Elégedett én sem vagyok, bár nekem csak 1 dolog bántja a szemem: Haz., a többiek:
Körte: 2 ziccert megint fogott.. Szép..
Dani/LV: hát ez nagyon szomorú, egyrészt, hogy Carva megint off valami izom/húzódás miatt, mibe sérült meg? LV meg: hagyjuk is

, lelkes aranyos és ennyi..
Eder-Alaba: jók voltak, a sógor egyértelmű vezér lett, mutogat, irányít, stb.. Télen úgy voltam vele, hogy befürdünk, ha SR4 utódnak gondoljuk, középen nem éreztem annyira biztosnak, inkább kkp és bh-ként használtam volna. De eddig jól rámcáfol szerencsére. Most van 3 stabil kh (Eder, ő, Nacho), akik közül kettő többposztos, végülis elég.
Nacho: inter elleni nem túl nagy veszély előre, de gyors, és visszaér
Case, Modric, Fede: jók, de már egyértelmű fáradnak, de majd erről mindjárt
Kurafi (imádom, jobb mint az én bolondVini-m) és B9: megmentették a seggünket. Bár Vini hiányosságai még átütik a monitort, de dolgozik, és Capello óta tudjuk, hogy aki dolgozik, annak szerencséje is lesz -> lásd a gólja
Benz meg: másnál az a gól, nem gól

, hogy kellett arra érkezni, a fejét beletenni? Hát más hozzá se ér, a kapus ugyanúgy leüti az emberét, de a másik védő kifejeli, azt marad az 1-1.. De Benz.. wow..
és akkor Haz.:
1/ ez még mindig iszonyú dagadt: különösen amikor Correirával (vagy ki az a vak) zúztak, látszott a hordó teste, de előtte is volt vmi befordulása: akkora a p*csája, hogy kitölti gatyáját
2/ ebben a 4231-ben nem is nettó emberhátrány, hanem inkább helyből kettő, mert miatta Fede is kiesik középről.
flori írta:
Hazardnak nagyjából 5 meccse van még, aztán Vini váltótársa lesz, ha nem megy a brazilnak. Végig valakinek a kezét fogta elől, folyamatosan csúszásban volt a védekezés miatta. Szupi volt ez a félZidanecsel, az év végi skill videóba tökéletes, csak pontot nem adnak érte. Ahogy eddig is, a szokásos teremfocis teljesítmény, félmafla cerka a strandon. Carlo még eljátssza ezt párszor, hogy úszunk a félidőben, aztán a hetedik bések kiszorítják a 160 milliós csillagunkat. Én azt mondom megéri.
Minden egyes szó igaz..
Támadásnál mindig valaki sarkán áll, akárhol tűnik is fel, futni büdös neki, értelme az embernek semmi..
Persze, lehetne játszani ezt az óvatosabb 4231-et, de akkor Case+Fede kéne középre, Haz akkor ellötyöghetne úgy csak 1 ember mínuszban lennénk. Így nem lehet.. Ótvar semmi amit mutat..
Kis túlzással, amint lejött, rúgtunk is kettőt...
Mallorca ellen 1-2 arc kaphat majd pihenőt, Cama nyugodtan kezdhet Case vagy Fede helyén (de valamelyik azért kezdjen, mert lesz sz@r különben), MG is.. Benz gurítson kettőt gyorsan az elején, aztán már a 30iktól jöhet helyette Jovic..
Captain Frenchfries többet árt, mint használ, ha nem hajlandó melózni, akkor lesz csere fél órára vmelyik szélső helyett. Nekem nagyon böki a szemem, a játszatása miatt borul a középpályá, ugrik a stabilitás.. Ez nem okés..