Professore írta: Hát gyerekek nem tudom de én a körülményeket is nézve nem venném elő Carlo pápát. Nyertünk nem is érdemtelenül. Egy olyan meccs volt ahol az X lett volna talán a korrekt de az hogy közünk nem volt erős túlzás. Voltak helyzetek nem egy, csak éppen a befejezzésekkel volt gond. Szerencsés gól is tény, de a másik oldalon is azért volt a gólnal makkfaktor szóvál ez is relatív.
Azt nem lehet mondani hogy unalmasak a meccseinek (ilyen-olyan okokból) nekem már ez is elég. Sokkal direktebb, támadóbb a játék sokszor egészen élvezetes. Csak így tovább és akkor leesik legalább egy cím is idén. Aztán remélhetőleg a védelem is feljavul. Carlo előző ciklusban is voltak az elején gondok az egyensúlyal de aztán csak összerakott egy bitang csapatot az öreg.
Szerintem nem érdemelt pontot a valencia. Azon túl, hogy mindenki repetázott náluk a gumibogyószörpből meccs előtt, nem tettek más érdemit a pontszerzésért. A holtfáradt középpályánk, megfejelve Edenbarát 0 teljesítményével, tartotta őket meccsben.
Végre van 5 középpályásunk (Kroos már labdázott, írták a topikjába), Benz. után végre van még 1 ember, aki értelmezhetőt tud néha mutatni. Az elkerülhető hibákat (mint Eden játszatása

Az inter is jó formában van, nem véletlen kellett vért izzadni ellenük szerdán. Az első komoly erőmérők megvoltak, a hibák látszódnak, rájuk kell feküdni és még jobbak leszünk.. Ha okosan forgatjuk középen a CMK, Fede, Cama ötöst, Benzit életben tartjuk (mert Vini elpusztíthatatlan