HozzászólásSzerző: Jim » 2021. szeptember 30., csütörtök 15:12
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2021. szeptember 30., csütörtök 14:59
Ez hatalmas. Nacho sincs kirobbanó formában vagy Asensio, hát de azért akkor is na. A barcábol meg behív 4 embert. Csoda, hogy Fatit 1 meccsel a lábában nem hívta be.MorataMartin írta: Kapusok: Unai Simón (Athletic Bilbao), Robert Sánchez (Brighton), David de Gea (Manchester United)
Védők: César Azpilicueta (Chelsea), Pedro Porro (Sporting CP), Eric García (FC Barcelona), Aymeric Laporte (Manchester City), Inigo Martínez (Athletic Bilbao), Pau Torres (Villarreal), Sergio Reguilón (Tottenham), Marcos Alonso (Chelsea)
Középpályások: Sergio Busquets (FC Barcelona), Rodri (Manchester City), Pedri (FC Barcelona), Mikel Merino (Real Sociedad), Koke (Atlético Madrid), Gavi (FC Barcelona)
Támadók: Ferran Torres (Manchester City), Pablo Sarabia (Sporting CP), Mikel Oyarzabal (Real Sociedad), Pablo Fornals (West Ham United ), Marcos Llorente (Atlético Madrid), Yeremi Pino (Villarreal)
Komolyan mondom ez a spanyol keret megintEnrique nagyon utál minket. Ebbe a névsorba Nacho, vagy Asensio simán elférhetett volna.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2021. szeptember 30., csütörtök 14:50
HozzászólásSzerző: Buitre » 2021. szeptember 30., csütörtök 8:08
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2021. szeptember 28., kedd 12:28
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. szeptember 28., kedd 12:21
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. szeptember 28., kedd 12:15
Lampard alatt is top volt.Anthony írta:Csalóka nagyon szerintem. Tuchel rendszere a védekezésre épül, akár 8 ember is védekezik állandóan, egy ilyen felállásban jobbnak tűnnek a védők, mint amilyenek egyénileg valójában. Más rendszerben nem lesz ennyire kiemelkedő.markmadrid írta: Rudigert amikor megvette a Chelsea botranyosan jatszott. Nem is fert be a kezdobe egy ideig, de most talan a 2. Brutalisan komoly szezonjat tolja le. Rengeteget fejlodott es jelenleg szerintem a PL. Egyik ha nem a legjobb vedoje. Nem olyan elegans mint Dijk, de cserebe atjatszhatatlan. Nem tudom, hogy negy vedos renszerven is ennyire TOP lenne vagy ez a 3 vedos emeli ki ennyire, de ingyen hatalmas fogas lenne.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. szeptember 28., kedd 11:59
Csalóka nagyon szerintem. Tuchel rendszere a védekezésre épül, akár 8 ember is védekezik állandóan, egy ilyen felállásban jobbnak tűnnek a védők, mint amilyenek egyénileg valójában. Más rendszerben nem lesz ennyire kiemelkedő.markmadrid írta: Rudigert amikor megvette a Chelsea botranyosan jatszott. Nem is fert be a kezdobe egy ideig, de most talan a 2. Brutalisan komoly szezonjat tolja le. Rengeteget fejlodott es jelenleg szerintem a PL. Egyik ha nem a legjobb vedoje. Nem olyan elegans mint Dijk, de cserebe atjatszhatatlan. Nem tudom, hogy negy vedos renszerven is ennyire TOP lenne vagy ez a 3 vedos emeli ki ennyire, de ingyen hatalmas fogas lenne.
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. szeptember 28., kedd 11:51
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. szeptember 28., kedd 11:51
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. szeptember 28., kedd 11:46
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 28., kedd 11:39
Benziben még 1-2, max 3 év van valószínű, ha abból az utolsót már lyonban tölti ki, akkor ez nem lesz olyan nagy probléma..Berti írta:Csak a rendszer rejtély nekem, amiben Benz-Mbappe-Haaland egyszer lenne a pályán.Pad'em írta: Dortmund sporting director Hans-Joachim Watzke:
“Haaland is an independent personality. Anyway, at some point he will play for one of the best clubs in the world, although he is already playing in one. But I know, of course, that Real Madrid seduces him."![]()
Benzit szélre kitolni nem a legjobb választás, de másképp sehogy sem megoldható.
2 csatáros rendszerben (Benz-Haaland), úgy hogy balosok Vini a jobboson Mbappe, nagyon sok meló maradna a két belső középpályásra. Úgy sem jó.
Ti hogy láttok rá alternatívát?
HozzászólásSzerző: Kera » 2021. szeptember 28., kedd 11:37
Kisebb csapatok ellen nyomatnám a 4-2-3-1-et, hasonlóan miint a Mallorca ellen.Berti írta:Csak a rendszer rejtély nekem, amiben Benz-Mbappe-Haaland egyszer lenne a pályán.Pad'em írta: Dortmund sporting director Hans-Joachim Watzke:
“Haaland is an independent personality. Anyway, at some point he will play for one of the best clubs in the world, although he is already playing in one. But I know, of course, that Real Madrid seduces him."![]()
Benzit szélre kitolni nem a legjobb választás, de másképp sehogy sem megoldható.
2 csatáros rendszerben (Benz-Haaland), úgy hogy balosok Vini a jobboson Mbappe, nagyon sok meló maradna a két belső középpályásra. Úgy sem jó.
Ti hogy láttok rá alternatívát?
HozzászólásSzerző: chronic » 2021. szeptember 28., kedd 11:26
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. szeptember 28., kedd 11:17
Csak a rendszer rejtély nekem, amiben Benz-Mbappe-Haaland egyszer lenne a pályán.Pad'em írta: Dortmund sporting director Hans-Joachim Watzke:
“Haaland is an independent personality. Anyway, at some point he will play for one of the best clubs in the world, although he is already playing in one. But I know, of course, that Real Madrid seduces him."
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. szeptember 28., kedd 10:55
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2021. szeptember 27., hétfő 18:31
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. szeptember 27., hétfő 12:57
Rüdiger az elmúlt szezonban egyértelműen felső polcra játszotta magát, nem fog padra igazolni.Pad'em írta:8.5m-ért meg fogja venni a Sporting a Citytől. Elvileg benne látjuk Carvajal helyettesét.el magico írta: Pedro Porro meg a City játékosa, kölcsönben van a Sportingnál, sosem láttam még játszani.
Rüdiger meg bőven lehetne kezdő is, nem feltétlen kell padra igazolni. Militao-Alaba egyelőre jónak tűnik, de mögéjük/melléjük sztem bőven elférne. Inkább valami ilyesmi megoldásra szavaznék, mint vagyonokat költeni Pau/Koundé/de Ligt féle bekkekre. Persze ha marad lóvé Haaland és Mbappé leigazolása után, akkor tőlem vehetünk még hátvédet is![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. szeptember 27., hétfő 12:47
8.5m-ért meg fogja venni a Sporting a Citytől. Elvileg benne látjuk Carvajal helyettesét.el magico írta: Pedro Porro meg a City játékosa, kölcsönben van a Sportingnál, sosem láttam még játszani.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. szeptember 27., hétfő 12:30
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem