Legutóbbi spanyol játékosunk aki triplázott Raúl volt, 2009-ben a Sevilla ellen.

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. szeptember 23., csütörtök 0:03
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. szeptember 23., csütörtök 0:01
Végre ??sonic írta: Vegre egy elvezetes galameccs. Mar hianyzott. Igaz ez csak a Mallorca volt akiket azert gyakran megszorunk. De nem erdekel.![]()
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. szeptember 22., szerda 23:56
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. szeptember 22., szerda 23:54
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. szeptember 20., hétfő 20:11
Szép, csak pont annyit értünk el vele, mint 2015-ben a 20+ meccses győzelmi szériás rekorddal. Semmit.flori írta: Real Madrid have lost ONE game since the end of January this year ( 8 months ) and that game was against Chelsea.
Ez is menő azért.
HozzászólásSzerző: flori » 2021. szeptember 20., hétfő 19:31
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. szeptember 20., hétfő 16:52
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. szeptember 20., hétfő 15:00
azért arra azt mondani, hogy KÉZ volt. gratulálok._Bushido_ írta: Valencia drukker haver szerint Benzema gólját kezezés előzte meg, a fraditól is egy ilyesmi gólt vettek el a Leverkusen ellen. Szerintetek?
Reméljük Casemiro is lassan belejön, mert mostanában nem az igazi.
Eléje egyszer megnézhetnénk a Cama-Valverde párost kezdőként.
Kár, hogy a 100+ milliós hazardnak játszania kell és épp most sérült le megint Bale, amikor a válogatottban jól ment neki.
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. szeptember 20., hétfő 14:55
Azzal a különbséggel, hogy ott kezet ért a labda, itt meg vállat. Szóval mindkét helyen helyes ítélet született szerintem._Bushido_ írta: Valencia drukker haver szerint Benzema gólját kezezés előzte meg, a fraditól is egy ilyesmi gólt vettek el a Leverkusen ellen. Szerintetek?
Reméljük Casemiro is lassan belejön, mert mostanában nem az igazi.
Eléje egyszer megnézhetnénk a Cama-Valverde párost kezdőként.
Kár, hogy a 100+ milliós hazardnak játszania kell és épp most sérült le megint Bale, amikor a válogatottban jól ment neki.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. szeptember 20., hétfő 14:40
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 20., hétfő 14:14
Professore írta: Hát gyerekek nem tudom de én a körülményeket is nézve nem venném elő Carlo pápát. Nyertünk nem is érdemtelenül. Egy olyan meccs volt ahol az X lett volna talán a korrekt de az hogy közünk nem volt erős túlzás. Voltak helyzetek nem egy, csak éppen a befejezzésekkel volt gond. Szerencsés gól is tény, de a másik oldalon is azért volt a gólnal makkfaktor szóvál ez is relatív.
Azt nem lehet mondani hogy unalmasak a meccseinek (ilyen-olyan okokból) nekem már ez is elég. Sokkal direktebb, támadóbb a játék sokszor egészen élvezetes. Csak így tovább és akkor leesik legalább egy cím is idén. Aztán remélhetőleg a védelem is feljavul. Carlo előző ciklusban is voltak az elején gondok az egyensúlyal de aztán csak összerakott egy bitang csapatot az öreg.
HozzászólásSzerző: Gabriel » 2021. szeptember 20., hétfő 12:06
HozzászólásSzerző: Professore » 2021. szeptember 20., hétfő 11:09
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. szeptember 20., hétfő 11:02
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. szeptember 20., hétfő 10:26
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. szeptember 20., hétfő 10:07
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. szeptember 20., hétfő 9:59
Szart se érdemeltünk, nemhogy 3 pontot. Eszméletlen szenvedés volt az egész. A védelem bohózat, a középpálya átjáróház, Carlo meg érthetetlen, hogy gondolta ezt a mait.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. szeptember 20., hétfő 9:09
HozzászólásSzerző: el magico » 2021. szeptember 20., hétfő 8:45
A második számú mezünk a sötétkék, ez a tegnapi türkiz-zöldes cucc a harmadikfüst írta: Amúgy lehet hogy ciki így szeptember végén rákérdezni.... de nem úgy volt, hogy sötétkék az idegenbeli mezünk?
Eléggé le vagyok maradva, meg a a mezek kinézete nálam aztán teljesen marginális kérdés, de aszittem csecse sötétkékben toljuk idegenben.
Bár az is igaz hogy a Valencia ellen hagyományosan valami elbaszott kombinációban lépnek pályára az urak, fehér szett fekete zokni, fehér felső fekete alsó, meg ilyenek, mikor hogy.
Alaba nagyon stabil középen, jól irányítja a védelmet, kell ő oda. Más kérdés, hogy én is inkább Nachot tenném ki jhv-nek LV helyett, és balra mehetne Miguel.flori írta: Annak mi az értelme, hogy Nacho játszik balhátvédet? Alaba 10 évig volt az, Nacho meg mindig középhátvéd. Érthetetlen.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 20., hétfő 8:39
Minden egyes szó igaz..flori írta: Hazardnak nagyjából 5 meccse van még, aztán Vini váltótársa lesz, ha nem megy a brazilnak. Végig valakinek a kezét fogta elől, folyamatosan csúszásban volt a védekezés miatta. Szupi volt ez a félZidanecsel, az év végi skill videóba tökéletes, csak pontot nem adnak érte. Ahogy eddig is, a szokásos teremfocis teljesítmény, félmafla cerka a strandon. Carlo még eljátssza ezt párszor, hogy úszunk a félidőben, aztán a hetedik bések kiszorítják a 160 milliós csillagunkat. Én azt mondom megéri.
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem