelhető/észlelhető, de még így is ...)!FIFA (Blatter), UEFA (Paltini), Spanyol Szövetség (Villar), jók vagyunk na!
![]()
Eltúlzom,oké....rendben,de a túlzásom talán kicsit egyfajta ellenreakció a média és a szakértők durva túlzásaira.Nézd, neked alapvetően igazad van Özillel kapcsolatban, csak kicsit eltúlzod/kizárólag saját szemszögből nézed a dolgot. OK, a végső győzelemre nem esélyes, de a top23-ban helye van.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. október 30., szerda 19:17
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. október 30., szerda 18:02
Nézd, neked alapvetően igazad van Özillel kapcsolatban, csak kicsit eltúlzod/kizárólag saját szemszögből nézed a dolgot. OK, a végső győzelemre nem esélyes, de a top23-ban helye van.R.M.C.F írta:Az meg hogy özil az idei arsenalos(kb 6 meccsből kb 4-en játszott jól) aranylabdaeseélyes lenne az túlzásnak érzem,midőn tavaly irtó gyenge volt,és a csapata egyik leggyengébbje nem lehet aranylabda sanszos.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. október 30., szerda 16:56
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. október 30., szerda 14:19
Blatter vicc kategóriába illő "bocsánatkérésének" 2 legszánalmasabb mondata Florentino Perez levelére:Sepp Blatter nyilvános szereplése
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 30., szerda 13:34
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. október 30., szerda 13:32
HozzászólásSzerző: Takesz » 2013. október 30., szerda 13:30
Már csak az a kérdés, hogy vezethet itt is Messi... !?Realista24 írta:http://www.marca.com/debate/2013/10/408 ... s4081.html
Marca Aranylabda szavazás.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 30., szerda 13:20
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 30., szerda 11:52
két dolgot....a jó játékot és a gólokat.És ha 100%-os lesz,akkor nem fogom tudni elfogadni azokat a dolgokat,hogy túl nagy rajta a nyomás,vagy rátelepszik a média,meg egyéb blabla...állítólag profi,oldaja meg.Ahogy más-mások is megtudják oldani...ha majd egy teljes hónapig egészséges lesz,és lesz kondi,meg lesznek meccs percek,akkor lehet BIZONYOS dolgokat számonkérni rajta,a teljes és jó formát majd sokára.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 29., kedd 21:54
Ok. Értem.ezt meg a legtöbben máshogy gondolják
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. október 29., kedd 21:52
senki se mondtaR.M.C.F írta: aranylabdaeseélyes lenne az túlzásnak érzem
ezt meg a legtöbben máshogy gondolják. És nem arról van szó h más csapatok szurkolói, mert kevesebbet látták. Nem. A madridisták körében, az egész világon, teljesen más a vélemény.R.M.C.F írta:tavaly irtó gyenge volt,és a csapata egyik leggyengébbje
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 29., kedd 21:47
Ami a nagy probléma az ő átigazolásával az az, hogy ha Bale egyáltalán többet ér, mint Özil, akkor sem 50 millióval, ráadásul Özil hétről-hétre teljesít az Arsenalban, Bale még pályára is alig lép. Mindezt tetézte az el classico, ahol látványosan csődöt mondott. Sok egy irányba mutató hatás eredménye az Özil jelenség, amelyekkel egymással interferálnak, és egy a valóságnál jobb képet festenek Özilről. De az, hogy Özil jelenleg top 20-as játékos, és megérdemelten van ott az aranylabda-jelöltek listáján, az szerintem vitán felül áll.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 29., kedd 21:39
Megneznem, ahogy Ozil egesz meccsen gurizik es vedekezik'shutterisland írta:özilt én is szívesen látnám nálunk majdan iniesta helyetteseként.egy Barcás haverommal néztük a meccset, és ő nekem azt mondta, hogy egy játékos van, akit a Realból az akkori Barcába elfogadna, mégpedig Özilt.
nem a média fertőzött meg, mielőtt...![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. október 29., kedd 21:36
özilt én is szívesen látnám nálunk majdan iniesta helyetteseként.egy Barcás haverommal néztük a meccset, és ő nekem azt mondta, hogy egy játékos van, akit a Realból az akkori Barcába elfogadna, mégpedig Özilt.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 29., kedd 20:35
Köszi,jól esik,tényleg. Nagyon kevés az igazán értelmes...hööö,hiszen azok alapból nem a focit választjákR.M.C.F-t is lehülyézni, amikor az írásai az egyik leglogikusabbak és átgondoltabbak, hát nem tudom. Fejére állt a fórum.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. október 29., kedd 19:23
Amikor Özil a Realba igazolt és volt az első év tavaszán az el classico dömping, akkor egy Barcás haverommal néztük a meccset, és ő nekem azt mondta, hogy egy játékos van, akit a Realból az akkori Barcába elfogadna, mégpedig Özilt. Azt is mondta, hogy sajnálja, hogy nem a Barcába igazolt, mert nagyot szólna az Özil-Messi-Villa támadósor.Özil már 3-4 éve a top játékosok között van említve. Függetlenül attól h hol játszott/játszik. Amíg itt volt csak CR volt nagyobb durranás nála a csapatból, közönség kedvenc is volt, és a független, vagy más csapatok szurkolói által is igencsak el volt ismerve. Rengeteg srác például Özilt játszott a "grundon" vagy edzéseken. Egyáltalán nem az eligazolása tette naggyá.
HozzászólásSzerző: Banán » 2013. október 29., kedd 19:00
HozzászólásSzerző: Banán » 2013. október 29., kedd 18:55
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem