Rodrygo nagyon szépen megoldotta, így kell

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. szeptember 22., szerda 23:07
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. szeptember 22., szerda 23:06
Jo, azert ezzel ne siessunk, mert Asensio lehet most fel evig semmit nem fog csinalni. Plussz ahhoz, hogy Asensio gyenge vedekezese ne erzodjon kell ez a borzalmasan pontatlan es hezagos ellenfel is, kp n teljesen megfuthatoakTjacks írta:Úristen ez így leírva mindent elmond iscorólCsabi írta: isco létjogosultsága teljesen megszűnt. asensio jobban lehozza a posztját![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. szeptember 22., szerda 23:05
Teljesen mindegy ki más hibázik előtte, meg ne magyarázzuk már hogy ott nem nézte beSteve írta:A gól előtt sajnos Militao szállt el, azért lett zavar a védelemben..de le van xarva válaszoltunk rá.Halfkey írta:
Gólnál mondjuk sztem nagyon lassan indult el, simán eltolták mellette.
Legalább mégnagyobb pofon volt a Mallorcának, hogy hiába lőnek, ne reménykedjenek..![]()
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2021. szeptember 22., szerda 23:03
De a beadni azt 5x jobban tud, mint Mendy, védekezésben még fejlődnie kell az biztos.Realista24 írta: Miguel amúgy gyenge sztem.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. szeptember 22., szerda 23:02
Úristen ez így leírva mindent elmond iscorólCsabi írta: isco létjogosultsága teljesen megszűnt. asensio jobban lehozza a posztját
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. szeptember 22., szerda 23:01
Szerintem összességében gyenge játékos még, de potenciál lehet benne. Az a jó, hogy ilyen meccseken tud tapasztalatot szerezni és tanulni, aztán majd kiderül. Mindenesetre én nagyon várom vissza Mendyt.Realista24 írta: Miguel amúgy gyenge sztem.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2021. szeptember 22., szerda 23:01
+Militao 23, 7 db 25 év alatti játékos, látszik is, jó nagy tempója van a meccsnek.Pad'em írta: Örömkönnyek, hát milyen focit tolunk megint. Gracias Carlo, még Asensióról is elhiszem, hogy focista![]()
Amúgy korban nem vagyunk rosszak most: Camavinga 18, Miguel 20, Rodrygo 20, Vini 21, Fede 23, Asensio 25 - meg is látszik a tempón
Militao megint god modeban, mindenhol ott van, plusz a 3. gólnál a felpassza Benznek![]()
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. szeptember 22., szerda 23:00
Pont ezen agyaltam én is,hogy Ramos távozása is meghatározza a csapat egységét most!BlancoMark írta:Szerintem Ramos távozása is jót tehetett. Kicsit felborultak az erőviszonyok a csapaton belül, mindenki tisztalappal. Nincsenek igazi hangadók.sonic írta:
En is igy vagyok vele.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. szeptember 22., szerda 22:58
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. szeptember 22., szerda 22:58
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. szeptember 22., szerda 22:57
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. szeptember 22., szerda 22:56
Szerintem Ramos távozása is jót tehetett. Kicsit felborultak az erőviszonyok a csapaton belül, mindenki tisztalappal. Nincsenek igazi hangadók.sonic írta:En is igy vagyok vele.Faust írta: Anyam, de orulok hogy ZZ lelepett.![]()
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. szeptember 22., szerda 22:54
En is igy vagyok vele.Faust írta: Anyam, de orulok hogy ZZ lelepett.
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. szeptember 22., szerda 22:53
A gól előtt sajnos Militao szállt el, azért lett zavar a védelemben..de le van xarva válaszoltunk rá.Halfkey írta:Gólnál mondjuk sztem nagyon lassan indult el, simán eltolták mellette.Steve írta: Alaba sem kimondottan az a megilletődött újonc képét mutatja.![]()
Nem semmi azért ez sem. Átveszed a világ legjobb hátvédjének a helyét, full új közeg. Rakosgatnak a szélre, középre, de neki mindegy, lehozza amit kell. Elég imponáló.
HozzászólásSzerző: el magico » 2021. szeptember 22., szerda 22:52
Ázsiai társa, a Kang-In Lee pengébbnek tűnik, mint ő. Ügyes gyerek ez a Kubo, de felfalják reggelire a fizikuma miatt, és még nem is Mendy van az oldalánwZoLee7 írta: Kubo egyebkent borzasztoan gyengenek tunik, ahogy nalunk Rodrygo is
HozzászólásSzerző: gabormadrid » 2021. szeptember 22., szerda 22:51
nekem ez vmiért nem működik...johnny911 írta:https://redi1.soccerstreams.net/event/r ... eam/696684gabormadrid írta: Linket please!
Használhatót!
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. szeptember 22., szerda 22:50
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2021. szeptember 22., szerda 22:50
+1tcskhun írta: Nagyon komoly támadásokat vezet a csapat![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. szeptember 22., szerda 22:49
Gólnál mondjuk sztem nagyon lassan indult el, simán eltolták mellette.Steve írta: Alaba sem kimondottan az a megilletődött újonc képét mutatja.![]()
Nem semmi azért ez sem. Átveszed a világ legjobb hátvédjének a helyét, full új közeg. Rakosgatnak a szélre, középre, de neki mindegy, lehozza amit kell. Elég imponáló.
HozzászólásSzerző: flori » 2021. szeptember 22., szerda 22:49
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem