Végre lehoztuk kapott gól nélkül erre most egyet se sikerül lőni….
De kellene az a norvég gyerek…

HozzászólásSzerző: Zubkov » 2021. szeptember 26., vasárnap 14:28
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. szeptember 26., vasárnap 14:11
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. szeptember 26., vasárnap 13:51
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. szeptember 26., vasárnap 13:30
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. szeptember 26., vasárnap 13:17
Konkrétan egy gólban volt benne és Nacho ott is szépen leszopatta.A legutobbi meccseken mikor jatszott folyamatosna kaptuk rola a golokat.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 26., vasárnap 11:50
SzB írta: Miguel már most jobb, mint Mendy valaha is volt. A Melák 40 hátrapasszát és a 0 beadását nem sírom vissza egy percre sem. Asensio a hétközi pozíciójában megállíthatatlan volt*
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 26., vasárnap 11:43
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2021. szeptember 26., vasárnap 11:41
Azert ez eleg eros naSzB írta: Miguel már most jobb, mint Mendy valaha is volt. A Melák 40 hátrapasszát és a 0 beadását nem sírom vissza egy percre sem. Asensio a hétközi pozíciójában megállíthatatlan volt, ahogy Valverde is, ugyanúgy kellett volna kezdeni. Asensio nem fáradt, régen kérte, hogy vigyék vissza középpályára, de ez Zidane agyába nem fért be. Most is jól passzolt, jól forgatott, és végig hajtott. De legalább Ancelotti rájött, hogy LV-t a pálya közelébe nem szabad engedni, végülis a botcsinálta jobbhátvédünkről - kis szerencsével ugyan - de nem kaptunk gólt. LV esetén ebből 0:2 lett volna. Santost már a nyár óta nyomni kellett volna, hogy legyen rutinja. Nagyon jók a beadásai.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. szeptember 26., vasárnap 10:23
Nem értem a kifogást, a Villarrealnak sem konnyebb a menetrendje. Szimplán kitaktikáztak minket.petiamadridista írta:Így vagyok ezzel én is.Nzedge írta:
Borzasztóak a lövései, de így is benne volt a legnagyobb veszély az ellenfél kapujára. Nekem tetszett ma is.
De másik topikban írtam, hogy irgalmatlan sok rossz passz és elképzelés volt.
Azért ha belegondoltok ez már a 7.!!! forduló volt és még szeptember van. Közben meg volt már BL meg lesz is mindjárt, ja meg ugye egy laza 3 meccses vállogatott szünet.
Utálom Piquet de abban azért van valami,.hogy orrba szájba meccsek vannak. A ligában 1 hete kb nincs is pihenőnap. Minden nap van egy meccs,.valaki játszik valakivel.
Ezen kell valamit változtatni.
Nem véletlen,.hogy a Bayernen kívül az összes nagy csapat már eddig is mutatott teljes meltdownokat, ezek közül még ehhez a maihoz hasonlóak voltak a jobbak.
Ma is kikapott : Tico, Dortmund, Man U.
X-elt: Inter,.Pool, Real.
Gyakorlatilag a Milanon meg a PSGn kívül senki nem hozta magát ma.
Az angol rangadó külön téma.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. szeptember 26., vasárnap 8:55
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. szeptember 26., vasárnap 8:52
Most aztán sokra mentünk volna a bedásokkal. Raúl Albiol nagyjából százból száztízet fejelt volna ki röhögve.SzB írta: Santost már a nyár óta nyomni kellett volna, hogy legyen rutinja. Nagyon jók a beadásai.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. szeptember 26., vasárnap 8:19
HozzászólásSzerző: SzB » 2021. szeptember 26., vasárnap 8:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. szeptember 26., vasárnap 6:58
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. szeptember 26., vasárnap 0:29
Ja sajnos most Ancelotti hülyeségeket húzott, túlvariálta feleslegesen. Értelmesebb lett volna egy Nacho jobbhátvéd, Miguel bal, Fede-Cama közép, előttük Modric v Asensio (a hétközi mester hármasát honorálva), Casemiro meg pad, amíg ennyire homályban van.flori írta:Támogatom a kísérletezgetést, de ez most nagy öngól volt. Rutintalan és bizonytalan még Miguel, de Nacho is életveszély a baloldalon, a jobboson sokkal megbízhatóbb játékot nyújt. Így kiheréltük Valverdét is, aki most nagyon nem érezte a posztot, középről meg hiányzott. Borzasztó volt ma csapat, de adtunk egy félidő előnyt.Valahogy próbálja keresni a jhv posztot sajnos.
Szerintem a téli szünetig ez a kísérletezés lesz, hogy ki lesz oda a megfelelő ember.
Nyomni kell a fiatalokat, ezt a fáradt Isco, Hazard, Asensio fogatot meg csak a habi meccseken pörgetni, mert konkrétan semmit sem jelent hogy a pályán vannak, zéró lendület, tekeredés a labdára meg beadogatások a 90 méteres Albiolra.Remélem Mendy meggyógyul lassan, inkább legyen rendben a védekezés, sokat jelentett a francia eddig is.
ui: Alaba óriási király.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. szeptember 25., szombat 23:51
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2021. szeptember 25., szombat 23:27
Alaba nagyon adja, jó vétel volt.flori írta:Támogatom a kísérletezgetést, de ez most nagy öngól volt. Rutintalan és bizonytalan még Miguel, de Nacho is életveszély a baloldalon, a jobboson sokkal megbízhatóbb játékot nyújt. Így kiheréltük Valverdét is, aki most nagyon nem érezte a posztot, középről meg hiányzott. Borzasztó volt ma csapat, de adtunk egy félidő előnyt.Valahogy próbálja keresni a jhv posztot sajnos.
Szerintem a téli szünetig ez a kísérletezés lesz, hogy ki lesz oda a megfelelő ember.
Nyomni kell a fiatalokat, ezt a fáradt Isco, Hazard, Asensio fogatot meg csak a habi meccseken pörgetni, mert konkrétan semmit sem jelent hogy a pályán vannak, zéró lendület, tekeredés a labdára meg beadogatások a 90 méteres Albiolra.Remélem Mendy meggyógyul lassan, inkább legyen rendben a védekezés, sokat jelentett a francia eddig is.
ui: Alaba óriási király.
HozzászólásSzerző: flori » 2021. szeptember 25., szombat 23:20
Támogatom a kísérletezgetést, de ez most nagy öngól volt. Rutintalan és bizonytalan még Miguel, de Nacho is életveszély a baloldalon, a jobboson sokkal megbízhatóbb játékot nyújt. Így kiheréltük Valverdét is, aki most nagyon nem érezte a posztot, középről meg hiányzott. Borzasztó volt ma csapat, de adtunk egy félidő előnyt.Valahogy próbálja keresni a jhv posztot sajnos.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. szeptember 25., szombat 23:15
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2021. szeptember 25., szombat 23:05
Valahogy próbálja keresni a jhv posztot sajnos.Csabi írta: carletto valahogy nagyon szetcsapta a kp-t erre a meccsre. ez a valverde-nacho szél meg feltette az i-re a pontot
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem