Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. szeptember 20., hétfő 0:41

Karim Benzema and Vinicius Jr. in La Liga this season:
5 Matches, 11 Goals, 6 Assists

A király és a kurafi. :salute: :D

A liga élén.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. szeptember 20., hétfő 0:30

Hagyjuk már ezt, hogy 2 öreg nem lehet egyszerre a pályán. Szar volt a felállás és Casemiro sem a legszebb napjait éli. A Mallorca ellen kapnak néhányan egy kis pihenőt és remélhetőleg mindenki jobb állapotban lesz a Villarreal elleni meccsen. Nagyon szurkolok Camanak de minden eddigi alkalommal csak a hajrára vagy azelőtt néhány perccel állt be, pont amikor mi uraltuk a játékot és így persze könnyebb kitűnni. Semmit nem akarom levonni az érdemeiből, le a kalappal előtte, de csak akkor kapunk majd róla igazán tiszta képet ha kezdeni fog és játszik legalább 60-70 percet egyhuzamban. Szerintem ha Ő és Fede egymás mellett tolnának végig egy meccset, akkor érezhető lenne Case vagy Modric/Kroos hiánya, de ez persze majd kiderül. Cáfoljanak rám :D
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. szeptember 19., vasárnap 23:17

Kerlon írta:
ziro4vr írta: Alaba meg Camavinga jók, az új edző okozta boost valamennyire látszik, de alapvetően a különbség tavalyhoz képest, hogy nem 1 hanem 2 veszélyes ember van elöl, ami nagyon nem mindegy.
Sokkal direktebben is támadunk. Nem véletlen a több gól.
Némi változás van, de számold bele azt is hogy Kroos pl nincs.

Más kérdés, hogy Cama meg Valverde ha van az már egy európai szinten is komoly fizikumu és sebességű kp, egy Kroos meg Modric nagyon lassú oda már együtt.
Nem illik.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2021. szeptember 19., vasárnap 23:15

Alaba amugy nem volt szar a vegen ahogy fellepkedett a kpra.
Lenne normalis kh, siman lehetne ott is gondolkozni rajta
ZIDANE

whitemadrid

HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2021. szeptember 19., vasárnap 23:13

Nekem csak annyi értékelésem lenne, hogy kijelenthetjük a CKM nek annyi.
A 3 öreg közül ha kettő a kpn van akkor az már nem működik mint rég.
Kell a frissítés a kp-ra.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. szeptember 19., vasárnap 23:10

De rég kellett már felugrani gólnál. :mrgreen:

A második félidőkre rendre jobban jövünk ki, Ancelotti jól nyúlt bele, nagyon nem fekszik nekünk ez a felállás, Hazardt nem bírja el a csapat. Annak mi az értelme, hogy Nacho játszik balhátvédet? Alaba 10 évig volt az, Nacho meg mindig középhátvéd. Érthetetlen.

Camavingát be kell dobni már a kezdőbe, őserő van benne, kavargassanak kicsit Fedével, valamelyik öreg meg mehet be melléjük.

Végre megvertük ezt a kva Valenciát, érhetetlen mennyire nem ment itt az utóbbi években. Szép volt!
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. szeptember 19., vasárnap 23:07

ziro4vr írta: Alaba meg Camavinga jók, az új edző okozta boost valamennyire látszik, de alapvetően a különbség tavalyhoz képest, hogy nem 1 hanem 2 veszélyes ember van elöl, ami nagyon nem mindegy.
A játék más elemeiben is alapvető különbség van...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. szeptember 19., vasárnap 23:06

Nyertünk.
Jó volt ez így.

A Valencia erős csapat ez a liga egyik legnehezebb pályája. Sokszor szoptunk itt Kroosszal CR7el is.
De a hazaiak teljesen elfáradtak az uccsó 30 percre, akárcsak az Inter szerdán. Az erőnlét kurva jó!!!!!. A kp kicsit gyenge, de Cama ma is kurva jól szállt be, valamint ott lesz még Kroos is. Bőven van anyag amivel javulhatunk a kpn.
Hazard ma nem volt rossz.
Alakulni fog ez.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. szeptember 19., vasárnap 23:05

50. perctől le volt dominalva a valencia, csak az az egy helyzetük volt, amit Dóra bevert. azt is vazkez szponzorálta

a védelmünk nagyon hiányos. miguel többet játszhatna, és nacho mehetne jobbra, mert carvajalra alapozni nem lehet, vazkez meg...

a kp-n cama alap már, remélem ancelotti se szarakodik már sokáig. mellette valverde, a harmadik meg az egyik öreg.

hazard megint nettó szégyen. nevetséges. a klub történelmének legrosszabb igazolása.

de ez a vini-karim kombó :sziv: :sziv:

krisz24
Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: krisz24 » 2021. szeptember 19., vasárnap 23:05

Amúgy Pintus az isten... Megint az utolsó 10 percbe esszük meg az ellenfeleket.. Az ilyen győzelmek hozzák a bajnoki címeket.
Kis értékelés:
Védelem nagyon gyengusz sztem. Ezt a nacho bhv alaba helyett egyszerűen nem tudom megerteni... Jobboldalon meg lucas szörnyen nem szint.
Kp: casemiro nem tudom hol jár fejbe de nagyon gyenge volt sztem. Modric fáradt volt jogos volt a cserejük.
Támadó sorból meg sztem Hazard se volt rossz mindhárman jól játszottak a befejezesek voltak gyengék.
Valencia meg hányinger csapat.. Szokásos életüket aldozzak a pályán, plusz undorító színészkedest nyomtak. Azért remélem barcanak és az atleticonak se fekszenek idén le.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. szeptember 19., vasárnap 23:05

Sokkal direktebben is támadunk. Nem véletlen a több gól.

Van hova fejlődni, de ezt így kell és sokkal bátrabban hozzá nyúlni a csapathoz, mert egy két ember néha nagyon lefő.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2021. szeptember 19., vasárnap 23:04

Ilyen győzelmekkel lehet bajnokságot nyerni.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. szeptember 19., vasárnap 23:03

poronty írta: Szart se érdemeltünk, nemhogy 3 pontot. Eszméletlen szenvedés volt az egész. A védelem bohózat, a középpálya átjáróház, Carlo meg érthetetlen, hogy gondolta ezt a mait.
Sokkal elvezetesebb meccseket jatszunk. Sokkal tobb tamadast vezetunk, tobb variacionk van, nem csak beadasok vannak, nem csak a labdat jaratjuk, celunk is van vele. Es erdekes modon jonnek az eredmenyek, ha minden meccsen tobb golt lovunk mint az ellenfel, az mar fasza :D nekem tetszett a meccs, messze nem volt tokeletes jatek, de legalabb lehet elvezni a tv elott ulve.
:goat:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. szeptember 19., vasárnap 23:02

Alaba meg Camavinga jók, az új edző okozta boost valamennyire látszik, de alapvetően a különbség tavalyhoz képest, hogy nem 1 hanem 2 veszélyes ember van elöl, ami nagyon nem mindegy.
Nem illik.

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2021. szeptember 19., vasárnap 23:00

Szart se érdemeltünk, nemhogy 3 pontot. Eszméletlen szenvedés volt az egész. A védelem bohózat, a középpálya átjáróház, Carlo meg érthetetlen, hogy gondolta ezt a mait.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. szeptember 16., csütörtök 16:17

Nyílván ezt nehéz meghatározni persze,
De Tottenham-et fölösleges erre a listára felírni, mert nincsenek a BLben, meg egy jó darabig nemnis lesznek. Amúgy ha jól emlékszem ők 2 éve kikaptak az Intertől Milanóban, de lehet x volt, ahogy abban az evben a Dortmundot is elkapták saját pályájukon, azóta meg az olaszok Lukaku ide vagy oda inkább erősödtek, legalábbis csapatjátekban biztos... A 2 olasznál meg jobb az Inter.
Ennyi, ezek tenyek, Dortmund Haaland ide vagy oda azért nem egyértelműen erősebb, de legalabbis nem sokkal.
Persze nem az 5 legerősebb csapat valamelyike, nem top esélyes, de a közvetlen második vonal tagja az Inter.
Nem igazán értem ezt a lenézést.

A Valencia elleni meccs is brutál kemény lesz. Még a legfosabb Valencia is képes volt sokszor a BL győztes Realt is megfingatni a saját pályáján, most meg nagyon elkapták a fonalat, tehát egy erős Valenciával fogunk játszani, ez 2 kőkemény meccs emberek.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. szeptember 16., csütörtök 14:56

raul 4 ever írta: Szerintem országok szerint csoportosított is..

De igen, több csapat jobb még mint az inter.. meghát gyengültek, nem kicsit.
Ja, jogos, benéztem sorry ANDS! :D

Amúgy a Tottenham helyett azért befér az Inter a 10-be, a Barcával leszkanderezhetik a 10. helyett. :lol:

Mellesleg 4-5 meccs után korai ezt listázni, majd tavasszal meglátjuk, de nagyjából ezek a csapatok lesznek versenyben a BL-ért
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. szeptember 16., csütörtök 14:46

Èn sem èrtettem azokat, akik lenèztèk az intert.
Lukaku helyett jött Dzeko, Hakimi helyett pedig a holland srác, aki ennyièrt nekünk is ajándèk lett volna.
De ami a legfontosabb, hogy jòl választottak edzőt, mert Inzaghi szerintem remek edző, azzal a gyenge Lazioval is elèg nagyot ment, most meg rendelkezèsre áll neki egy sokkal erősebb keret Milánòban.

nnorbi
Kedvenc játékosaid: R9, Modric, Benzema, Marcelo, Kroos, Zidane

HozzászólásSzerző: nnorbi » 2021. szeptember 16., csütörtök 14:32

raul 4 ever írta: Szerintem országok szerint csoportosított is..

Nem is annyira vészesen. Szerintem jól igazoltak a lehetőségekhez képest Lukaku helyére. Hakimi helyére a holland srác ment, akinek szerintem lesz még hova fejlődni, de az EB-n is látszott, hogy van benne anyag. Ezzel a 352 felállással pedig szerintem bárkire veszélyesek lehetnek. Tegnap Skriniar mellett páran kb. extázisban játszottak, ami nyilván dobott a teljesítményükön, de szerintem is bőven európa legjobb csapatai között van az Inter és veszélyes lehet akárkire.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. szeptember 16., csütörtök 14:08

Szerintem országok szerint csoportosított is..

2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Vissza: