Camavinga kezen nekem is feltunt. Nem vagyok meglepveRealista24 írta: Azt észrevettétek amúgy, hogy Karim után már Asensio, Vini és Camavinga is kötéssel a kezén játszik?![]()

HozzászólásSzerző: lestat » 2021. szeptember 24., péntek 9:43
Camavinga kezen nekem is feltunt. Nem vagyok meglepveRealista24 írta: Azt észrevettétek amúgy, hogy Karim után már Asensio, Vini és Camavinga is kötéssel a kezén játszik?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. szeptember 24., péntek 9:40
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 23., csütörtök 14:16
Jajj, az nekem is nagyon tetszett. Beileszkedett szerintem jól, együtt van a banda..Buitre írta: Alaba csapkodta is Militao fejét a tegnapi majdnem-gólpassza (Asensio első gólja) után, biztosan tudatos meló van mögötte
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. szeptember 23., csütörtök 13:44
Asensio 2.góljánál volt, de igen. Jó látni, hogy Alaba mindig elsőként gratulál mindenkinek. Nagyon pozitívan csalódtam benne, krva nagy igazolás volt.Buitre írta:Alaba csapkodta is Militao fejét a tegnapi majdnem-gólpassza (Asensio első gólja) után, biztosan tudatos meló van mögöttePad'em írta: This Alaba-Militão centre-back partnership is making a big difference to Real Madrid’s build-up. 5 out of their 6 goals vs Mallorca, came from one of Alaba or Militão driving into midfield & finding a progressive forward pass into the final third. Elite level build-up play.
![]()
HozzászólásSzerző: Buitre » 2021. szeptember 23., csütörtök 12:31
Alaba csapkodta is Militao fejét a tegnapi majdnem-gólpassza (Asensio első gólja) után, biztosan tudatos meló van mögöttePad'em írta: This Alaba-Militão centre-back partnership is making a big difference to Real Madrid’s build-up. 5 out of their 6 goals vs Mallorca, came from one of Alaba or Militão driving into midfield & finding a progressive forward pass into the final third. Elite level build-up play.
![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. szeptember 23., csütörtök 11:42
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. szeptember 23., csütörtök 11:31
Haaland, Mbappé érkezésével ez még tovább fog javulni.El Sie7e írta: a tegnapi csapat átlagéletkora 24,7 volt(kezdő 11 és az összes pályáralépő játékossal számolva is ez jön ki kerekítve)
komoly építkezés folyik kéremszépen![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. szeptember 23., csütörtök 11:01
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. szeptember 23., csütörtök 10:07
Elő ne vegyük AsensiotANDS írta:Vini azért adott tegnap is gólpasszt, és adott volna többet is, ha Ase 1 méterről berúgja.wZoLee7 írta: Azért nem semmi amit hozunk eddig. CA összerakta a csapatot, megvan az az önbizalom amivel lerohanunk egy gyengébb csapatot és nem az előző évek szenvedése megy. Brutál sebesség előnyünk volt a kp-n amit ki is használtunk. Látta mindenki, hogy LV védőként nagyon rossz, ment is oda Nacho és ezzel szerintem sokkal stabilabbak lettünk hátul. Mendy és Carvajal visszatéréséig ez a legjobb védelmünk. Hatalmas pacsi amiért Casemiro és Modric egy percet sem játszott. Asensio tegnap jól használta ki az ellenfél gyengeségeit, az újpozíciója jobban fekszik neki. Nem kell senkit megvernie álló helyzetből. Lendületből jöhet a második hullámmal. Ez szerintem csak az ilyen csapatok ellen fog működni, mert a mezőnyben végzett munkája kevés lesz egy jobb csapat ellen, de ha az ilyen meccseket hozza nekünk, akkor már megéri. Viniciusnak semmi nem akart összejönni, lehet neki is kijárna egy kis pihenő, ahogy Benzemának is. A francia brutális, mindenhol ott van, minden meccsen a maximumot nyújtja.
Összességében nekem ez a szezon kezdés nagyon tetszik, egyben van a csapat, az újak remekül illeszkednek a csapatba
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. szeptember 23., csütörtök 9:12
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. szeptember 23., csütörtök 0:53
az nem semmilordgabi írta: Legutóbbi spanyol játékosunk aki triplázott Raúl volt, 2009-ben a Sevilla ellen.![]()
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. szeptember 23., csütörtök 0:03
Sajnalom, telhetetlen lettem. 6 gol alatt lofasz az egesz.petiamadridista írta:Végre ??sonic írta: Vegre egy elvezetes galameccs. Mar hianyzott. Igaz ez csak a Mallorca volt akiket azert gyakran megszorunk. De nem erdekel.![]()
10 napja vertek a srácok 5-t a Celtának.![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. szeptember 23., csütörtök 0:03
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. szeptember 23., csütörtök 0:01
Végre ??sonic írta: Vegre egy elvezetes galameccs. Mar hianyzott. Igaz ez csak a Mallorca volt akiket azert gyakran megszorunk. De nem erdekel.![]()
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. szeptember 22., szerda 23:56
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. szeptember 22., szerda 23:54
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. szeptember 20., hétfő 20:11
Szép, csak pont annyit értünk el vele, mint 2015-ben a 20+ meccses győzelmi szériás rekorddal. Semmit.flori írta: Real Madrid have lost ONE game since the end of January this year ( 8 months ) and that game was against Chelsea.
Ez is menő azért.
HozzászólásSzerző: flori » 2021. szeptember 20., hétfő 19:31
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. szeptember 20., hétfő 16:52
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. szeptember 20., hétfő 15:00
azért arra azt mondani, hogy KÉZ volt. gratulálok._Bushido_ írta: Valencia drukker haver szerint Benzema gólját kezezés előzte meg, a fraditól is egy ilyesmi gólt vettek el a Leverkusen ellen. Szerintetek?
Reméljük Casemiro is lassan belejön, mert mostanában nem az igazi.
Eléje egyszer megnézhetnénk a Cama-Valverde párost kezdőként.
Kár, hogy a 100+ milliós hazardnak játszania kell és épp most sérült le megint Bale, amikor a válogatottban jól ment neki.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem