ziro4vr írta:
Srácok ha kishoppingoltátok magatokat inkább segítsetek.

Játékmenet milyen, van fejlődés? Én a 21et meg se vettem, 20hoz képest ad újat, szebbet, jobbat?
Itt az is fontos lehet, hogy az ember fut ot tol, vagy haverokkal, esetleg maganyosan unalom ellen elvan a kick offban offline.
Ps4 verziót nem tudom, de next genen szép. Nagyon smooth, de lassabb. Ujitasok minden evben aprobbak. Idén tetszik a védekezésben segítő, sárga indokátor, illetve, hogy stick el emberváltás precízebb lett és pontosabb.
Jelenleg azt látom, hogy a kapusok o.p k. Illetve visszatért a timed finishing. No nem a 19ben megismert 40rol is gól, de nem is a tavalyi es azelőtti használhatatlan. Most valahogy eltalálták a balanszt és már most latszik, hogy a finesse lövés erős lesz idén.
Hal isten egyenlőre nem pace orientált. Legalább is az elmult évekhez képest nem annyira dominál.
Possessionre épül a gameplay leginkább.
A left stickes dribli a legjobb skilmoves, ha lehet annak tekinteni. sokan próbálják a metat kikiserletezni, ugy látszik az 5vedo, drop back, működik, ami szomorú.
Animációk szebbek. A labda, a háló mozgása, aprosagok jók. Pl.: Halaand mozgása, jellegzetes futása egy az egybe ugyanaz. Firts touch skill moves jok. Lefordulásos labdaatvetel bejött.
Megegyszer. Mindenki dontse el mire veszi meg ezt. A fut igy is ugy is szét lesz patchelve es az idegedet eszi meg a szokasos szarokkal. Ismerjük az ea t.
Ha hobbiból jatszadozol arra tökéletes lesz, mint minden évben.