szerintem azért egy kicsit többen.R.M.C.F írta:Na....akkor már ketten mondjuk ezt.

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. november 4., hétfő 22:16
szerintem azért egy kicsit többen.R.M.C.F írta:Na....akkor már ketten mondjuk ezt.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 4., hétfő 22:13
Na....akkor már ketten mondjuk ezt.A francia válogatott hátvéd elismerte, hogy a Real Madridnak javulnia kell a védelemben, ugyanakkor megjegyezte, hogy ez nem csak a védőkön múlik: az egész csapatnak egységesebben kell megakadályozni az ellenfél támadásait
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 4., hétfő 22:05
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 2., szombat 13:54
Szerintem is ha nem Benzema,akkor Morata kezd centerbe....és van egy olyan érzésem hogy Kázmér játszik.Sőt még az sem kizárt hogy kezd.Ezt érzem mióta láttam hogy benn van a keretben...Én is Jesét kezdetném... Azok után, hogy múltkor lehetőséget sem kapott.. Megérdemelné. Casemirot úgysem fogja bedobni.. Bár én játszatnám, már rég játszattam volna többször is.. De megértem Carlot is, elfogadom az álláspon
tját..
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. november 2., szombat 13:21
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. november 2., szombat 12:57
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 2., szombat 12:56
Van egy olyan érzésem, hogy ma Jesé helyett Moratat fogunk látni. Mostanában nem játszott így rajta a sor...Matt009 írta: Ez az a meccs, amikor kezdő lehet.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 2., szombat 12:47
Ez az a meccs, amikor kezdő lehet.R.M.C.F írta:Nincs ezzel gond....akkor be kell hozni korán jesét,mondjuk a 55-60 percben....és szépen lehet haladni vele lassan....év végére kellene elérni azt hogy minden meccsen játsszon,és legyen is néha kezdő. Nem kell több még.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 2., szombat 12:41
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 2., szombat 12:14
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 2., szombat 11:53
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 2., szombat 10:17
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. november 2., szombat 10:13
én meg megfordítanám az egészet, és feltenném neki a kérdést, h nem lehet azért nincs normális középpályánk mert ezen, vagy akármi más okból ragaszkodik Khedirához? Vele aztán várhatjuk a csodát. Simán kipróbálhatná Casemirot, vagy mostmár akkor Illarra-Xabi-Modric. De sztem még Isco is képes kp-n játszani 433-ban amolyan Iniestás szerepkörben.schranzer írta: De ez mondjuk rendjén is van, mert van logika abban, amit mond. Hogy a csapat legfontosabb része a kozeppalya egyben a csapat leggyengébb része is, es amig nincs kiforrt jateka a csapatnak ami legfokeppen a kozeppalyatol fugg, addig nem is epitheti be a fiatalokat ebbe a csapatrészbe. Itt arra gondol Carlo (es nyilván Illarramendit is hosszutavra vették) hogy a kialakulo rendszerbe aztán fokozatosan betudja épiteni a fiatalokat, akiknek majd aztan konnyebb illeszkedni ebbe a rendszerbe.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. november 2., szombat 9:48
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 2., szombat 8:21
Ez tetszene nekem is, épp itt az ideje, hogy a rotálás elérje a hercegünket... még a végén visszaesik a hatalmas teljesítménye, azért azt nem engedhetjük meg magunknak...wZoLee7 írta:mostani nyilatkozat alapján Casemiro nem Xabi, hanem Khedira helyén lesz, ha lesz egyszer végre...
szerintem így fog kinézni a kezdő a Rayo ellen
Lopez, Carvajal-Pepe-Ramos-Marcelo, Xabi-Modric-DM, Bale-CR-Benzema
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 1., péntek 15:41
HozzászólásSzerző: jansky » 2013. október 30., szerda 10:36
Remélem a kupában kap majd lehetőséget.Kerlon írta:Casemiro se az a fel-alá robotoló típus, a posztján meg Illarramendi jobb és Alonso visszatérésével még kevesebb lehetőséghez juthat. Vagy komolyan kell venni vagy kölcsön kell adni és jövőre lehetne Illarra cseréje, ha Alonso távozik.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 30., szerda 10:34
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. október 30., szerda 10:27
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 30., szerda 9:35
riporter: "Az idei előszezon során a Real nagyon jól játszott Casemiróval, most meg úgy tűnik, mintha eltűnt volna."jansky írta:De hová tűnt Damon Hi.. akarom mondani Casemiro?
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem