Kommentáld a híreket
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Kommentáld a híreket
Nekem az a kérdésem,hogy hogy merülhet fel bárkiben is,hogy idén Messi bármiben is jobb lett volna CRnél, nem hogy Riberynél...És így is menne rá a ház autó kutya ,hogy második lesz CR-t megelőzve,úgy ,hogy minden fontos meccsen besült a milanon kívül...de hát egy ilyen birka világban élünk...
- Takesz
- Kedvenc játékosaid: sergio, zidane, cristiano, karim, marcelo, dani, luka, marco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Már csak az a kérdés, hogy vezethet itt is Messi... !?Realista24 írta:http://www.marca.com/debate/2013/10/408 ... s4081.html
Marca Aranylabda szavazás.

Teljesen egyértelmű. hogy Riberynek kellene kapnia.
Kellene... Kétszer is láttunk már furcsa döntést...
13
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
http://www.marca.com/debate/2013/10/408 ... s4081.html
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
két dolgot....a jó játékot és a gólokat.És ha 100%-os lesz,akkor nem fogom tudni elfogadni azokat a dolgokat,hogy túl nagy rajta a nyomás,vagy rátelepszik a média,meg egyéb blabla...állítólag profi,oldaja meg.Ahogy más-mások is megtudják oldani...ha majd egy teljes hónapig egészséges lesz,és lesz kondi,meg lesznek meccs percek,akkor lehet BIZONYOS dolgokat számonkérni rajta,a teljes és jó formát majd sokára.
Hogy miért hoztam ezt most fel?Mert hallottam már ehhez hasonló kósza visszhangokat...de ez nekem nem kifogás.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ok. Értem.ezt meg a legtöbben máshogy gondolják
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
senki se mondtaR.M.C.F írta: aranylabdaeseélyes lenne az túlzásnak érzem
ezt meg a legtöbben máshogy gondolják. És nem arról van szó h más csapatok szurkolói, mert kevesebbet látták. Nem. A madridisták körében, az egész világon, teljesen más a vélemény.R.M.C.F írta:tavaly irtó gyenge volt,és a csapata egyik leggyengébbje
Ha a média képes agyat kimosni, mint ahogy ki lett fejtve (ami igaz is), akkor sok esetben ez a fórum is.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ami a nagy probléma az ő átigazolásával az az, hogy ha Bale egyáltalán többet ér, mint Özil, akkor sem 50 millióval, ráadásul Özil hétről-hétre teljesít az Arsenalban, Bale még pályára is alig lép. Mindezt tetézte az el classico, ahol látványosan csődöt mondott. Sok egy irányba mutató hatás eredménye az Özil jelenség, amelyekkel egymással interferálnak, és egy a valóságnál jobb képet festenek Özilről. De az, hogy Özil jelenleg top 20-as játékos, és megérdemelten van ott az aranylabda-jelöltek listáján, az szerintem vitán felül áll.
Ebben sok mindennel nem tudok egyetérteni. Az meg hogy özil az idei arsenalos(kb 6 meccsből kb 4-en játszott jól) aranylabdaeseélyes lenne az túlzásnak érzem,midőn tavaly irtó gyenge volt,és a csapata egyik leggyengébbje nem lehet aranylabda sanszos.
Hagyjuk már balet.....szappanopera már ez. Nyáron nem tudott készülni,azóta folyamatosan sérült,de beerőltetik a pályára.....mit vártok? Komolyan vár bárki is bármit ebben a helyzetben? Ez nem tudás kérdése,ez egy lehetetlen elvárás egyelőre.
ha majd egy teljes hónapig egészséges lesz,és lesz kondi,meg lesznek meccs percek,akkor lehet BIZONYOS dolgokat számonkérni rajta,a teljes és jó formát majd sokára.
Attól hogy irreális volt az ára,(amiről ő tehet a legkevésbé) attól még olyan ember mint a többi....pl sérült és formán kivüli.
- h3x0r
Megneznem, ahogy Ozil egesz meccsen gurizik es vedekezik'shutterisland írta:özilt én is szívesen látnám nálunk majdan iniesta helyetteseként.egy Barcás haverommal néztük a meccset, és ő nekem azt mondta, hogy egy játékos van, akit a Realból az akkori Barcába elfogadna, mégpedig Özilt.
nem a média fertőzött meg, mielőtt...![]()

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
özilt én is szívesen látnám nálunk majdan iniesta helyetteseként.egy Barcás haverommal néztük a meccset, és ő nekem azt mondta, hogy egy játékos van, akit a Realból az akkori Barcába elfogadna, mégpedig Özilt.
nem a média fertőzött meg, mielőtt...

R.M.C.F : a hülye is látja, hogy sok igazság van az írásaidban, szerintem alig lett volna konfliktusod, és alig lett volna olyan ember, akit idegesítesz, ha ezeket a meglátásokat néha bedobod, időszerűen.
de hogy állandóan, megállás nélkül mondod a magadét (főleg a média témában) az tényleg durva.

például csak a "neymar felcopkodása" c. epizódot is legalább 5x lejátszottad már a konföderációs óta.
aki akarja, megérti a feléből is, aki nem akarja, vagy nem tudja, annak meg leírhatod napi 3x is ezeket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 'shutterisland 2013. október 29., kedd 21:40-kor.
-
Köszi,jól esik,tényleg. Nagyon kevés az igazán értelmes...hööö,hiszen azok alapból nem a focit választjákR.M.C.F-t is lehülyézni, amikor az írásai az egyik leglogikusabbak és átgondoltabbak, hát nem tudom. Fejére állt a fórum.

Amikor én is befejeztem a fórumozást egy jó időre,engem is idegesitett a sok száraztö*kű.....és a faxomat fárasztom magam gondoltam. Kaptam pár PŰ-t azoktól akik megbecsültek,akik értették azt amiről beszélek.....a többi meg nem számit:).
Aztán visszamerészkedtem,azóta kevesebbet kapok,de kaptam már itt is eleget. PÜ-ben anyázás,hülyegyerekezés,fogalmatlanozás.. stb...de nem hat meg,tisztában vagyok azzal amit tudok,és mit nem tudok. Majd pont egy vérpisti fogja megmondani mit tudok.....hööö....amikor a ma mellüket döngető utánpótlásedzők is leszóltak 10 éve már hogy mik ezek a hülyeségek amikről beszélek,ma meg UGYANAZT hallom vissza amit akkor mondtam nekik,de most úgy mintha ők találták volna fel. Vicc.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Amikor Özil a Realba igazolt és volt az első év tavaszán az el classico dömping, akkor egy Barcás haverommal néztük a meccset, és ő nekem azt mondta, hogy egy játékos van, akit a Realból az akkori Barcába elfogadna, mégpedig Özilt. Azt is mondta, hogy sajnálja, hogy nem a Barcába igazolt, mert nagyot szólna az Özil-Messi-Villa támadósor.Özil már 3-4 éve a top játékosok között van említve. Függetlenül attól h hol játszott/játszik. Amíg itt volt csak CR volt nagyobb durranás nála a csapatból, közönség kedvenc is volt, és a független, vagy más csapatok szurkolói által is igencsak el volt ismerve. Rengeteg srác például Özilt játszott a "grundon" vagy edzéseken. Egyáltalán nem az eligazolása tette naggyá.
Ez csak egy kiragadott példa, de például Özil az egyik legjobb igazolásnak lett kikiáltva abban a szezonban, ami azért nem rossz sajtóra vall.
Ami a nagy probléma az ő átigazolásával az az, hogy ha Bale egyáltalán többet ér, mint Özil, akkor sem 50 millióval, ráadásul Özil hétről-hétre teljesít az Arsenalban, Bale még pályára is alig lép. Mindezt tetézte az el classico, ahol látványosan csődöt mondott. Sok egy irányba mutató hatás eredménye az Özil jelenség, amelyekkel egymással interferálnak, és egy a valóságnál jobb képet festenek Özilről. De az, hogy Özil jelenleg top 20-as játékos, és megérdemelten van ott az aranylabda-jelöltek listáján, az szerintem vitán felül áll.
Én úgy tudom, hogy pár hete még brazil kerettag volt és esélye is volt arra, hogy a szűkítettbe bekerül, ám ez nem így történt. Azt hiszem ez a konklúzió.

Diego Costa a spanyol válogatottat választotta.

Média.
Ennyit Özilről,fociról, de bármi másról az egész világban. Az emberek szájába van rágva, adva a véleményük, és ami a legdurvább, hogy észre sem veszik. Nem pesszimista vagyok, ez nem egy utópia ez nem egy pesszimista világkép, ez a kőkemény száraz valóság. Ezt max csak nem elfogadni, nem elhinni lehet.De ez tény.
Be is fejeztem egy időre a fórumozást. Sok(k) az az inger számomra, ami itt ér. Hányingerkeltő a folytonos Özilezés, a réjzenmengmondjatraileralapjánmiajófilm, a folytonos játékos,edző,elnök szapulások, a taktikus sándorok, a fifaguruk a manager guruk.
Picit mindenki elgondolkodna mielőtt rányomna arra az "Elküld" gombra, és már színvonalasabb lenne az oldal. Moderátorokat meg sajnálom. Napi szinten harcolni a folyamatos vita ellen, feszkót levezetni....stb. Tényleg szívük ez az oldal. Valamikor nekem is az volt. R.M.C.F-t is lehülyézni, amikor az írásai az egyik leglogikusabbak és átgondoltabbak, hát nem tudom. Fejére állt a fórum.
Aztán les mindenki, mikor az értelmes emberek fele eltűnik a fórumról.
Modiknak meg azoknak akik tartják a szintet:kitartás!
Ennyit Özilről,fociról, de bármi másról az egész világban. Az emberek szájába van rágva, adva a véleményük, és ami a legdurvább, hogy észre sem veszik. Nem pesszimista vagyok, ez nem egy utópia ez nem egy pesszimista világkép, ez a kőkemény száraz valóság. Ezt max csak nem elfogadni, nem elhinni lehet.De ez tény.
Be is fejeztem egy időre a fórumozást. Sok(k) az az inger számomra, ami itt ér. Hányingerkeltő a folytonos Özilezés, a réjzenmengmondjatraileralapjánmiajófilm, a folytonos játékos,edző,elnök szapulások, a taktikus sándorok, a fifaguruk a manager guruk.
Picit mindenki elgondolkodna mielőtt rányomna arra az "Elküld" gombra, és már színvonalasabb lenne az oldal. Moderátorokat meg sajnálom. Napi szinten harcolni a folyamatos vita ellen, feszkót levezetni....stb. Tényleg szívük ez az oldal. Valamikor nekem is az volt. R.M.C.F-t is lehülyézni, amikor az írásai az egyik leglogikusabbak és átgondoltabbak, hát nem tudom. Fejére állt a fórum.
Aztán les mindenki, mikor az értelmes emberek fele eltűnik a fórumról.

Modiknak meg azoknak akik tartják a szintet:kitartás!

- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Özil már 3-4 éve a top játékosok között van említve. Függetlenül attól h hol játszott/játszik. Amíg itt volt csak CR volt nagyobb durranás nála a csapatból, közönség kedvenc is volt, és a független, vagy más csapatok szurkolói által is igencsak el volt ismerve. Rengeteg srác például Özilt játszott a "grundon" vagy edzéseken. Egyáltalán nem az eligazolása tette naggyá.
Természetes h többször van mostanában szó róla, mivel a Real nem nagyon szokta kiárusítani a legjobbjait, és jól is játszik, a csapatának is megy a szekér, ahonnan elment ott meg döcög. Meg angilában sem látnak sűrűn hasonló kaliberű játékost.
De a megítélésén egyáltalán nem változtatott az eligazolása.
Természetes h többször van mostanában szó róla, mivel a Real nem nagyon szokta kiárusítani a legjobbjait, és jól is játszik, a csapatának is megy a szekér, ahonnan elment ott meg döcög. Meg angilában sem látnak sűrűn hasonló kaliberű játékost.
De a megítélésén egyáltalán nem változtatott az eligazolása.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az özil témában RMCF-nek teljesen igaza van,ahogy sok mindenben de ez az állandó ismételgetés miatt néha beteges üldözési mánianak tűnik RMCF-nél.
Amíg a mi játékosunk volt nem sokan zsenizték,főleg hogy nem tartották a legjobb 10esnek meg ilyenek.Egyébként könyvet lehetne írni a futballtársadalomról, ki lehetne elemezni a legfelsőbb FIFA elnöktől egészen a mezei szurkolókig,hogy hogyan és miként befolyásolja őket a média.Az özil téma, Messi CR eset,Neymar és Bale, Mourinho, Real-barca megitélés.Lenne mit írni a vége ugyanaz mint a való életben, az emberi gondolkodást a média irányítja,és aki nem részese a rendszernek visszaköpi a baromságokat amikkel tömni akarják, az általában bolond,őrült, debil stb...de ez már egy másik téma, amit ajánlok mindenkinek aki nem tud róla ,hogy ássa bele magát bővebben, mi is folyik a világban a való világ meg az xfaktoron kívül.

Amíg a mi játékosunk volt nem sokan zsenizték,főleg hogy nem tartották a legjobb 10esnek meg ilyenek.Egyébként könyvet lehetne írni a futballtársadalomról, ki lehetne elemezni a legfelsőbb FIFA elnöktől egészen a mezei szurkolókig,hogy hogyan és miként befolyásolja őket a média.Az özil téma, Messi CR eset,Neymar és Bale, Mourinho, Real-barca megitélés.Lenne mit írni a vége ugyanaz mint a való életben, az emberi gondolkodást a média irányítja,és aki nem részese a rendszernek visszaköpi a baromságokat amikkel tömni akarják, az általában bolond,őrült, debil stb...de ez már egy másik téma, amit ajánlok mindenkinek aki nem tud róla ,hogy ássa bele magát bővebben, mi is folyik a világban a való világ meg az xfaktoron kívül.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Lehet akkor rosszul fogalmaztam. Viszont a lényeg:Hát szerintem meg pont, hogy az ellentettje áll fenn. Nagyon ritkán kerül úgy képbe Özil, hogy valaki, a te szavadat használva, "isteníti" többnyire RMCF-nek hála ez az állandó túlszopkodás témán jön be a kis gülüszemű német.
Se így, se úgy nem érdekel Özil.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Hát szerintem meg pont, hogy az ellentettje áll fenn. Nagyon ritkán kerül úgy képbe Özil, hogy valaki, a te szavadat használva, "isteníti" többnyire RMCF-nek hála ez az állandó túlszopkodás témán jön be a kis gülüszemű német.tibi18 írta:De mióta elment, minden nap szóba jön.. Akik meg szóba hozzák nagyrészt istenítik, hogy de rossz, hogy elment..
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
(Nem Neked szól mocsok, csak onnan idéztem.)(a fórumon meg nagyon lehúzva)
De mióta elment, minden nap szóba jön.. Akik meg szóba hozzák nagyrészt istenítik, hogy de rossz, hogy elment.. Nem megsértve senkit, de nem értem, hogy a sasba téma még mindig Özil. Egy másik csapat játékosa és nem érdekel, hogy mi van vele egy madridos fórumon. Vagy ha mégis akkor a Premier League topikban.